Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabcia35***

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Witam, Szukam dziewczyny która potrzebuje przyjaciółki, prawdziwej i na długo. Wiek około 25 lat, najlepiej z okolic Rudy Śląskiej choć może być też i z Katowic. Mam zamiar się tam przeprowadzić za pół roku. Więc początkowo będzie to znajomość czysto internetowa, ale ma to też swoje plusy ;) Szukam osoby z którą można pogadać o wszystkim, wyjść na zakupy, koncert, pizze, spacer, pobiegać, poopalać się, pożalić, popłakać i pośmiać ;) Możesz mieć kompleksy, problemy, chłopaka i rybki. Nie toleruję jedynie palenia papierosów i i techno O_O ruda_wisienka@o2.pl

Gość Samotna_Ona
Przez pewne wydarzenia życiowe straciłam wszystkie przyjaciółki, nawet koleżanki. Facet był ważniejszy, co tak się na mnie zemściło :( Mam 20 lat i jestem z Wałbrzycha. Szukam osoby, z którą mogła bym spędzić czas na zakupach, fitnessie czy po prostu na pizzy. Napisz, na pewno znajdziemy wspólny język ;) Możesz być nawet lesbijką czy gejem ;) GG: 10209156

Gość Bigsia
Ja tez szukam przyjazni... Takiej nie typowej, innej, dojrzalej... Szukam prawdziwej, ktora i szukala by mnie... Moj mail bmoldawa@wp.pl mam 31 lat i mam 3 dzieci.

Tak to jest, niektóre dziewczyny są beznadziejne, ranią swoje najlepsze koleżanki kłamstwami, nie mają dla nich czasu bo faceci , romanse itp. A potem się dziwią ,że zostają same....

Gość martti88wp.pl
ja równiez chętnie się z kimś zaprzyjaźnię :-) okolice: kalisz, ostrów wlkp., pleszew, jarocin, kotlin, kuczków itp. ;p -woj.wielkopolskie pozdrawiam Marti

Gość martti88wp.pl
do: truskaweczka.hala "Tak to jest, niektóre dziewczyny są beznadziejne, ranią swoje najlepsze koleżanki kłamstwami, nie mają dla nich czasu bo faceci , romanse itp. A potem się dziwią ,że zostają same...." ja też mam faceta, ale czas na przyjaciółkę od serca' zawsze można znaleźć :-)

Kto nie ryzykuje nic nie traci, ale też może nic nie zyskać, a więc jestem. Szukam przyjaciółki, kogoś kto będzie potrafił słuchać, kto szczerze powie co myśli, ale nie opuści w potrzebie. Kogoś komu będę mogła zaufać. W zamian oferuję to samo. Więc czekam;)

Witam! mam 24 lata. Szukam przyjaciółki z Katowic lub okolic z którą mogłabym wyjść na spacer, zakupy, poopalać się, wyżalić. Najlepiej żeby była wierząca. Mam do zaoferowania dużo przyjacielskiej miłości.

Gość Cyra
Czesc! dołączam się do tematu:). Jestem z Gliwic, mam 26 lat i poszukuje przyjaciółki na dobre i na złe. Zakupy w samotności bądź z facetem to nie to co wyjście na buszowanie po sklepach z przyjaciółką. Od roku praktycznie nie wyszłam z domu, odkąd przestałam mieszkać w mieszkaniu studenckim.Wcześniej było super, zawsze miałam jakieś towarzystwo, a teraz ... coz teraz naprawdę wiem jak to jest być samotną. Chciałabym czasem wyrwać się z domu, na jakąs kawe, do centrum handlowego czy poprostu wyjść na spacer. Uwielbiam imprezy gdzie można potańczyć, ale sama przecież nie pójdę:(. Może zaglądnie tu kiedyś jakaś dziewczyna z Gliwic lub okolic z tym samym problemem - mam nadzieje, a wtedy pisz prosze na e-mail: cyryjanka@gmail.com, a ja napewno odpisze!

Gość martti88wp.pl
Szukam przyjaciółki - Ostrów Wlkp., Kalisz, Pleszew, Kotlin, Jarocin..... mam 21,5 lat ;P nie ważne, czy jesteś biała czy czarna ...... szczupła czy gruba.... homo czy hetero..... Jestem osobą tolerancyjną :-) towarzyską, rozrywkową, lubię poznawać nowych ludzi i miejsca, moje hobby to fotografia : )

Gość milagosia35
Witam serdecznie Jestem już prawie 35 latką i jakoś ostatnio poczułam, że brakuje mi przyjaciółki. Do tej pory jakoś nie miałam problemów z pozyskaniem sobie kogoś bliskiego (jako przyjaciela), niestety jakoś tak się porobiło, że moja przyjacióła nie lubi się z moim mężczyzną a to jak pewnie wiecie spory problem. Ona jest samotna i rozumiem ją, że wkurza ją widok mnie bujającej w obłokach. Cóż, jak zauważyłam że jakoś nie okazuje ochoty przebywania w moim towarzystwie poprostu delikatnie sie odsunełam i nie narzucam się. Jestem mamą 7 latka a na codzien nauczycielką muzyki. Może znajdzie się jakaś samotna podobnie jak ja koleżanka z okolic Bydgoszczy? Chętnie pogadam na gg 6721028 pozdrawiam Gośk

Witam również szukam koleżanki, bardzo brakuje mi dobrych koleżanek, do wypicia kawy, wyjścia na miasto itp. Mam 28 lat mieszkam obok Mysłowic . Avia82@wp.pl

Witam :-) tak się jakos porobilo , ze coraz trudniej o przyjaciol , Moze jest ktos z lubuskiego ? mam 40+ :) ale w sumie nie o wiek tu chodzi . Wszyscy z mojej dziury powyjezdzali nawet nie ma z kim do kina czy na kawe pójsc ..... samotnosc dokucza paskudnie ...

Gość Kamila87
Czesc ja tez szukam przyjaciółki najlepiej z dolnośląska kłodzko lub bliskie Ok jak cos to pisac na email kamila198777@interia.pl

Gość lolita82
Witam. Rowniez szukam przyjaciołki na dobre i na złe z Gliwic lub okolic.Odezwijcie sie:)

Gość lolita82
Witam.Rowniez szukam przyjaciółki na dobre i na złe z Gliwic lub okolic. Odezwijcie sie:)

Gość brefffka
jest tu ktoś z zagłębia dąbrowskiego????

Gość kasiulindka
hej brefffka ja jestem z zagłębia dąbrowskiego i pewnie jak Tobie czasem brakuje mi babskiego towarzystwa jak masz ochotę zapraszam odezwij się :)

Gość Wikka88
Hej, jestem z Poznania, i z chęcią poznałabym nową osobę. Szukam przyjaciółki do rozmów, wspolnego spędzania czasu;-)

Gość Nikita12
Witam! Rok temu przeprowadziłam się do Gliwic i też brakuje mi prawdziwej przyjażni, chętnie poznam jakąś bratnią duszę ;-)

Gość Nikita12
lolita82 proszę podaj e-mail to sobie pogadamy ja jestem z rocznika 83 ;-)

Gość Nikita12
Lolita82 podaj swój adres e-mail to sobie pogadamy ja stem z rocznika 83 ;-)

Gość bea334
Chetnie dolacze do tematu mam 37 lat, moze odezwie sie jakas znajoma z okolic Kraków-Olkusz, moje gg 3034617

Gość lolita82
edzia82@interia.eu

Gość sarika
cześć wszystkim :) jestem z ok. Torunia mam 27 lat też mi brakuje przyjaciólki, to moje gg 15899646 jesli macie ochote to piszcie bo bez przyjazni ciezko sie zyje, nie wiem czy mozna ja znalezc w taki sposób ale warto sprobowac zawsze odpisze

Gość sarika
Hej wszystkim, jestem z ok torunia mam 27 lat i też szukam przyjaciólki może nie wiem czy w ten sposob mozna poznać przyjaciela ale myśle ze sprobowac warto, to moje gg 15899646 piszcie zawsze odpisze bo bez przyjazni ciezko sie zyje buziaczki

Gość wiktoriaaa19
jest tu mze jakas dzewczyna z okolic keszna poznania kosciana? ja mam 19 lat

Gość wiktoriaaa19
mialo byc leszna*

Gość sarika
czekam na odzew:) nie wiem czy to załosne czy nie ale mam nadzieje ze ktos napisze