Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabcia35***

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość lidkaa
Ja jestem z Poznania... :)

Gość Gosia 21
Trochę daleko, bo ja z Ełku. :( Szkoda

Gość Magdaaa88
A ja mam 21 lat - Torun :)

Gość Magdaaa88
Hej Ja tez tak mam :/ Chcialabym wyjsc sobie z kims na miasto, posmiac sobie, pozartowac, pobuszowac po sklepach itd, a nie ma z kim.. Ja jestem osoba wesola, zwariowana, duzo mowie :) Mam 21 lat i jestem z Torunia. chetnie poznam kolezanke z reala, ktora by bylaby w porzadku wobec mnie :))

Gość eka43
Cześć! Chciałabym poznać koleżankę, z którą można o wszystkim pogadać, iść na spacer, piwko, po sklepach.... Mieszkam w Gdańsku, mam 42 lata i czuję się bardzo samotnie.

Gość dziewczyna z lublinaaaa
lublin ma ten sam problem, lat 19 :)

Gość jaroslaw fajny
szukam przyjaciolki z okolic slaska lub malopolski lat 31?

Witam. Jestem nieokiełznaną 26 latką. Uwielbiam wypady na disco, balety i rozmowy o wszystkim. Ogólnie jestem nocnym markiem. Dookoła wszyscy mi się wydają tacy sami i nijacy ... czy jest jeszcze ktoś w Lublinie, kto żyje nieraz wbrew zdrowemu rozsądkowi?? Piszcie!! marita3-22@o2.pl (Nie szukam faceta tylko przyjaciółkę lub koleżankę na dobre i na złe:))

Gość ona=szalona
Hej dziewczyny Szukam kumpeli z Poznania :) Jezeli masz czasem ochote wyjsc, pobawic sie, pogadac o zyciu przy piwku... a nie masz z kim? Napisz:) Chetnie Ci potowarzysze. Moj nr gg 2722526 Pozdrawiam!

Gość asku15
cześć ja mam 15 lat jestem z Wołomina jeżeli ktoś o okolicy nie ma co roić w weekendy to niech pisze.. (głownie chodzi mi o koleżankę) 7871319

Gość grabka666
halo,czy są tam jakieś babki z Gdańska po 30 roku zycia :)

Gość Magdalene88
kasienka81 ja jestem z Torunia, wiec niedaleko :)

Gość dexter jacksonn
ja tez jestem z torunia mozemy sie poslizgac mala :classic_cool:

Gość dexter jacksonn
namierze tylko twoje ip, przyjde i tak cie w dupe zerzne ze do konca zycia odechce ci sie kolezanek :classic_cool:

Gość dexter jacksonn
tez jestem z torunia moja droga owieczko, wypnij sie a ja sciagne tylko sutanne :classic_cool:

Gość Moonisaaa
Czesc jestem z wlkp mam .15 lat moze jest ktos ze stron konina ?

Gość majka351
Cześć! Chciałabym poznać koleżankę, z którą można o wszystkim pogadać, iść na spacer,po sklepach.... Mieszkam w Żyrardowie woj.Mazowieckie, mam 39 lata i czuję się bardzo samotnie Pozdrawiam

Gość trailerka
Witam, ja również szukam przyjaciólki, na początek internetowej. Osoby z którą mogłabym porozmawiać, podzielić wątpliwościami, może pomóc, coś poradzić. Mam 25 lat ale sporo już w życiu przeszłam. Jeżeli nadal jest ktoś chętny do rozmowy zapraszam na mail. trailerka@yahoo.com

Gość asagnieszka1982
Hej, Ja również szukam przyjaciółki najlepiej z trójmiasta, bo mieszkam w Gdyni. Uwielbiam chodzić na wystawy do muzeum, galerii, kina. Może znajdę tutaj przyjaciółkę o podobnych artystycznych zainteresowaniach co ja.Dodam że mam 27 lat . Moje gg 2412378 proszę piszcie, lub odpowiadajcie na forum :)

Gość a ja już mam
50 lat i chętnie bym spotkała się z kimś z W-wy. Znaczy nawiązała kontakty z kobietami jak ja samotnymi w celach spacerowych :D

Gość aa89
Witam wszystkich :) Również mnie to dotknęło od czasu kiedy sie przeprowadziłam i jakoś nie trafiam na osoby umiejące być fair ;/. Szukam kobietek z Trójmiasta, lat 20 jak również wzwyż, chętnych zarówno do dzielenia się problemami jak i biegania po sklepach.

Gość aa89
Agnieszka doczytalam, ze jestes z Gdyni- odezwij sie jesli nadal szukasz 'kandydatek' ;) zapomniałam dodać : gg4472648.

Gość karina.30.
Witam, jestem ze Szczecina, mam 30 lat, szukam kogoś z kim mogłabym pogadać, wiek nieistotny. Nie interesują mnie doznania ekstremalne, jestem w stałym związku i nie zamierzam tego zmieniać. Może ktoś też jest w takiej samej sytuacji- żyje z partnerem pracującym na wyjazdach. GG 7784012

Gość karina.30.
Urodziłam się w Olkuszu. Straszna nuda tutaj, wszyscy wymarli....?