Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabcia35***

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość Isabelle90
Witam ;) Mam 23 lata i szukam osoby z województwa śląskiego (najlepiej Sosnowiec lub okolice, bo tu studiuję) do wyjść na imprezę, babskich pogadszek etc. ;) Moje gg: 902319 Pozdroo ;)

Gość OnaRzeszow
Szukam koleżanki/ przyjaciółki z Rzeszowa :) Obecnie większość moich najbliższych znajomych wyjechała ze względu na koniec nauki, a w towarzystwie mężczyzny wiecznie wytrzymać nie da rady :)) poczta: veronii90@wp.pl

Gość olka1019
hejka, jeżeli jest ktoś z konina lub okolic, chętnie pogadam ;p można pisać na e-maila

Gość pocahontas2444
Hej szukam kumpeli na wycieczki ,koncerty , imprezy , lub poprostu wyjsć z kimś na bro. mój mail asia5@onet.pl mam 24l. szukam kumpeli w podobnym wieku wolnej

Gość pocahontas2444
Jestem z Rybnika woj. śląskie

Gość gość
Hej !!! usmiech.gif Jestem z Lubelskiego mam 21 lat jezyk.gif chętnie poznam koleżanki z województwa Lubelskiego. Pisać na pocztę biernio1910@wp.pl lub ***725&&&601$$$446############

Gość Maluuuuutkaaa
Hejka :D szukam przyjaciółki z Piły !!!! w wieku od 18 - 23 lat :D :D Pisaćć : tatu1@op.pl

Gość gość
Witam wszystkie, chętnie poszalałabym i pogadała z jakąś fajną dziewczyną. Mam 26 lat, mieszkam w Kłodzku, jestem singielką, a wszystkie moje przyjaciółki są albo zamężne, albo w stałych związkach,a mi tak troszkę smutno samej ): Także mieszkanki kotliny kłodzkiej piszcie :) milla_87@o2.pl

Gość gdynia123
Hej ;) mieszkam od niedawna w Gdyni i mam 22 lata ;) niestety nie znam tu zadnych dziewczyn , a wiadomo ze czasem fajnie by bylo z kims poplotkowac, pojsc na jakies fitness czy spacerek. Moze akurat ktos z 3miasta tu zajrzy :) ewelinaaa99@wp.pl

Witam!Jestem z Rybnika,poszukuje przyjaciółki z która bedę mogła napić sie kawy lub pójść z dziećmi na spacer,jestem matką 5letniej Maji i 11letniej Nikoli,mieszkam tutaj od 5miesięcy i nie znam praktycznie nikogo...

Gość Beata1990
Hej dziewczyny, ja jestem z Kłodzka i mam 24 lata :) Któraś z Was jest z tego miasta? Pozdrawiam.

Gość gość
Ja jestem z Lublina i też szukam przyjaciółki:)

Gość Beata1990
Jeśli jesteście z Kłodzka to piszcie na beti_999@wp.pl :)

Hejka dzieczyny nie chce zeby to bylo jak anons ale cholewka inaczej nie idzie napisac. Jestem z woj. Lubuskiego i chciala bym poznac super kolezanke mam rodzine meza i synka ale zero kontaktu z kolezankami chyba po prostu zaniedbalam to ale chce to zmienic jestem wydaje mi sie komnikatywna i dosc otwarta na nowe spotkania :-)

Gość Nikusia1283
Szukam przyjaciółki z okolic Szczecinka mam 31 lat.Jestem mężatką mam dwójkę dzieci. gg 7583558, @: monis1202@op.pl

Gość Leuśka
Hej, mam 19 lat i również szukam przyjaciółki z Kielc lub okolic, na wspólne wypady, wakacje itp. czuje się samotna, odkąd mój chłopak ma prace w delegacji, a kontakty z " przyjaciółkami' zerwały się. Brakuje mi towarzystwa, a sama już wiruje :) jeśli masz tak samo jak ja, i masz ochotę porostu się zaprzyjaźnić, pójść na kawę, pogadać, wyżalić się napisz do mnie ; leusia@buziaczek.pl

Gość przytłoczonybrakiemprzyjaciół
Hej Mam już dosyć samotności szukam przyjaciela/przyjaciółki. Wymiana poglądów, ciekawa rozmowa i przede wszystkim zrozumienie drugiej osoby. Może nawet rozwinąć się ta przyjaźń i pozostać na lata. Mam 22 lata jeśli jest ktoś z okolic Konina to proszę napisać: elwoodinemelaver@gmail.com Liczę na szczerość i otwartość

No dalej Panie i Panowie Temat ciagnie sie juz 8 lat pewnie wielu osobom juz pomogl. Naprawde nikogo nie ma z okolic Konina ? Nie jestem taki straszny ;) No jak ktos w koncu sie zdecyduje to piszcie niematerialny@gmail.com a nawet jak nie jestes z Konina to i tak pisz z checia z kims pokonwersuje ;)

Gość jhgfufdytd
Poszukuję przyjaciółki z Bolesławca lub okolic (dolnośląskie). Mam 27 lat, singielka. Bardzo brakuje mi wyjść na długie spacerki z przyjaciółką albo do jakiejś knajpki. Oto mój mail: rainbow-87@o2.pl

Gość gość
Może jakaś gdańszczanka? Ja po 30. Mężata i dzieciata ale bez przyjaciółki w regionie. Fajnie byłoby spotkać się pogadać, skoczyć razem na zakupy czy kawe.. Może znajdę kogoś kto czuje to samo:) lilly-81@wp.pl

Gość gość
Ryyyyybnik poznam kogos fajnego :)

Gość gość
a maila zapomnialam secretfantasy@tlen.pl Rybnik jak wyzej :)

Gość justachanel
Hejka. Jeśli ktoś z Olsztyna szuka koleżanki na pogaduchy wyjścia lub tak po prostu bratniej duszy to pisz razem zawsze raźniej mój email justachanel85@gmail.com Pozdrawiam :)

Gość gość
Witam mam 19 lat i szukam fajnej kumpeli, z którą będę mogła pogadać, wyjść na zakupy lub na imprezę z Ostrowa Wielkopolskiego lub okolic :) mój e-mail totylkoja@vip.onet.pl

Gość gość
Witam Mam 23 lata i szukam przyjaciółki na dobre i złe do miłego spędzania czasu na kawie piwie zakupach takiej co ciągłe imprezy ma juz za sobą. Mam 4 letnia córke. Kobietki z Gliwic lub okolic qwer.666@wp.pl

Gość gość
A może jeszcze ktoś z Puław lub okolic ? Mam 24 lata,w razie co pisać takaja415@interia.pl

Gość gość
Hej też jestem z Rybnika i chętnie z kimś pogadam mail:klaudia_o_1993@o2.pl

Gość gość
Szukam przyjaciółki, która mnie wysłucha, zrozumie, która będzie ze mną bez względu na wszystko, kogoś z kim moge pogadać o wszystkim, jestem z okolic Bielska Białej, jeśli ktoś chce pogadać piszcie do mnie na gg: 33243038

Gość szukamkoleżanki
Witajcie Babeczki, szukam koleżanki/przyjaciółki do wspólnych pogaduszek , spędzania wolnego czasu ze Starachowic lub okolic, choć to nie stoi na przeszkodzie aby odezwały się do mnie i inne zainteresowane pokrewne dusze :). Mam 43 lata. gg 25387237