Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Tulipanku odległość Was dzieli lecz fizyczna. Miłość nie zna tego pojęcia.Rozum wie , że są na to sposoby. Odleglość duchowa pali wszystkie mosty... Brama choć wydawałoby się inaczej dla Ciebie jest otwarta ...jeśli tylko chcesz ją otworzyć. Wzgórze wysoko ale dół jeszcze nie jest zakopany.

Gość sans doute
odległosc? zadna przeszkoda ją sie skraca, jesli sie wie ze kochasz, zdobywasz. wtedy ona szuka zajecia blizej ciebie, tam gdzie ty, a tak? jak nie wie, czy chesz zdobyc czy nie? odległosc serc to wazne. Co z tego, ze pod jednym dachem a serca odległe, polaczone kasą? to nonsesn jak blisko serca z soba, to zadna odległosc nie jest przeszkodą

Gość sans doute
00:31 bo to jets Miłość, łaczy 2 serca juz tyle, tak długoi czas wielu zalezy na tym, aby nic z tego nie było, aby to nie wyszło, stąd ich rady itp. Ale to Miłość, stad i ich zazdrosc.

Milosc ? to raczej infantylne zauroczenie przez net ... chwilowa kaskada reakcji chemicznych ktora mnie wytracila z rownowagi proboje teraz wrocic do stanu pierwotnego ... logicznie sobie wytlumaczyc ze to nie ma najmniejszego sensu i powiedziec to tej drugiej osobie. Ale nie potrafie i to mnie martwi ...

Gość sans doute je te dire
a po czym sądzisz ze infantylne? hodiz ci oto, ze te sama kobiete chciałbys poznac nie przez net- bo uwazasz to ponizej swej godnosci, ze przez net poznałes ją, a moze wstydzisz sie tego? i oto tu chodzi. a widzisz ona uwaza to za bardzo romantyczne i jako glos przeznaczenia:) ze wlasnie przez net:) i tak ze 2 serca zabiły nie jedno:) piekna histroia, i piekna miłosc:)

Gość sans doute je te dire
chwilowa? trwa 2 lata, zadna chwilowa:) I nie probój:) raczje próboj byc z nią:) Deklaracje musza wyjsc od faceta, tym bardziej, ze innym takie słodkie sms pisał o Aniołach:) Ona nie moze powiedziec, ze chce byc z Tobą, mieszkac, tam pracowac, bo wyjdzie ze tylko ona na tak, a Ty na nie:)

Gość etoile qui te dit
Ide spac jutro sprobuje ukatrupic te pesymistyczne mysli... bo doprowadzaja mnie do szalu. -- hi hi własnie oto mi chodziło:) probowac je ukatrupic:):P I próbować być z nią, a nie tłumaczyc ze nie ma sesnu:) ma:) Jedyny facet z jakim ona cie zdradza to Morfeusz:)

Gość nenufar
Tulipan dlaczego do niej nie zadzwonisz? Sa telefony , sa meile mozesz przeciez podagac a nie nawijac o zamkach. Dziewczyny lubia rycerzy .

Gość etoile qui te dit
własnie nenufarowe zdanie dobrze mówi:) w koncu Ona padnie na zawał i co?.. i nie spotkacie sie:)

Gość tak mi się wydaje
upływający czas powoduje że coraz mniej myśli się o drugiej osobie, zauroczenie mija bo musi minąć

Gość etoile qui te dit
własnie tak sobie mysle czas mija, a mysli są, uczucia rowniez. Nie giną? ciekawe czemu;)

Gość etoile qui te dit ..
opetasły cie:)? uczucia:) to ciesz sie:) a jak pesymistyczne mysli to odgon je:)

Gość tak mi się wydaje
to minie z czasem... na razie nie uciekniesz od myśli...

Gość Kostka w paski
no to dzwoń ale pogadaj serio na gadulcu odwagi nie żałuje się rzeczy które się zrobiło, lecz tych których się NIE ZROBIŁO!!!

Gość etoile qui te dit ..
Kostka w paski dobrze mowi:) buziak! o nie piwa piwa:)

Gość Ubi Lex....
Tulipanie, nie rozpaczaj. Spróbuj walczyć . Pamiętaj, że nigdy nie jest na nic zapóżno. Ale teraz, spróbuj mówić prawdę swojej wybranej, bo myślę, że skrywałeś część swoich uczuć i wątpliwości. Że nawet gdy mówiłeś, nie nadawałeś temu sensu. To normalne, że miewa się wątpliwości. Pozdrawiam.

Gość A może zobaczyć
Człowieku - nie męcz jej ! Jeśli kochasz , to zrób wszystko , żeby ona o tym wiedziała! O rany , ale naród...

Gość A może zobaczyć
Tulipanie , ja jak Ciebie czytam , to normalnie gdybyś nie był młodym człowiekiem , to pomyślałabym , ze jesteś kimś na kim mi zależało i spierniczyłam wszystko . Ale to tylko złudzenie, a ja już też nie chcę żyć złudzeniami , bo ostatnio chyba przekarmiłam się nimi.... Więc i Tobie radzę się zastanowić , czy nie pora spojrzeć w oczy rzeczywistości , mimo iż ciemne barwy nie są najciekawsze, to lepsze niż tęcza, która rozpłynie się nim do niej dotrzesz. :O

Zludzenia ;) ? powiem Ci tak mialem zludzenie ze zostane mistrzem swiata skoku wzwyz... poscwiecilem temu na prawde duzo :) przyszla kontuzja nie udalo sie odchorowalem zajalem sie czyms innym ... to bylo marzenie :P zludzenie nie zaluje tego ... masa pozytywnych doswiadczen ludzi a skonczylo sie no tak a nie inaczej bylo wiele innych rzeczy takich ktore ktos nazwal by mzonkami i czyms nieosiagalnym mam to w dupie szczerze mowiac :) wyznaczasz cel i dazysz do niego do tych zludzen bo udaje sie tylko garstce czy to w zyciu uczuciowym czy zawodowym. Zawsze mozna sprobowac dzieki temu nie bedziesz miala pretensji do siebie ze nigdy nie sprobowalas ze nie walczylas o zludzenie :P