Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelki

Czy to się przyda i czy Wam się przydało?

Polecane posty

Gość butelki

Mam dylemat, chcę karmić piersią, ale od czasu do czssu będzie musiało dzieciątko possac z butli bo ja będę na uczelni (raz w tyg), czy opłaca się kupić ten zestaw? Czy jest on przydatny? Kto ma niech powie, czy tyle butelek jest mi potrzebnych? Dzieki z góry za odpo :) http://www.allegro.pl/item135169048_avent_zestaw_startowy_4_butelki_smoczki_szczotka.html

Link nie działa :) ale wiem o jaki zestaw ci chodzi, i powiem, że mój synek był tylko na butli, a używał jednej buteleczki 125 ml do mleka i drugiej o takiej samej pojemności do picia. Smoczki zmieniałam często to wiadome. Także nie wiem czy aż tyle trzeba od razu, ale avent polecam :)

Gość butelki
oo dzięki!! No to kupię tylko jedną :)

Daj spokój - wypieprzysz forsę w błoto. mój syn, na szczęście dostał, ja nie kupiłam, butelkę aventa. Do tej pory stoi uzyta może 3 razy. Nawet gdy korzystał z butelki nie chciał aventa. Smoczek jest za twardy - sama zrób test. Pougniataj najpierw smoczek, potem własny sutek. Co jest bardziej miękkie? Raczej sutek :) ... Kup butelkę, która będzie imitować w największym stopniu twoje sutki, by nie miec potem komplikacji z podawaniem maluchowi pokarmu. Moje Smoczysko nie chciało aventa, a kiedy dostał zwykłą butelkę - canpola - problem zniknął...

Gość jukataa
Mam ten zestaw sprawdził się świetnie:) Polecam