Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostello

jak mogłes, świnio!!!

Polecane posty

Gość helena nie trojanska
Amancie a ciebie tez ktos skrzywdzil??

Gość o boshe
amant to debil . nie warto z nim gadac. wierzcie mi na słowo

Gość idiotka..
a ja tez mam nowy pomysl!!!!! :-D tak mysle jakby mu powkladac do kieszeni husteczki nasaczone cieczka suki - tak nie za mocno, zeby nic nie poczul. ale zeby za to wszystkie psy w okolicy wywachaly :-D przetrzec tez tym buty... i poprosic kumpele ktora ma dorodnego doga niemieckiego, zeby puscila go ze smyczy pod firma w ktorej pracuje, jak akurat by szedl z parkingu do pracy. ale by mial obciach jakby taki dog zaczal go ujezdzac, hehehe. no i oczywiscie pewnie inne psy tez by sie zlecialy i czekaly na niego az wyjdzie z pracy. ale by mial wstyd jakby ma sie psy do nog uczepialy i jeden wielki dog niemiecki na plecach.

hehehehe Idiotko jak wpadlas na ten pomysl?? :) Niezly :D Przez te wasze pomysly mam koszmarne sny!Snilo mi sie dzis, ze zwiazalam ta gnide, a jego kutafona polozylam na grillu i smazylam,az sczernial!!!Cierpial, oj bardzo cierpial. Do Furious nie wiem co to jest e-puls,a ten tekst podszywacza moze jedynie zachecic laski do pisania to twojej mendy,bo pomysla ze fajnie,ze facet ma bujna wyobraznie!

Gość idiotka..
dziekuje:-) wystarczy ze przypomne sobie morde tej swini i pomysly sypia sie jak rekawa!!!! niezle masz sny!!!

Najgorsze,ze te mordy nas nawiedzaja :O I te mysli,co on robi, czemu nie pisze...Choc w sumie we snie to z tej zlosci widzialam tylko jego jedna czesc zweglona hehehe

Gość idiotka..
podoba mi sie ten sen:-) oj podoba mi sie!!! hehe ale by skwierczalo, hoho!!!

No to zycze ci, abys miala podobny sen :D Wloz tam jajeczka na grillik, bo ja tylko parowke smazylam, zapomnialam o nich :)

Gość idiotka..
aaaa i jeszcze auto tez bym mu natarla tymi suczymi zapachami. psy by non stop przy jego furze warowaly. sraly przy tej furze i szczaly na nia.

Gość idiotka..
caly czas mysle o tym grillu, hehe ja to bym jeszcze widelcem dociskala zeby sie rowno przypiekalo:-) a i jeszcze rozzarzonego wegla w dupe mu!!!!!!

hehehe To lepiej kazac mu zjesc taka goraca parowke :classic_cool: To jest w ogole hardcor :D W ogole napisalysmy fajny scenariusz o zemscie kobitek :) Gdyby nakrecic wszystkie te sceny, film okazalby sie prawdziwym hitem :D

P.S Ania chyba sie zabawia z swoim padalcem, bo nie widze jej tutaj na forum :)

Gość Ania Ania Ania
hej! nie zabawilam! no co wy??!! chora jestem :(

uuu Aniu wracaj nam szybko do zdrowia!! Musimy sie wspierac:)

Gość Ania Ania Ania
no czuje sie jakby mnie tramwaj potrącił :o gardło, głowa, mam 37 stopni- a to najgorsza dla mnie temp. :( buuuu

Aniu, to juz do lozeczka sie kladz!!! Pewnie ten padalec sprowadzil wirusa na ciebie ;) P.S. Moj padalec jeszcze sie nie odezwal, ale przestalam przynajmniej widziec jego parszywa gebe przed oczami...

Ta porabana gnida zawszona zmienia opisy i ukrywa sie przede mna!!! Sorry,ze tu sie zale,ale przynajmniej lzej mi na sercu, jak pisze jakim debilnym dupkiem jest ta menda!!!Oby jego kutafon pokryly pryszcze, trad i gnidy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠 😠

Gość Ania Ania Ania
Hela... Powinnas posłać mu wiąchę, poważnie mówie :o bo to że on sie tyle nie odzywa to zwykłe chamstwo!

No wiem,ze to gowno skisniale mnie olewa,takze game is over,ja na pewno nie napisze pierwsza do niego smsa!!! A jak on napisze, bedzie czekal tak dlugo jak ja!! P.S Przynajmniej zmobilizowalo mnie to wiekszego zadbania o siebie, juz mnie miesnie bola od gimnastyki :)

Gość Ania Ania Ania
bardzo dobrze :) wyładujesz sie cwiczeniami, a przy okazji zdrowia doda :) jak to sie mówi ch.. mu w d..

nie za dobrze by mial, bo a nuz to homo niewiadomo. Chuj mu w oko !!!!:classic_cool:

Ale wiecie co, nawet historia pokazuje,ze faceci to kretyni!! Hitler,Stalin,Osama Bin Laden,Kaczynski ;) wszyscy to faceci!!Cale zlo powstalo przez ich male mozdzki :(

Gość Kostello
hej, cieszę się że ciągniecie temat.. ja dostalam ostatnio po dupie w pracy, zwalło się na mnie dużo obowiazków, dobry sposób żeby zapomniec choc na chwile.. Obecnie nawet nie chce mi sie o nim pomyslec.. Może to juz naprawdę uleczenie, zlośc mi mineła, jest mi wszystko jedno gdzie jest i co robi.. Halleluyah....

Gość Ania Ania Ania
czesc dziewczynki! jak samopoczucie?

Gość nie chce mi sie życ
od dwudniowego dola przez tego palanta ktory mnie zosatwil ,bo zopbaczyl mnie z kolezanka ktorej nie lubi !! (zwiazek 3 letni , ja 22 on 24) wylam , poza tym same nieszczescia na mnie spadaly , po raz pierwszy sie usmiechnelam i toprzez Wasz topic, pomysli Idiotki :) i sen jednej z Was

Gość nie chce mi sie życ
dziewczyny jestescie naparwde niemozliwe :) wszystkie