Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

Evika bądź dobrej myśli:) Możemy się wymienić danymi na NK. podaj tylko maila i zaraz wyślę wiadomość do Ciebie... Milo mi będzie Cie zobaczyć:)

Eviko tak ja tez się staram,już z tego wszystkiego ostatnio wykasowałam się z tabelki:( staram się już 7,5lat i nic bez skutku:(

Ja zawsze przed @ jestem rozdrażniona. Co tam robisz na obiadek dobrego? Piękna kobietka z Ciebie:) Zapr.przyjęte:)

ja tez tak mam,dre się na wszystkich;) Oj to dobry obiadek masz.Ja mam kotlety z owocami,marchewke i ryz:) Zycze smacznego.Będę później.

hej ;-) MARTYN--IU to ja miałam kupić spacerówkę , co by hani nie przemęczać przy dłuższych trasach ;-) ......jeszcze tamtej jesieni ;p jaki wybrałaś ?? widzę,że topik się trochę rozbujał ..........w końcu !! wspaniale żałuję tylko że środkowa tabelka jest pusta !! :-/ muszę narysować punktak - ehh jak mi sie nie chce .... no ale hania spi ,wiec nie mam wyboru ,bo do srody jestesmy same. Pozdrawiam :-)

na swieta mamy chrzciny ...jakies pomysły co do przentu ?? podkreslam ze nie jestesmy rodzicami chrzestnymi.

heja! Akasiu - u nas jednym z trafionych prezentów z chrzcin był leżaczek: http://www.allegro.pl/item960838717_fisher_price_lezaczek_bujaczek_2w1_l0539_kubus.html Nasza córcia jeszcze do tej pory z niego korzysta już grubo ponad pół roku - jak padnie po zabawie, na czas ulubionej bajki, albo przy jedzeniu zamiast fotelika. No ale to zależy od tego jak duży jest na dzień dzisiejszy dzieciaczek do którego idziecie i ile kasy chcecie na ów prezent przeznaczyć. Punktak? Heh to bardziej moja działka niż Twoja :D Tylko ja jakiś czas temu zmieniłam asortyment i teraz rysuję coś innego, w przeciwnym wypadku mogłabym Ci co nieco podrzucić i miałabyś z głowy:P Niestety nie jestem z tym na bieżąco i nie chciałabym czegoś schrzanić;)

Gość
STARACZKI NICK/ Skąd---------------Wiek-------ilość starań......data następnej@ Justynka ..................26...........???..................???????? ??????? karolcia_26................29...........43.............. .......?????????? Trinity /k.Łowicza.......32...........???.....................????? ????? olcia21......................21...........30............ .......????????????? Diana26.....................27............2............. ..........????????? RENI 15......................26...........1,5ROKU........???????? ???????? Evika25.....................25..............2............ ..........?????? wiosenka00................29.............5.....................

Gość
JA TEŻ JESTEM NA NK.

Gość
WZAJEMNIE EVIKA JAK SAMOPOCZUCIE? POZDRAWIAM .....

Gość
JA WŁAŚNIE JUŻ PO OBIADKU.TERAZ CZAS NA KAWKE. UDANEJ NIEDZIELI.....

Gość
evika jesteś na NK????

Gość
STARACZKI NICK/ Skąd---------------Wiek-------ilość starań......data następnej@ Justynka ..................26...........???..................???????? ??????? karolcia_26................29...........43.............. .......?????????? Trinity /k.Łowicza.......32...........???.....................????? ????? olcia21......................21...........30............ .......????????????? Diana26.....................27............2............. ..........????????? RENI 15......................26...........1,5ROKU........???????? ???????? Evika25.....................25..............2............ ..........?????? wiosenka00................29.............5.........................?????

Gość
to super....

Gość
evika dzięki zaraz może dojdzie ...

Gość
jeszcze nie..

Gość
ale zaraz bedzie lalo . nie dostałamm jescze

Gość
hura własnie dostalam...

Gość
TO FAJNIE ZE CHOCIŻ U CIEBIE ŚWIECI . WYSŁAŁAM CI ZAPROSZENIE...

Gość
ciekawe czy święta będą pogodne?

Gość
ciekawe czy świeta będą pogodne?

Gość
ciekawe czy będzie pogoda na swięta???

Gość
ups 3 raz mi polecialo...

Gość
jeszcze nie a ty?

Gość
ale się ochłodziło,pada caly cień....