Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burger

Ile razy w tygodniu kapiecie sie

Polecane posty

Gość rano szybki prysznic
spod

Gość rano szybki prysznic
spod pachy:D byka walnęłam i się poprawiłam;)

Gość co sie dzieje
zalezy ale tak srednio co 2-3 dni

Gość też chętnie
2,3 dni czuję się lepsza :D

Gość ewe_zdradziłam męża
po sexie

Gość minetka
zawsze przed seksem z nieznajomym

Gość analogia
Z naszą czystością jest tak jak ze szczupłymi amerykanami.Tu na forum wszyscy się przechwalają ile to oni razy się kąpią dziennie a nasze statystyki mówią co innego.Nie tylko statystyki ale również zapaszek w miejscach publicznych.W amerykańskich filmach nie uświadczysz osoby otyłej a jest to społeczeństwo grubasów.Może komuś to porównanie się nie spodoba ale zamiast przechwalać się ile to razy bierzecie prysznic lepiej go weżcie. Teraz możecie mi dowalic ale pamiętajcie kto pierwszy rzuci kamieniem ten nie jest bez winy.

Gość lucietta
święta racja !

Jakiś czas temu wróciłam z hiszpanii z wymiany międzynarodowej... mieszkałam u jednej dziewczyny, hiszpanki... cudowny kraj:o cały dzień chodziła w butach, nie zdejmowała ich, po całodziennym chodzeniu po górach przy prawie 30 stopniach upału wracała do domu po czym oznajmiała że... idzie spać, i szła... umyła tylko zęby... tam jaki by nie był dzień i jaka temperatura kąpali sie tylko rano... Ja osobiście kąpie sie 1-2 razy dziennie:D:D

Gość do analogii
weź pod uwagę, że środowisko internautów nie jest reprezentatywną próbą społeczeństwa. nie ma tu raczej zapijaczonych starych dziadów (czyli 80% wsi, w której mieszkanją moi rodzice), babin handlujących na targu, robotników po podstawówce... internet nie jest w polsce dobrem powszechnym i tanim. dociera tylko do określonej grupy ludzi. kolejna rzecz oprócz niereprezentatywności internautów, to to, że brudas woli tu nic nie pisać, niż napisać i przeczytać jaki jest fe. możliwośc bycia ocenionym sprzyja niezachowaniu warunków sprzyjających prawdomówności pytanych (przypuszczam jednak, że tu ludzie nie kłamią a najwyżej niektórzy nie odpowiadają na pytanie).

Gość do analogii
to byłam ja, czyli "rano szybki prysznic";)

Gość raz na tydzien
bo nie mam prysznica! ale wlosy myje 3 razy w tygodniu!

Gość ło lagobaaaaaaa
hery piorę codziennie, pluskam się dwa razy dziennie a wszystko przez moje życiowe motto... "lepiej być przygotowanym na okazję i jej nie zastać, niż zastać ją nie będąc przygotowanym " :-P Amen.

Gość rumiany Boluś
tera jest nakaz z UE by chlopy myly jajka.

Gość mocher
tylko w sobote, myślę żeby mycie wydłużyć!! Po co sie myć-brud urośnie do centymetra i potem sam odpadnie.

Codziennie rano prysznic a wieczorem kąpiel wiec myję sie CAŁA dwa razy dziennie :P

Gość mocher
matko. tak często to przetrzesz skórę!!! Co ty robisz

Gość Jeeeeeeeeeeeeee
A ja pincet.

Gość czy wy pracujecie na kopalni
dwa razy dziennie ??? rozumiem ze jak ktos pracuje codziennie fizycznie to i nawet powinien kapac sie codziennie po pracy ! ale jak ktos siedzi caly czas za biurkiem i dziennie przechodzi góra 200 m i nie uprawia zadnego sportu to wg mnie spokoojnie i 2 razy na tydzien starczy! A swoja droga - jesli Panstwo chce miec czystych obywateli to poiwnno doplacac im do wody !!! Albo zapewnic pubiczne łażnie (tak jak w czasach rzymskich) tak aby kazdy mogl sie wykąpać za darmo (nawet z wlasnym mydlem i ręcznikiem niech przyjdzie byle tylko woda była darmowa) lu za symboliczna zlotowkę !!! Dziwicie sie starszycm ludziom ktorzy dostaje po 600 zł emerytury i polowe wydaje na leki ze (fakt autentyczny) np. spuszczaja wode w toalecie raz dziennie !!!