Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostello

jak mogłes, świnio!!!

Polecane posty

Gość hakk
Kostello - przeciez ja glupi nie jestem, myslisz, ze bym telefon dal do poczytania? To moja prywatna sprawa... Chodzi o to, ze kazdej dziewczynie zalezy chyba na tym, zeby chlopak jej ufal, a tu sie okazalo, z eona miala mi za zle, ze nigdy jej telefonu nie czytalem... On jej telefon wyrywa i zaraz czyta kazdego sms ai jejs ie to podoba, bo znaczy to, ze jemu zalezy... ja nie moge, plakac sie chce :))))))))))

Gość Ania Ania Ania
5,5 roku sie spotykalismy. Widzicie miesiac po slubie i juz kurwa ma kosmate mysli, padalec :o a mieszkam pod Wawą w piasecznie a ty Helu?

Gość hakk
Helena - nie do konca masz racje... Taki grzecznym chlopcem nie jestem ;-p ja jak sie wkurze to nie jestem potulny ;-P Wlasnie w tym byl problem, bo ja wybucham i ona wybucha i kazde sie obraza. Jesli chodzi o zachowanie... nie robie z siebie zlego cwaniaka, nie szpanuje, ze jestem zly, itd. ;-P Bez przesady, nie zrobcie ze mnie jakiejs potulnej ciotki ;-PPP

Gość Ania Ania Ania
haku, powtarzam po raz 100, daj se z nią spokój, sam widzisz ze dodatkowo ci nie ufa, walic ją

Gość Ania Ania Ania
ech zresztą ja ufałam i co z tego mam? gówno kurde:o

Gość helena nie trojanska
Ja mieszkam w Łodzi, tu by sie znalazl jakis klub z meskim striptizem :classic_cool: Hakku, to powiedz co chcesz zrobic?Przeczytales nasze posty i jak widzisz twoja przyszlosc?

Aniu chodzi tylko o te cycki, czy cos wiecej?

Gość Ania Ania Ania
tak o te cycki :( Helu, w łodzi studiuje moj kolega, cud a nie facet :D moze chcesz jego nr gg? hehehehhe

Gość hakk
Nie wiem, nie mam pojecia co bedzie w przyszlosci, caly czas zyje z dnia na dzien... Nie wybiegam w przyszlosc :) Wiem, co mi rozsadek mowi, ale serce z kolei rowniez co innego... Zobaczymy... Zyje chwila, staram sie nie zastanawiac...

Gość Ania Ania Ania
i tak 3maj :) masz kwiatek dla ciebie 🌻

hehehe jak fajny, to dawaj :P A co studiuje ?:) A mocno sie slinil twoj gach na te cycki?? Wiesz ja bym mu dla jaj upekla 2 duze baby w ksztalcie cyckow :D

Hakku sluchaj nas,my jestesmy madre i piekne;) i dajemy boskie rady:) Opatrznosc boska skierowala cie na ten topik, wiec posluchaj nas:)

Gość Ania Ania Ania
oj fajny, fajny... czuły, romantyczny, przystojny nawet :) moge ci jego zdjecie podesłać :D hehe jakbym nie miała tego padalca to bym sie sama za niego wziela ;) a ten świniak gapił sie gapił... oglądał se zdjecia ze slubu w aparacie i przyłapałam go jak sobie powiekszał akurat to miejsce na zdjeciu gdzie była tylko moja przyjaciolka... Dodam że na przyjeciu po slubie robilismy robie smieszne zdjecia i on juz wtedy miał jakies skłonnosci do robienia jej tam zdjec (miała głeboki dekolt w sukience), ale wtedy to myslałam ze to dla żartu :o

Gość hakk
No slucham, slucham, tyle, ze uczuc swoich nie zmienie ;-P A odzywac to sie nie bede odzywal i tak ;-P

Gość Ania Ania Ania
eee jak masz tyle dumy i zażartosci zeby wytrzymac, to dasz se rade chopie :)

Gość hakk
Jak cos bedzie sie dzialo to bede pisal :)

Gość Ania Ania Ania
ok wal do nas :) zawsze doradzimy :)

o jaaaaaaaa co za wredna menda z twego meza!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja bym go zatlukla chyba na smierc :O P.S. Ale sadze,ze jestem za stara dla twego kolegi :( Mam 25 lat, choc fakt wygladam na 18 :P Ale, ktory facet mnie zechce po przeczytaniu moich postow hehehe Chyba tylko kamikaze ;) Hakku pisz tu, ja bede zagladac i bede podtrzymywac cie na duchu, najlepiej jakbys wykasowal jej nr, to dziala, wtedy sie nie odezwiesz pierwszy :D

Gość Ania Ania Ania
hehe, Helu on ma 25 lat :) zresztą on jest do tanca i do rozanca :) jeszcze by sie usmiał z tego ci tu piszemy :) znam go jak własną kieszeń ;)

Gość hakk
Nieeeeee, nie trzeba. Nie odezwe sie na 100%. Po tym co tydzien temu odwalila i mi napisala, no i nawet gdybym napisal to i tak nie odpisze, wiec po co z siebie debila robic.

Gość Ania Ania Ania
daj maila to ci zdjecie przesle :)

hehehe,ale on nie ma kobitki??? Jesli tak, to dlaczego??

Ale by byly jaja, jakbys nas zeswatala na takim topiku hehehehe

Gość Ania Ania Ania
nie ma :) to jest facet który szuka prawdziwej milosci a nie panny na sex. Recze za niego głową :) daj maila :)

carinea@wp.pl :)

Czekam na fotke :D Teraz to juz w ogole mam ubaw :)

Gość Ania Ania Ania
poszło :)

Gość Ania Ania Ania
hehehe, ja ci znajde dobrego chłopa :) ;)

No czekam :) Z tym,ze ja jestem chyba zbyt wybredna :( I wszystkie moje swaty konczyly sie na tym,ze 2 osoba sie zakochiwala,a ja nie chcialam sie spotkac :O bo mi ta osoba nie przypadla do gustu, nie miala tego czegos..

Gość Ania Ania Ania
e tam, przeciez nie musisz sie z nim spotykac :) ja bym proponowała najpierw pogadac na gg :) tego chlopaka nie da sie nie kochac :) szkoda że ja sie zadurzylam w tym padalcu :(