Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Jak sie czuje ? jak rycerz ... ktory ze wzgorza obserwuje niezdobyte zamczysko Ogromne... mury przytlaczajce swymi rozmiarami...nieprzebyta fosa...bramy ktore opra sie najwiekszym taranom... A ona jest gdzies tam... czy jest Boze ja nawet tego nie jestem pewien... wiem ze jest tam cos czego pragne a moze to tylko moje wyobrazenie oparte na watlych przeslankach ? Mimo to czuje pragnienie aby sprawdzi czy tam jest moje szczescie to czego ludzie szukaja czasem cale zycie... milosc... kochanie... Nie mam sily ani srodkow zeby przypuscic szturm nie mam tez odwagi i wystarczajace woli zeby zawrocic rumaka i ruszyc w dalsza droge zycie szukajac szczescia bardziej osiagalnego Nie jestem slaby pancerz ktory obrosl mnie przez te wszystkie lata w skuteczny sposob dusil emocje i uczucia wytrzymam tylko nie wiem jak dlugo... a moze to pragnienie ktore gnie mi tak kark wypali sie... pozostanie wtedy pustka tego tez sie boje.

Gość lilian
Nie wiem kim jesteś ale pięknie piszesz🌻

Wiem ze to tez dziala w druga strone... jest tutaj masa kobiet ktore zyja w takich warowniach... wygladaja swojego lubego... czasem maja go na wyciagniecie reki czekaja na jego pierwszy ruch na szalencza probe zdobycia tego co wydaj sie nieosiagalne...

Gość śnił mi sie zamek ostatnio
i wielka komnata, całkiem pusta... A na ścianie wisiał obraz. Na obrazie był tulipan

Gość lilian
Wiesz...ja już zaczynam ślepnąć od wypatrywania mego lubego...;)

Gość A czemóż
uważasz że to przegrana bitwa,skoro nawet szturmu nie przypuściłeś????Nie próbowałeś??

Gość próbował
źle to robił, przegrał, została gorycz i żal...

Zeby to bylo takie proste... obiecywalem sobie ze nigdy nie bede nawiazywal znajomosci ta droga... przed ten przeklety kawalek drutu laczacy dwa komputery popelnilem blad a teraz teraz nie wiem co mam zrobic kotluje sie we mnie... p.s. chemia paskudna chemia tak skomplikowana ze czlowiek nazywa ja zauroczeniem ... kochaniem... miloscia ...

Gość pierdolenie kotka
między zauroczeniem a miłością jest taaaaaaka przepaść...

Gość pierdolenie kotka
to po prostu skręć z tej drogi:)

Gość paliwa nie starczy...

rycerzu co w zatęchłej stoisz zbroi ile Ty musisz mieć niepokoi ile Ty musisz pokonać trwóg abyś do zamku dojść kiedyś mógł abyś odrzucił zbroję nieczystą abyś tę miłość dotknął ognistą i abyś kiedy pokonasz wieżę pragnienion swoim oddał się szczerze bo miłość nie może czekać wiecznie znudzi się jej kiedyś o s t a t e c z n i e :)

Może ten mur nie jest taki mocny na jaki wygląda. Most sam się nie otworzy. Zawsze też znajdzie się ewakuacyjna bramka nie spisana nigdzie.Ona czeka.Każdy szczęscie swoje znajdzie jak go szuka. Nie zawracaj.Nie przebyte drogi usyłane są różami.Przedeptane ścieżki twarde.Kopytka rumaka szybko zmęczą się a pustki nie wypełnisz. Pancerz lekko ściągnij wnet i przed siebie gnaj. Wartość egzystencji swej już znasz ...nie chowaj jej za mgłą.

Gość ssssssssssssssssssss
los drwi rzucając nas w różne kraje...w inne miasta... kochasz osobę ale nie możesz z nią być gdyż odległość zabija wszystko...ile można tak żyć...a powiązanie życia mimio obustronnej chęci nie jest proste i coś wiem o tym... Mimo że kocham go ponad życie nie widzę szans na wspólne życie...czemu??tylko dlatego że nie jest z PL:( Taki los.... tylko nie umiem się z tym pogodzić...😭 ❤️As tave myliu❤️

Gość czlowieku
wez sie w garsc, piszesz glupoty, albo placz albo walcz.

Gość araa
z tego, co piszesz wynika, ze właściwie to jeszcze nie próbowałeś zdobyć tego szczęścia - jakby coś stało ci na drodze. Czego sie tak boisz, co ci tak zagradza te drogę?

Gość Odleglosc
ma jakies znaczenie?

Gość malutka833
2 lata kocham na odleglosc.I jak wytlumacyc sercu zeby nie kochalo?Ciezko...