Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fayah

facet ma erekcje ale twierdzi, ze nie ma ochoty na sex ....

Polecane posty

Gość Fayah

przytula sie do mnie na tzw. lyzeczki ale mowi, ze nie ma ochoty. Czy to mozliwe? W takim razie skad ta erekcja jak nie z podniecenia?

Gość moze myśli o kims innym

Gość Małgośkaa
tak pewnie o swojej żonie

Gość albo jak to modne ostatnio
o swoim psie:o bleeee

Gość no to myśli o kochance hehe
szatrzymuje energie dla niej

Gość czasami
facet też ma ochote na odrobine czułości napewno go podniecasz ale on nie chce sexu chce czuć twoją bliskość i to niekiedy wystarcza

ale on kocha sie ze mna 1-2 razy w miesiacu, czulosci raczej nie potrzebuje, bo nie trzyma mnie za reke, nie caluje, nawet na mnie nie patrzy, czasem mam wrazenie ze jest zimny jak lod

Gość przepraszam bardzo...
tak rzadko sie kochacie? po 2 latach malzenstwa... :O

Gość przepraszam bardzo...
to smutne :( moze jest przepracowany?

Gość może chory jest .....

a zawsze tak miał, czy od niedawna

wszystko zmienilo sie zaraz po slubie, nawet do nocy poslubnej musialam go namawiac po pierwszym roku malzenstwa zaczal sie sex raz w miesiacu mam juz dosc tego, nie mamy dzieci ale jakbysmy sie zdecydowali to bylby problem bo jak przy takiej czestotliwosci zajsc w ciaze?

Przepraszam za pytanie, ale może macie np. problemy finansowe albo inne stresy ???

mój mąż tak reagował na wszelkie stresowe sytuacje

Gość czasami
w takiej sytuacji masz bardzo poważny problem , ale nie może być zimny jak lód , jeżeli mu staje .

odkad znam mojego meza jest zestresowany, wszystko go stresuje, taki typ ... ale jesli nie ma ochoty na sex to dlaczego na czule chwile takze? My juz nawet sie nie calujemy ani nie przytulamy na dobranoc, ostatni sex 3 tygodnie temu bardzo mnie zestresowal, bo on w trakcie stosunku ani tez po nie pocalowal mnie ani razu. Rozmawialam z nim ale on nie widzi problemu, twierdzi, ze czulosc jest ... tylko gdzie? Bo ja jej nie widze ...

Gość 123454
pora zamienic na lepszy model

Gość czasami
może zastanawia się , czy ma sens wasze małżeństwo , może czuje się zdominowany , może ............ jest bardzo dużo może moja rada poradnia małżeńska.

do poradni nie chce isc, uwaza, ze skoro sami nie potrafimy sobie pomoc to nikt obcy nam nie pomoze, poza tym uwaza rowniez, ze wszystko jest w porzadku a ja mam jakies widzimisie najgorsze jest to, ze miesiac temu chcialam sie wyprowadzic, bylam juz spakowana, on blagal mnie zebym zostala, obiecywal ze wszystko sie zmieni a ja juz teraz widze, ze kolejny raz dalam sie nabrac ....

przedtem przynajmniej przytulal mnie, calowal na powitanie czy pozegnanie, mowil, ze kocha a teraz nic ... jezeli jestem mu tak bardzo obojetna to dlaczego chce zebym zostala z nim? ja nie chce zyc w bialym malzenstwie, pustym, bez uczuc tym bardziej, ze mam 24 lata i moze jeszcze spotka mnie cos dobrego w zyciu?

Gość czasami
wyprowadz się , jeżeli jest tak jak mówisz to nie ma szans na poprawe uzyj życia puki młodość w tobie

Gość czasami
nie ma za co polecam się na przyszłość

Gość fsdfas
oj erekcja o niczym nie swiadczy...MOze to być rozluznienie ,ale niekoniecznie seks..CZlowiek zreszta nie jest zwierzeciem i erekcja nic nie oznacza.

Gość Czarnidło
Mój też miewa częste erekcje co nie oznacza, ze ma ochotę na sex. Swoją drogą ochotę na sex miewa często, więc nie narzekam... Nie wiem jak to znosisz... Ja ze swoją namiętnością i czułością okropnie bym męczyła się w takim związku. Dzień w którym mój mężczyzna mnie nie przytuli i nie pocałuje uznałabym za stracony i złowieszczy.