Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Gość No ciekawe jak
? Może mi to Siła powiedzieć? Przecież ja jestem przypadek beznadziejny i doskonale o tym wiem! Zgubiłam różowe okulary. :O

To proste ... kupujesz dwa wina moga byc marki wino w rozowych butelkach ... nastepnie oprozniasz je wlasnoreczni... ustnie znaczy sie... robisz z nich tulipany :) i spogladasz na swiat przez denka... rozow bedzie zapewniam :P

Gość Asystent Siły
dawaj go tu , byleby był w odpowiednim wieku :P Tulipan po dwóch to ja już nie muszę przez tulipany patrzeć , żeby różowo widzieć :P

Gość Asystent Siły
jesteś? I co - mam uwierzyć , że świat jest piękny a mężczyźni wspaniali? Może i tak jest , ale nie dla mnie :O

Sie jakos cukierkowato tu robi... ten watek to \"przegrana bitwa\" Jak wyglada pole po stoczonym boju... Po pierwsze slyszysz jeki zabitych... raz po raz gasnace i zapalajace sie pelne nadzieji na szybka smierc... Po drugie niebo... i czarne linie zblizajacych sie padlinozernych ptakow... Samo pole ... roje much ucztujacych na zabitych i rannych... No i w koncu na szczycie wzogrza wsrod poleglych Ja... w pogietej zbroi ... przebity strzala oparty na swoim szczerbcu... konajacy Pieknie :) w zlym wieku sie urodzilem... ;/

Gość Tulipanie
Zazdroszczę Ci , że potrafisz zdobyć się na tak świetny humor - chyba , że to ściema z tymi Twoimi przeżyciami ? Ja niestety czuję się bardzo źle , ale to tylko niektórych cieszy :O Ludzie to harpie , które cudzym nieszczęściem się żywią , ale co tam - nie dam im satysfakcji i nie pokażę bólu , niech myślą żem podła a nie że nieszczęśliwa :O Dobranoc Tulipan i dziękuję - był moment , że się uśmiechałam :D

Gość Porada sercowa
Kolega Humor się okazał niepotrzebny, może ja pomogę ?

Gość Tulipanie
Witaj przyjacielu w niedoli . Miło będzie jeśli się znów odezwiesz. Dziś niezbyt często rycerzy można spotkać . Niestety więcej jest zwykłego chamstwa i gburów pospolitych . Dlatego dobrze wiedzieć , że jeszcze jeden się pozostał. :D A może jakby głośno zawołał , to i inni się obudzą? Śpiący rycerze.

Gość Tulipanie
U mnie mgły się podniosły i piękny dzionek się zapowiada. Mam nadzieję , że i mgły w moim życiu szybko się rozproszą.

Gość Tulipanie
We mgle to najwyżej kolejnego guza można sobie nabić :D Najlepiej by było przestać po omacku chodzić i wyznaczyć sobie nowy cel , ale na to u mnie jeszcze za wcześnie. Na razie muszę nauczyć się prawidłowo oddychać , żeby żal nie udusił :O

A tak... zal ... siedzi na plecach i dusi... i do ucha szepcze ze szansa ze czekac ... :) Jakies recpety na to ? rzucic sie w wir pracy ... to sie zaraz len buntuje :P nastepny ktory na plecach siedzi... ciekawe kogo tam jeszcze nosze.

Tak sie zastanawiam kiedy medycyna bedzie na tyle rozwinieta ze na zamowienie bedzie mozna wymazac pewne obszary pamieciowe... Wyobrazasz sobie ludzi ktorzy nie maja zlych wspomnien ? :) same pozytywne...utopia :) Ciekawy jestem jak by swiat wygladal.

Gość Tulipanie
Znowu mnie uśmiechnąłeś :D To na dobry początek dnia , mam nadzieje. Ty się ciesz , żeś się tylko lenia dopiero na plecach dopatrzył :P Za parę lat wiele innych odmian Tulipana będzie tam siedziało . I każdy będzie coś od Ciebie chciał , i jak to pogodzić? :D Normalnie schizofrenia...... :P

Gość Tulipanie
Eeeeeeee , to jakbyś pozbawił świat kolorów. Nie wyobrażam sobie życia w ciągłej szczęśliwości - stałoby się nudne i mdłe , i chyba przestałabym zauważać , że jestem szczęśliwa ....... a raczej nie byłabym już szczęśliwa. Więc w życiu potrzebne jest i to i to. Miód po łyżce dzigciu smakuje dużo lepiej , nie uważasz?

Gość Tulipanie
A co - myślałeś , że Ci się uda? Nic z tego proszę pana , każdy musi przez to przejść :P

Gość Tulipanie
Wiesz , zawsze mówiłam , że wolę tam - na dół. Raz , że cieplej , a dwa , że spotkam tam większość moich znajomych , więc i weselej będzie :P

Uderzenie bylo tak potezne ze samochod owinal sie wokol drzewa... chwile pozniej stanal w plomieniach trawiac swoja zawartosc w postaci jednego czlowieka. Bog: Wracasz synu do piekla. Dusza 32423525632: .... Bog: Nie synku ja piekla tworzyc nie musialem sami je pobudowaliscie Ziemia sie nazywa. Moze nastepnym razem. Powodzenia.

Gość Tulipanie
Śmiałabym się z tego kawału , gdyby nie to , że do bólu jest prawdziwy :O Tulipanie - fajny gość z Ciebie. Myślący i wrażliwy - no kurna - rycerz :D