Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niiiiga

czy spoznial wam sie okres gdy zrobilysie sobie przerwe w braniu tabl.anty?????

Polecane posty

Gość esp
hej, wlasnie ja odstawialm tabletki na 2 miesiace..biore 1,5 roku i okres mi sie spoznia tydzien..tez sie niepokoje... mam nadzieje ze wszystko ok.. jak myslicie..? bo objawowo typowo przedokresowcyh brak :/ help..!!

Niiiiga wiec ile dokladnie czekalas no okres po tabletkach? Bo ja juz czekam 38 dni... wczoraj bolal mnie brzuch wieczorem, myslalam ze w nocy dostane a tu nic... Im dluzej nie ma pierwszej miesiaczki, tym bardziej wydluza sie ten zaplanowany czas na przewrw w tabletkach... Niiiiga a jak bóle przy pierwszej miesiaczce po odstawieniu? bardzo boli?

Gość Niiiiga
Fisette mi okres spoznial sie dokladnie 14 dni od plaowanego terminu.A bol trzeba przyznac bardzo bolal mnie brzuch przez 2 dni byl to bol nie do wytrzymania ale juz jest ok dzis mam 3 dzien okresu i chyba to juz jest koncowka.Musze przyznac ze znow zaczelam brac yasmin

Gość dsadas
Dziewczyny to zupełnie normalne ze wam sie spóźnia okres...raczej dziwiłabym sie gdybyscie miały terminowo A robienie przerw na dwa miesiace jest bez sensu

Gość I co 2222
Co mam zrobic gdzy wziełam 2 tabletki novonette w jeden dzien o 20 i 3 nad ranem????????

Gość dsadas
Tak powiedział mi ginekolog. Teraz odchodzi sie od przerw przy tabletkach nowej generacji...bo nie wnosza one nic tylko rozregulują cykl. Jak ktos sie decyduje juz koniecznie na przerwe to kilka miesięcy... z pol roku.

Mnie tez lekarz powiedzial ze przerwe nalezy zrobic po ok. 3 latach brania tabletek, no i tak zrobilam. Ja uwazam, ze lepsze 2 miesiace przerwy niz w ogole! Obym juz dostala okres... Piersi nie bolą nic, za to brzuch troche tak, w ogole takie dziwne uczucie ciągnięcia czy czegoś... :/