Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego mi to robi

Wkurza mnie moja laska

Polecane posty

Gość dlaczego mi to robi

Zamiast iść na siłownie, rower, basen , pobiegać, woli łazić po sklepach i szukać nowych ciuchów by ładnie wyglądać. Ale ja bym ją wolał w gorszych ciuchach ale szczuplejszą. Co mniej więcej pół roku te ciuchy co kupuje są coraż większe. Musze dać ultimatum bo już kumple pytają co jest z nią , że tak tyje...

Gość zaazas
a co ona ma powiedziec majac takiego chlopaka:o

Gość czukiereczek1
nie lam sie. daj jej to dyskretnie odczuc.... zaproponuj wspolny wypad na basen lub cos. ale nie stawiaj jej ultimatum! wkoncu kochasz ja za to jaka jest czy za to jak wyglada?

Gość Fago
moja też mnie wkurza, bo ciągle mi stoi !

Gość cos dziewczyna przeczuwa
złego,ze sie tak objada. Nadwaga to podobno ochrona. Im grubsza sie staje tym ty sie bardziej wściekasz, ona je... koło sie zamyka

Gość dlaczego mi to robi
W związku trzeba dbać o ciało i dusze, ja dla niej dużo robie, mam wysportowaną sylwetke podczas gdy jej koleżanki chodzą z chudzielcami albo grubasami. Wiele rzeczy już jej proponowałem ale ona albo raz pójdzie i koniec albo ma zlew na wszystko. Nie interesuje jej własne zdrowie straszne....

Gość czukiereczek1
wiesz ja tez sie lubie obrzerac jem za 5osob tak mowi moj chlopak:) a mimo to jestem szczupla... chyba:) mam 72cm w pasie

Gość KIRSZAA
ja też sie obżeram--mam 60 w pasie

Wiesz co? Dziewczyny na ogół tyją, gdy tylko dopną swego, tzn wyjdą za mąż i urodzą dziecko. Twoja przynajmniej gra w otwarte karty. Już dzisiaj wiesz, jak będzie wyglądała jako szczęśliwa mężatka. A więc doceń jej uczciwość i bądź jej wierny. Poza tym okrągle dziewczyny są najlepsze!

Gość dlaczego mi to robi
Co ???? Dlaczego mam akceptować tak obce mi podejście do życia?? Czy troche wysiłku fizycznego to tak dużo ??? Ja też nie jem wszystkiego co mi smakuje, ale żeby coś osiągnąć trzeba się poświęcić, skoro była szczupła tzn, że może taka być, ale jak ona to oleje to ja ją oleje. Zaraz mnie od chama wyzwiecie, ale wy nie zostawiacie facetów jak zaczynają pić ???

Nie chodzi o to, byś się zmuszał do tego, czego nie akceptujesz. Ale bądźmy realistami. Kolejna Twoja dziewczyna, wysportowana jak lubisz, roztyje się prawie napewno, gdy zostanie Twoją żoną. No a ze swoją obecną wiesz, co bierzesz :-)

Gość skoro ma inne podejście
do życia ( choćby w tym zakresie) to tak łatwo tego nie zmienisz. Być moze wogóle ci sie tego zrobić nie uda.

Gość a ja myślałam
ze ta dolna laska cie wkurza bo nie chce się ułozyc :D

Gość UPP
NO JA WŁĄSNIE TYJE TERAZ 5 MIESIAC CIAZY OBZERAM SIE CZYM POPADNIE I NIE MIESZCZE SIE JUZ W ZADNE CIUSZKI I CO? WOLNO MI :p TWOJEJ LASCE TEZ WOLNO A JAK CI SIE NIE PODOBA TO SOBIE POSZUKAJ INNEJ, WKONCU TAKI WYSPORTOWANY I PRZYSTOJNY EGOISTA NIE POWINIEN MIEC Z TYM PROBLEMU? MYŚLE ZE DZIEWCZYNA NIE BEDZIE PŁAKAC A NAWET JAK TROCHE POPLACZE TO PRZEJZY NA OCZY I ZOBACZY ZE NIE BYLO ZA KIM! CZLOWIEKU A JAKBY WPADLA POD SAMOCHÓD I LEZAŁA W SPIACZCE POSIKANA I ZARZYGANA TO CO? ZOSTAWILBYS JA BO BRZYDKO WYGLADA? UPADLES NA GLOWE! WIDOCZNIE JEJ LADNA SYLWETKA DO SZCZESCIA NIE JEST NIEZBEDNA. tO TY MASZ PROBLEM A NIE ONA... WSPÓŁCZUJE NAPRAWDE... NAJBARDZIEJ ROZBAWIŁO MNIE " KOLEDZY PYTAJĄ CO JEST Z NIA ZE TAK TYJE" TO Z KIM TY KURNA CHCESZ ZWIAZAC SWOJE ZYCIE Z KOLEGAMI, ZE Z ICH ZDANIEM SIE TAK LICZYSZ? JAK CI KOLEDZY POWIEDZA ZE TWOJA PANIENKA MA ZAMAŁY BIUST TO JA WYSLESZ NA OPERACJE? ZASTANÓW SIE I ZACZNIJ MYSLEC WŁASNYM MÓZGIEM ( ZAKLADAM ZE POSIADASZ) A NIE SPOSTRZEGAC SWIAT OCZAMI KOLEGÓW BO TAK ROBIA 13 LATKI- NO CHYBA ZE MASZ 13-19 LAT TO WTEDY PRZEPRASZAM I W PELNI ROZUMIEM :p

Jeżeli już lubisz chude dziewczyny i bardzo Ci na takiej zależy, to zwracaj uwagę, co jedzą. Szczupłe i zgrabne laski, które jedzą wyłącznie sałatę, kiełki etc. oraz piją wodę mineralną bez gazu - utyją na 100%. Nie będą się tak katować dłużej, niż to konieczne! Dziewczyny chude \"z natury\" mają to do siebie, że jedzą zadziwiająco często i nie muszą liczyć kalorii, one po prostu mają takie spalanie!

Gość dlaczego mi to robi
dlaczego przyrównujesz to do wypadków losowych ??? co ma wypade wspólnego z jedzeniem??? Nie o to chodzi, że ma być piękna , super i w ogóle, ale jak ja mam się czuć gdy ja poświęcam dla niej spory kawałek swojego życia aby jej się podobać a ona ma to w zwisie??? Chce tylko zobaczyć, że się stara , że chce coś zrobić. A nie tylko koledzy się pytali, moja mama pyatała czy jest w ciąży, poprostu te zmiany widać. I nie wciskać mi kitu, że na wygląd nie patrzycie bo ja już z etapu wiary w kobiece słowa dawno wyszedłem. Umiecie pięknie mówić i nic pozatym.

Gość UPP
WIDOCZNIE NIE ROBISZ NIC DLA NIEJ TYLKO WSZYSTKO DLA SIEBIE ! RUSZ GLOWA TO NEI BOLI TO TY CHCESZ MIEC LADNA SYLWETKE A NIE ONA!!!!

Z tego co piszesz wynika, że Twoja dziewczyna do szczupłych nie należy i tycie jest u niej nieuchronne, to tylko kwestia czasu i wejścia w \"dorosły\" sposób życia. Trening najwyżej oddali zjawisko na pewien czas. A więc wóz albo przewóz, decyzja należy do Ciebie!

Ona to robi nie Tobie, ale sobie głównie. I wierz mi, nie jest jej z tym dobrze. Poczytaj topiki zakładane przez dziewczyny usiłujące schudnąć. Ucieka od problemu, ale wie, że go ma. Naciskanie jej ani strzelanie na ten temat focha nie pomoże, tylko pogorszy sytuację. Sprawa wymaga delikatności, taktu i wsparcia. Bardzo trudno jest chudnąć, zmienić nawyki żywieniowe, zacząć się ruszać. Byc może zawsze będzie miała problemy z nadwagą. Więc zastanów się, czy tak naprawdę chcesz z nią być na dobre i na złe.

Gość trafiles gosciu na zle forum
to niestety siedza prawie same grubasy i KAZDY topik, w ktorym facet zali sie na tyjaca kobiete zostaje zjechany. I masz racje, postaw jej ultimatum, bo inaczej bedzie tyła i tyła.

Gość no coz powiem tak
jak ja sie odchudzalam, to mialam takie napady jedzenia ze tylam ( np. ostatnio utylam znow 4 kilo :O ) i od 4 dni znow jestem na diecie. Tak czasem jest, ze po prostu mimo celow i marzen o szczuplej sylwetce sa TAKIE napady jedzenia, ze nie mozna sie powstrzymac. Sadze, ze ona moze byc akurat na takim etapie. Moze jest chora i nie wie o tym np. jakies zaburzenia hormonalne? Moze po tabletkach anty? Moze probuje "zajesc " swoje problemy, (tym problemem moze tez byc to, ze TY chcesz zeby byla szczupla, a ona czuje, ze nie jest wystarczajaco pociagajaca i ( co jest dziwne dla facetow) je jeszcze wiecej ze stresu ze nie sprosta Twoim oczekiwaniom)? Moze chce Cie sprawdzic, czy ja rzucisz bo utyla? A moze po prostu ma sklonnosc do nadwagi i w pewnym wieku tyje sie po prostu bo jest mniejsze spalanie i organizm przygotowuje sie do ciazy? Ile ma lat Twoja dziewczyna? A do reszty, dlaczego na niego najezdzacie? Przeciez jak kobieta zaklada temat, ze jej facet sie "upasl" to namawiacie je do pogadania z nim, zeby zaczal diete, podsuwacie pomysly na jakies diety dla niego i bluzgacie, ze my musimy byc piekne a oni tak tyja. Jestem kobieta i uwazam, ze to nie fair krzyczec na chlopaka bo chce zeby jego dziewczyna byla zgrabna. Ja sama mam nadwage, zeby nie bylo, ze jestem chuda szczapa nawolujaca do posiadania figury modelki i zachecajaca do rzucania kobiet bo utyly. Pozdrawiam

Gość UPP
NO BEDZIE TYLA I TYLA I JAK JA ZOSTAWISZ TO ZNAJDZIE FACETA KTORY JA POKOCHA TAKA GRUBA I BRZYDKA URODZI MU DZIECI SCHUDNIE ( BO PRZY DZIECIACH NIE MA CZASU NA ZARCIE DEPRESJE ZAŁAMANIA NERWOWE) I SPOTKASZ JA ZA PARE LAT I POMYSLISZ BYLEM PALANTEM... TO OCZYWISCIE BARDZO OPTYMISTYCZNA WERSJA :) JA JESTEM GRUBA I SIE TEGO NIE WSTYDZE... PAMIETAM JAK SIE ODCHUDZALAM ZEBY SIE KOMUS KOMUKOLWIEK PODOBAC... JADLAM SALATE PILAM WODE CHODZILAM NA AEROBIK... I MI SIE WYLĄDOWALO W SZPITALU! A TERAZ TO MI RYBKA... PUKI SZYJA JESZCZE SPODNIE W MOIM ROZMIARZE TO NIE MAM SIE CZYM PRZEJMOWAC :p DZIECIAK SIE URODZI TO SCHUDNE BEZ WYRZECZEN :]

nie pokazuj jej tego,ze Cie to wkurza ze tyle je...bo kobieta sie zestresuje i bedzie jadla wiecej i wiecej.....wyciagaj ja na wspolne bieganie po lesie,na rower,basen,tenis itd narzekaj ze nie masz z kim biegac...a jesli znajdzie wymowke ze nie ma dresu i musi sobie kupic a nie bedzie kupowac to masz przy okazji pomysl na prezent dla niej ( np na swieta) ;)

Zadnego ultimatum jej nie stawiaj, bo nie tędy droga. Tak czy owak dziewczyna należy do tęższych. Teraz, po konsultacji na kafe :-) masz już jasność w tej sprawie i musisz sam postanowić, na czym zależy Ci najbardziej.

Jeszcze warto byłoby się zastanowić, czyj gust miałaby zaspokoić dziewczyna, Twój, czy otoczenia. Bo zdarzają się w tej kwestii duże różnice. Obecnie modne są chude sylwetki i jeśli ktoś chce się poszczycić dziewczyną przed kolegemi, szuka chudej. Ale tak zupełnie szczerze niejeden facet przyzna, że najbardziej go kręcą te okrąglejsze. Zwykle jest bowiem tak, że chude wyglądają nieźle w ubraniu, ale bez ubrania to już nie zawsze. A więc zastanów się, jakie podobają się TOBIE.

Ludzie dajcie chlopakowi spokoj!Jemu nie chodzi o to ze ona taka gruba, tylko raczej o to ze nie chce dla niego o siebie dbac, tak jak on to robi dla niej! Bylam kiedys taka dziewczyna, no moze tylko nie az tak gruba. Poza tym on chce jej dobta, bo czy to zle ze dziewczyna pojdzie sie poruszac? On przeciez nie mowi o robieniu z siebie anorektyczki, tylko o zadbaniu o siebie! A porownywanie lenistwa i niedbalstwa do wypadku, po ktorym sie lezy w szpitalu i zostawianiu w potrzebie, to juz przegiecie. Pozdrawiam!