Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

Nagrywarka

Polecane posty

Hehe:P Chyba żeby paczka rzucali. Na własna rękę szybciej jest wysłać. Jakbyś zaniosła do sklepu to by tak samo wysłali, tylko pewnie by z tydzień w sklepie polezało czekając na wysyłkę.

Ja mam płytę do czyszczenia napędów, CD ze szczoteczką przypominającą rzęsę. Kręci się to minutę-dwie, głośniki grają Bacha i padnięta nagrywarka ożywa. Oczywiście awarie mogą być różne...

ale chyba w sklepie by sprawdzili najpierw i w razie czego na nich by bylo, ze zepsuli...? :D A jest jakas mozliwosc, zeby to cos w kompie sie uszkodzilo, ze nagrywarka nie chce odtwarzac plytek...? Np tasma przerwala sie, czy cos? Tego sie tez boje. Ze podlacza u siebie i bedzie ok :P Mialam tak kiedys. Komp mi sie posypal. Nic sie nie dalo zrobic. Kolega w srodku nocy (sam chcial jechac o tej porze :P ) z drugiego konca miasta (a we Wroclawiu mieszkamy, wiec mial kawalek) popylal, a jak przyjechal to sie okazalo, ze wszystko dziala :O

amalgamat---> A jesli sie okaze, ze to wlasnie dlatego, ze byla zabrudzona to mnie ociaza kosztami? Bo to nie jest usterka (wada materialu) raczej :(

Kable raczej nie, chyba że ktos tam grzebie:P To nie chce czytać płyt? a płyty wogóle to widzi?

Jak dbasz o płyty i nie walają sie na wierzchu:P i nie kurzy sie na nie, to napewno nie jest to zabrudzenie;)

Chyba zapłacisz za czyszczenie. Kup taką płytę, mi się co pewien czas przydaje. Rozkręcanie sprzętu do czyszczenia było strasznie niewygodne.

Ramirez---> NIkt nie grzebie :) O plytki raczej dbam!! Wszystkie mam w pudelkach, lub w takich \"albumach\", zadna sie nie wala tak sama sobie... Ale pare plytek mam dosc czesto uzywanych. Czy to mozliwe ze mi sie od tego mogla popsuc? I czy wtedy to bedzie moja wina? :( Jsadzam plyte i staje!! Nie uruchamia sie w ogole. Czasem jakas tam plytka zahula... Ale wczoraj to juz zadna :( amalgamat---> Poprzednie CDROMy palilam podobno. Pan twierdzil, ze za duzo uzywalam :( Nie byly brudne. Tak mowil. Cholera, no... a ile taka plytka czyszczaca moze kosztowac? :O

Daj sobie spokój z płyta czyszczącą:) To zalezy, z tego co widziałem to chyba 20 zł. Może teraz mniej. Nagrywarka CD góra 70-80 zł. Nie warto. Laser padł a tego raczej nie naprawiają;)

No wlanie tez mi sie wydaje, ze sie nie oplaca. Tylko nie chcialabym, zeby mnie policzyli za czyszczenie. Sama bym sobie czyscic mogla ;) Oby to byl laser... :P 🖐️

Niech od razu przy tobie sprawdzą czy działa !!! Żeby nie przedmuchali powietrzem i za miesiąc nie powiedzieli,że była dobra !

Bylam, oddalam, wrocilam. Jesli sprawa zakonczy sie tak jak sie zaczela to na kolanach do Czestochowy pojde przepraszac za brzydkie slowa o Arescie :P Pan byl mily, nie mial chrapki na zaden z moich organow wewnetrzych (czy zewnetrznych) i nawet Dzien Dobry odpowiedzial :D Zeby tylko mi uznali rejklamacje! 😭

NIe wiem... :O Dysk twardy najpierw tez mi chcieli odrzucic. Jak sie znajomi zaczeli wyklocac to sie okazalo, ze mial wade wrodzona... Tak sobie po prostu spekuluje :P

Musze cofnac wszystkie brzydkie slowa, ktore powiedzialam na temat Aresta!! DZis dostalam nowa nagrywarke z nowa karta gwarancyjna! I dziala :D Co bylo, a nie jest nie pisze sie w rejestr :D