gosia24 0 Napisano Październik 21, 2006 Mam 27 lat.Jaki polecacie najlepszy krem do rąk, by zachować długo piekne dłonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z kur..iera wycięty 0 Napisano Październik 21, 2006 Dove intensywnie nawilżający. Do niczego, oprócz rąk i stóp, się nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzibzia 0 Napisano Październik 21, 2006 Dla mnie najlepszy jest glicerynowy z Avonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Październik 22, 2006 dla mnie Anida Kwiat Lnu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xena-85 0 Napisano Październik 22, 2006 Ziaja- krem do rąk i paznokci z koziego mleka (takie biale opakowanie). rewelacyjny. dlonie sa po nim bardzo gladkie i bardzo szybko sie wchlania i jest niedrogi. ja jak go pierwszy raz sprobowalamu kolezanki to teraz tylko ten krem kupuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 22, 2006 CZTERY PORY ROKU glicerynowy z aloesem , zapach zielonej herbaty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasadenka 0 Napisano Październik 22, 2006 Ziaja z koziego mleka lub Neutrogena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepszy jest Napisano Październik 22, 2006 Garnier z kolendrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Neutrogena Napisano Październik 23, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziaja ziaja Napisano Październik 23, 2006 kozie mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia Małgosia 0 Napisano Październik 23, 2006 Garnier ten czerwony. R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura_90 Napisano Październik 23, 2006 Dla mnie Eva lniany. Tylko zapach dosc specyficzny zapach, moze ci sie nie spodobac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klub go go 0 Napisano Październik 23, 2006 glicea pomarańczowa, najtańszy krem glicerynowy o ładnym zapachu i szybko wchłaniającej konsystencji. Jeśli cena jest dla kogoś nie do przyjęcia, tzn. 2,70 zł, polecam NEUTROGENĘ, stosowaną przez norweskich rybaków, niezwykle wydajna i efektywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płomykówka***** 0 Napisano Październik 23, 2006 Neutrogena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie to Napisano Październik 23, 2006 kuracja parfinowa do dłoni z AVONu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Październik 23, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_tam 0 Napisano Październik 23, 2006 dla mnie GLICEA-obojętnie jaki kolor,koleżanka zachwycała się kozim mlekiem-kupiłam i nie byłam zadowolona-moje dłonie były po nim takie śliskie-nie tłuste,bo dobrze się wchłonął,ale jakby talkiem posypane,generalnie nieprzyjemne uczucie,ale już któryś raz powtarzam-dla każdego co innego (jest dobre) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 24, 2006 kamill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justynah Napisano Październik 29, 2006 zdecydowanie Kamill!!!!!!!!!!!!!!!!!! rewelacja :) albo neutrogena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterianka18 Napisano Październik 29, 2006 Pytanie o najlepszy krem jest dość trudne, bo jak wiadomo każdy ma inną skórę. Ja mam bardzo wymagającą skórę dłoni, potrzebuję kremu, który będzie silnie nawilżał i natłuszczał, nie pozostawiając efektu lepkich dłoni. W tym akurat nie sprawdza się krem Ziaja Kozie Mleko, ponieważ efekt nawilżenia jest doprawdy krótkotrwały. Zapach szybko może zacząć irytować, zaś po jakimś czasie ręce wchłaniają ten krem coraz szybciej i już po kwadransie pojawia sie potrzeba kolejnego posmarowania czymś dłoni. Kremy Glicea wydają mi się zbyt rzadkie. Z tańszych produktów polecam Cztery Pory Roku aloesowy, ale inne z tej serii też są dobre. Ponadto polecam również Kamill i krem z Oriflame, taki w biało-zielonej tubce. Przede wszystkim najważniejsze jest, by często smarować dłonie kremem, zaś to, co to za krem jest już mniej istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asda Napisano Październik 29, 2006 dove Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wazelinka tak tak Napisano Październik 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzidzia8484 Napisano Październik 30, 2006 czerwony garniera, rewelacja, a do bardzo suchych dłoni maska oliwkowa ziaji, suuuper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nippy7 Napisano Październik 30, 2006 doliva - bosko pachnie nie zmywa sie i szybko wchlania! rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikro Napisano Październik 30, 2006 polecam nowość Bielendy czarna tubka " kawior i trufle " do obejrzenia w nowościach : http://www.bielenda.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vicky pollard Napisano Październik 30, 2006 glicerynowy z Avonu. The one and only! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach