Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gabcia35***

Szukam przyjaci贸艂ki

Polecane posty

Go艣膰 48ru5fjref
a skad jestes atramka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 atramka
okolice radomia, ale to nie ma nic do rzeczy... Chce wirtualnej znajomo艣ci (p贸ki co...)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ndsnde
chce ktos pogadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ULA ZE 艢L膭SKA
Ja r贸wnie偶 szukam przyjaci贸艂ki. Jestem ze 艢L膭SKA Z 偶OR. Mam 60 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pseudonim-----
chetnie sie zapoznam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baly
A mo偶e kto艣 z Opola lub okolic Opola? Mam 33 lata i brak mi towarzyszki do kawy, plotek, zwierze艅, czasem jakiej艣 imprezki . Mam wspania艂膮 rodzink臋, po przeprowadzce straci艂am kontakt z psiapsi贸艂kami - brak czasu na wirtualne pogaduszki."Kobieta potrzebuje drugiej kobiety aby istnie膰"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewka111
Hej. Naprawd臋 nie ma nikogo z okolic Rybnik - Racib贸rz? Dziewczyny w wieku ok 30stki piszcie, ch臋tnie pogadam w wolnej chwili :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewka111
Zauwa偶y艂am, 偶e adres mailowy jest 藕le wpisywany, podaj臋 prawid艂owy ewka1111@poczta.onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto艣 z rzeszowa
Cze艣膰, Niedawno przeprowadzi艂am si臋 do Rzeszowa, i szukam przyjaci贸艂ki z kt贸r膮 mo偶na porozmawia膰 o wszystkim i o niczym. Jestem m臋偶atk膮, mam 28 lat, prosz臋 piszcie: truskawka11@yahoo.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doll19
heyx) mam 19 prawie lat XD i szukam przyjaciolki, bo ciezko mi znalezc kogos tutaj X) nie chce wirtualnej znajomosci tylko normalne spotkania itp , jak normalne kolezanki . mam duzo czasu, jestem z ZG

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto艣 z Rzeszowa
Hej doll19, Mam nadzieje 偶e nied艂ugo znajdziesz super przyjaci贸艂k臋. W pe艂ni Ci臋 rozumiem, bo najlepsza kol. z krwi i ko艣ci. No bo jak tu i艣膰 na zakupy albo do kina z wirtualnym przyjacielem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska_osoba
Hejka ewka111, ja jestem z Rybnika i te偶 poszukuj臋 przyjaci贸艂ki albo kole偶anki, z kt贸r膮 mog艂abym wypi膰 kawk臋 pogada膰. Odk膮d urodzi艂am dzidziusia wi臋kszo艣c znajomych kole偶anek zerwa艂o ze mn膮 kontakt nawet wirtualny (wszystkie niezam臋偶na i niedzieciate). Jak chcesz pogada膰, czy si臋 spotka膰 to napisz na maila:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska_osoba
藕le si臋 wpisa艂 mail, ma by膰: ciekawska_osoba@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewela.g
A mo偶e znalaz艂aby si臋 jaka艣 mi艂a os贸bka z E艂ku? Mam 23 lata i ch臋tnie pozna艂abym kogo艣 z kim mog艂abym pogada膰,p贸j艣膰 na zakupy,imprez臋...:) M贸j adres: ewela.g@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milutekk84
hejka. mam 25 lat. szukam psiapsi贸lki z katowic lub siemianowic. odpisze na kazdego maila:) pozdrawiam wszystkie przysz艂e psiapsiolki, kt贸re tak jak ja nie maja z kim sp臋dzi膰 czasu poza prac膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heeej dziewczyny :)
mam 17 lat,jestem z wloclawka i chetnie poznam kogos z kim mozna pogadac,spotkac sie,wybrac na zdjecia,miasto ... "10876805" od 16 do 18 lat

Udost臋pnij ten post

hej szukam przyjaciolki z okolic trojmiasta, prowadze swoja firme mam 25 lat , fajnie bylo by wyskoczyc gdzies na zakupy moze jakis sport ?kawa i imprezy tez mile widziane, nie toleruje klamstwa oraz zawisci,cenie otwartosc i szczerosc wiec jesli spelniasz chodz 1 z moich warunkow smialo pisz gg 4335058.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ducati
Cze艣膰 mam 21 lat i jestem z Gliwic, r贸wnie偶 szukam przyjaci贸艂ki Lubi臋 motoryzacj臋 zakupy i wszystko to ka偶da dziewczyna:) Szukam kogo艣 ciekawego z fajnymi zainteresowaniami, Otwartego na nowe otoczenie :) Kogo艣 z kim wybior臋 si臋 na spacer i b臋d臋 mog艂a porozmawia膰 na ka偶dy temat. Mo偶e to jeste艣 Ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malgosiaaaaaa
Witam. Jestem z Bielska Bia艂ej. Mo偶e jest tutaj jaka艣 dziewczyna z okolic:) Chetnie nawi膮偶e znajomo艣膰;)

Udost臋pnij ten post

Hej poszukuje przyjaci贸艂ki-bratniej duszy Kogos z kim mozna sie posmiac i poplakac jak trzeba, isc na zakupy, na kawke .... ale niekoniecznie moze to byc osoba z poza Krakowa z kt贸ra mog艂abym popisac i tez pogadac:) Kontakt: 23425483 :)

Udost臋pnij ten post

witajcie!!! jak du偶贸 os贸b szuka bratniej duszy!!!!!! szok!!! wiec dziewcz臋ta - o czym popiszemy???? zosta艂 tu kto艣? bop tak klikam po tej kafeterii i nie bardzo jest sie gdzie zaczepi膰:P

Udost臋pnij ten post

tez z checia kogos poznam, najlepiej kogos miedzy 艂odza a warszawa mam 21 lat i zero bratnich dusz jesli chodzi o plec damska.... xP x(

Udost臋pnij ten post

takie mialam zycie, przeprowadzka potem czeste wyjazdy. teraz siedze w kraju i nie mam zadnej takiej doobrej kolezanki, przyjaciolki :/ mam kilka fajnych kolezanek ale mieszkamy daleko wiec to juz nie jest to :/ mam duzo kolegow ale to nie to samo

Udost臋pnij ten post

no to i ja si臋 przy艂膮cz臋. Jestem z Poznania, mieszkam w Londynie, ale nie ma to wi臋kszego znaczenia bo zaprzyja藕ni艂abym si臋 z kim艣 nawet online:) A mam 28 lat:)

Udost臋pnij ten post

powinien powstac jakis portal takiego typu xD "szukam przyjaci贸lki, kolezanki" hehe xP gdzie mozna znales przyszla kolezanke z danego regionu xP (a nie partnera bo takich portali jest juz cala masa :P)

Udost臋pnij ten post