Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostello

jak mogłes, świnio!!!

Polecane posty

Gość Ania Ania Ania
:) to bardzo fajnie że ci sie dzieki nam poprawił humoek :) czekamy na twoje pomysły :D a facet byle gó... wart skoro zerwał przez kolezankę, padalec jak i reszta :)

Gość Ania Ania Ania
zebralo mi sie na filozofowanie... :) musze popisać otóż, zobaczcie, kiedy jest nam tak strasznie źle, wydaje sie że tylko nam jednym jest najgorzej, że nikt nie jest nawet w stanie zrozumiec co czujemy... tymczasem na takim topiku każda sie wyżala... Zobaczcie tyle kobiet na świecie w tym samym czasie płacze przez faceta... Zadna z nas nie jest sama. A ten płacz, ten żal jest czymś zupełnie normalnym, zdarza sie tak samo czesto jak i ten szczęśliwy czas. Kazda z nas powinna zrozumiec to i przetrwac najgorsze, jesli nie same, to z nami świrami :)

Gość Ania Ania Ania
zebralo mi sie na filozofowanie... :) musze popisać otóż, zobaczcie, kiedy jest nam tak strasznie źle, wydaje sie że tylko nam jednym jest najgorzej, że nikt nie jest nawet w stanie zrozumiec co czujemy... tymczasem na takim topiku każda sie wyżala... Zobaczcie tyle kobiet na świecie w tym samym czasie płacze przez faceta... Zadna z nas nie jest sama. A ten płacz, ten żal jest czymś zupełnie normalnym, zdarza sie tak samo czesto jak i ten szczęśliwy czas. Kazda z nas powinna zrozumiec to i przetrwac najgorsze, jesli nie same, to z nami świrami :)

Gość nie chce mi sie życ
Ania - świete słowa :) ale mama nerwy ! a ten kutafon napisal wlasnie ,ze juz nie wroci , o takie cos :( Boze co za czlowiek :( ciesze sie ,ze trafilam na ten topic, w sumie to nie mam sie komu wyzalic a tu widze ,ze nas jest troche :)

Gość nie chce mi sie życ
Ania - świete słowa :) ale mama nerwy ! a ten kutafon napisal wlasnie ,ze juz nie wroci , o takie cos :( Boze co za czlowiek :( ciesze sie ,ze trafilam na ten topic, w sumie to nie mam sie komu wyzalic a tu widze ,ze nas jest troche :)

Gość Ania Ania Ania
ja mysle że ta koleżanka to pretekst :o nie chce? niech sie goni! :P jeszcze sam pożałuje

Gość nie chce mi sie życ
Ania - dzieki :) mam nadzieje ,ze pozaluje :)

Gość Ania Ania Ania
:) nie ma za co 🌻 nie smuć sie i nie płacz przez tego drania :) zawsze mozesz sie wyżalic tutaj :)

Gość helena nie trojanska
No jasne, po to tu jestesmy!! Ja na cale szczescie nie plakalam przez ta gnide, ale po prostu jestem zla na niego!!!!!!

A i powinnas sie cieszyc, ze nie jestes z tym wkrotce zweglonym i zawszonym kutaskiem, bo jest glupi jak stary but!!!!Nie zasluguje na ciebie!!! Aniu jak zdrowko??

Gość Ania Ania Ania
a juz lepiej :) gripeks pomaga ;) a twoja świnka sie odezwała?

Aniu, czemu nazywasz go swinka! Ta menda z krostami na dupie nie zasluguje na takie miano!!! Nie odezwal sie, unika tez gg, moze moje voodoo zadzialalo hehehe

Amancie rzad ciagle nas skrzywdzi, a czemu??Bo tam sa gnidy powalone!!!Gdyby bylo wiecej takich Begerowek, by bylo lepiej:)

Gość Ania Ania Ania
a tak chciałam pieszczotliwie go nazwac :) ale juz mi przeszlo bycie milą ;) Amancie, Hela ma racje, rząd to same warchlaki obstawiaja dlatyego jest źle :P

hehehe Aniu lubie twoje posty :) Przydalabys mi sie na codzien:) Gdybys mieszkala blizej, to zaden facet by nam nie podskoczyl, a no i Idiotka do tego i kostella :)

Gość Ania Ania Ania
:) ty też byś mi sie przydała ... chyba bym sie szybko rozwiodła hahahhaha:D a i dobrze 😍

hehehehe ojaaaa A wiesz,ze to mozliwe, znajac zycie bysmy byly niezlymi modliszkami :classic_cool: Twoj mezus powinien zapalic swieczke w kosciele, ze mieszkamy daleko od siebie :) A jak wam sie uklada??

Gość Ania Ania Ania
hehehe, no powinien :) cygaro nawet kupic :D a jak sie układa? a bez uniesień. Prawie z nim nie gadam, jak sie przymila i chce pocałować to mu przygaduje i nie pozwalam zapomniec o cyckach... :D ale jestem wredna! dobrze że pracuje do 17:00 :) inaczej bym go nie strawiła :o

A co on na te cycki??Usprawiedliwial sie jakos??Bo wiesz wszyscy faceci gapia sie na biust, gorzej jakby nagle zaczal calowac biust twojej kolezanki lub ja zaczal obmacywac :)

Gość Ania Ania Ania
eee wiesz, jakby on zawsze był taki to ok, ale nagle po slubie dopiero? to nie wybaczalne :o a na przysrywania reaguje milczeniem, chyba rozumie za co obrywa

Gość madonna z wielkim cycem

No,nie wybaczalne!!!!Ile jesteście po ślubie?

Gość Ania Ania Ania
jest skruszony i potulny jak piesek :D i dobrze, bo ja jeszcze długo mu nie dam życ

i bardzo dobrze robisz!!Milczenie jest najlepsze w takim przypadku, na pewno by wolal bys krzyczala na niego, a ty nie.. Pomecz tego padalca jeszcze:) P.S Wlasnie przeczytalam od czego jest skrot PiS - Przeproscie i Spierdalajcie :)

Gość Ania Ania Ania
miesiąc po slubie :o

dlatego Ania jest na tym topiku, bo ma padalca w domu:)

Gość Ania Ania Ania
hahaha PiS... powiem mu żeby koniecznie wstąpił do tej partii :D

O rany!rzeczywiście padalec z niego!A wcześniej też taki był?