Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótka lista

po co żyć

Polecane posty

Gość warto zyc
zycie jest krotkie i wspaniale. jutro nowy dzien pelny niespodzianek;)

Gość oj dajcie spokoj
napewno przeżyliście choć raz w życiu taką chwile kiedy czuliście sie bezgranicznie szczęśliwi. skoro już jestem na tym świecie, który przyznaje dołuje mnie i frustruje to nie skocze z mostu właśnie dla takich chwil. Amen

jak to po co ??? choćby po to żeby się dowiedzieć co będzie dalej, niektórzy się zabijają po to żeby się przekonać co jest potem. Tylko pytanie po co to przyspieszać skoro i tak każdego to prędzej czy później spotka. zawsze jest jakiś wybór . Jak chcesz o tym pogadać to zawsze można :)

Gość zle wkleiles linka lomie

Gość krótka lista
Pieniek, ludzie są różni. Jedni się zabijają by zobaczyć co dalej a innym sięzwyczajnie nie chce tego wiedzieć. Czasem patrzę w lustro i myślę o tych wszystkich kalekich dzieciach, o ludziach walczących z chorobą, zmarłych przedwcześnie, którzy tak bardzo chcieli żyć. I nic już nie rozumiem.

Gość krótka lista
Dziewoja a kto tak powiedział? pewna jesteś? za taką pewność wiele bym dała. Póki co mogę stwierdzić, że na jakiś czas ktoś taki może się znaleźć. Potem nie chce się żyć jeszcze bardziej.

Gość krótka lista
hm ..... to do mnie przemawia dopisuję!

Gość krótka lista
hakuna a więc pisz czasem słowa coś zmieniają, dają inny ogląd sprawy czasami działają przez ilość, czasami przez treść

Bo życie jest fajne :-) Choć trudno mi porównywać (nigdy nie byłem martwy), ale intuicja mi podpowiada że życie od nieżycia dużo ciekawsze jest :-)

Gość pory roku
Chociażby po to,żeby obserwoać jak rozkwita wiosna,rozleniwia lato,nastraja jesień,usypia zima.Żeby zobaczyć narodzenie, życie starość i śmierć.Żeby się zakochać i być kochanym.Myślę,że jest dużo powodów aby żyć.Ja pół roku temu nie miałąm ochoty i świadomość że mogłabym nie doczekać lata,jesieni i zimy ostudziła moje myśli.I teraz wiem,że życie może być piękne.

Gość dla banku
mam do spłacenie jeszcze troche rat.A wie żyję dla banku.I wiem po co.Mam samochód.

Gość nie ma po co
niestety

Ja jestem z natury realistka!! :D O nagrywarce wciaz mysle 😭 Co 5 min sprawdzam na www czy juz jest jakies info. Czis sobie w leb palnelam, bo przeciez niedziela ;)

Yogi---> JAki z Ciebie Sherlock ;) No... ten entuzjazm innych skutecznie ostudzil nasze zamiary ;) A zwlaszcza zapisy w umowie, ktorej podobno nie powinno sie czytac :P

:D Ja kiedyś chciałem wpisać się do Ebay-a,ale jak zacząłem czytać umowę -tak jakbym miał podpisać cyrograf z FBI !

Ebay...? To jak Allegro? To nie wiedzialam, ze tam cos maja malym druczkiem ;) Mysle, ze na cyrografie z diablem lepiej bym wyszla niz na tej umowie co mialam okazje ostatnio poczytac :P