Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traaraa

Moj facet nie chce kupowac gumek!!!

Polecane posty

Gość traaraa

przestaje brac tabletki anty , wiec teraz bedziemy musilei kupowac gumkki, i w tym tkwi problem . moj facet powiedzial ze nie bedzie kupowal gumek i ze to ja mam chodzic do sklepu czy do apteki , on da mi kase ale ja mam isc!!! czy on jest nie powazny?? przeciez to facet powinnien kupowac gumki, jak jeszce nie zazywalam tab. to raz ja szlam a raz on, ale iuwazam ze to facet powinnien chodzic...a jak jest u Was?

Gość stała obserwatorka kafeterii
rzuć go!

Gość Nie daj sie
Moj tez mi powiedzial na poczatku,ze nie pojdzie po gumki ... Wiec mu powiedzialam jedno zdanie : " Kochanie,badz mezczyzna ..." i poskutkowalo :)

Gość esterenna
w zdrowym kochajacym sie zwiazku nie ma czegos takiego jak "powinien"

Gość dolly not holly
w zdrowym kochającym sie związku zdrowy facet nie używa gumek :-P

Gość dolly not holly
ano nie :-P po prostu albo panna bierze tabsy, a jak nie to zegnaj Gienia :classic_cool::-P

Gość dolly not holly
no normalnie, nie :-0 bzykac w gumce to jak lizac ciastko przez szybe :-P

Gość a my to
kochamy się bez gumki i nie mamy tego problemu!!!! ;-))))))))

a potem nieoczekiwana niespodzianka :) dobrze jak potem jest kochana a jak nie to lipa :(

Gość marmolada7
może to pośrednio świadczy o jego nieodpowiedzialności gdzie jest napisane,że to kobieta ma obowiązek się zabezpieczać takie zasady ustala się wspólnie a jesli chodzi o gumki to do niego należy dbanie aby zawsze były pod ręką wstydzi się?ja bym się zastanowiła,czy warto

A moj facet (były) kiedyś kupił w markecie gumki. W domu okazało się, że opakowanie jest puste. Poszedł reklamować. Siara nie?

Gość wspolnie
Wspolnie? A jak jeden z partnerów narzuca drugiemu?

Gość traaraa
bralam tab. anty przez ponad 2 lata ale musze od nich odpoczac bo amm przez nie problemy zdrowotne...wiec narazie pozstaja gumki...

Gość traaraa
a do doly holly... widac chyba ze ci tylko zalezy na jednym , nie na dziewczynie ale na seksie...

Gość a ja się z dolly zgadzam

Gość zycie bez sexu jest niczym
a mój facet ma uczulenie na gume i ja tez a piguły nie wchodzą w gre:((( i co ja mam zrobic? sa jeszcze jakies inne srodki zabezpieczające?

kolezanka doradzila mi bym po stosunku wkladala sobie do pochwy kostke lodu. podobno plemniki gina w niskiej temperaturze. czy to prawda?

Brawo!!! Jeżli koleżanka tak robi to już niedługo Ją będziesz odwiedzaĆ na oddziale noworodków. HEHE

czyli to nie jest skuteczna metoda? :-( a podskakiwanie i wytrzasanie z siebie spermy? czy to coś pomaga?

Gość gregg
Jesli Panie maja ochote poznac opinie faceta.... Moja Lepsza Polowa bierze tabletki, szczepionke to wszystko na zmiane z dosyc dlugimi przerwami (najmniej pol roku) aby nieco "oczyscic" organizm. Niestety realia wygladaja tak, ze mimo szybkiego postepu w tej dziedzinie skutecznej i praktycznie stosowalnej antykoncepci hormonalnej dla plci brzydkiej nie ma jeszcze na rynku. Co za tym idzie Panie sa obarczone ta niedogodnoscia. Wracajac do tematu - w tych przerwach uzywamy prezerwatyw. Musze przyznac, ze to moze byc niezla zabawa. Sprawiamy sobie przyjemnosc kupowaniem i (najwazniejsze :) ) uzywaniem roznych prezerwatyw; smakowych kolorowych prazkowanych itd. itp. Kupujemy je w rozny sposob i robimy to oboje zarowno Ona jak i ja. Czasem robi mi niespodzianke kupujac ciekawego cos sama. Do tego prezerwatywy moga w "pewnych" sytuacjach byc udogodnieniem, gdy hmm... jak to powiedziec, po seksie nie zostawiam w Niej nasienia - co mowiac krotko moze byc niewygodne czy niepraktyczne gdy np. kochamy sie w nie do konca "typowych" miejscach. Podsumowujac - jesli partnerzy szanuja swoje potrzeby i upodobania i zwyczajnie sie szanuja to zawsze dojda do porozumienia, w tej kwestii tez. Co do kupowania prezerwatyw - moze facet jest lekko niedojrzaly lub nazwijmy to inaczej - nieodpowiednio pruderyjny? Zachec go, kupcie razem, moze byc sympatycznie. Pozdrawiam

no w szkole dziewczyny mowily :-( co robic zatem?