Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabka

czy ktoś ma na kaloryferze czujnik ciepła???

Polecane posty

Gość rabka

hej macie coś takiego w doumu? ja mam i strasznie mnie to wkurza bo mam zakręcone a już pokazuje ze pobrało ciepło. Nie którzy mają wielkie chałupy i niby nic im nie pobiera(ponoć oszczędzają) i mają zwroty nawet 600zł a ja jak oszczędzam to i tak mam niedopłate. Tak myślałam zeby chociaż dwa zdjąć ale do tego potrzebny jest specjalny klucz. jak wy sobie z tym radzicie?

Gość xxxxx112223
Czesc! Ja tez mam to dziadostwo i w zeszlym roku dostalam 450 euro do zaplacenia!!!!! Ni jak da sie to sciagnac bo jak przerwiesz plomby to bedzie widac. to jest specjalnie zrobione tak,zeby bylo ze popbieralas to cieplo! dobrze jest miec zapasowy grzejnik bez czujnika i zakladac go na zime (to nie zart) a przed kontrola zakladac i juz. Jak nam taki rachunek jeszcze raz przyjdzie to tak zrobimy.

Gość rabka
wiesz on ma plomby ale ztyłu jest lakie małe pokrętło tylko ze do tego trzeba mieć specjalny klucz

Gość wertyuisdfghjcvbnm
o ja................

Gość kaloryferowa
do dupy z tymi czujnikami my caly czas oszczedzamy ...mało sie grzeje a tu przychodzi nam niedopłata ponad 500zł!!!!!!!!!!!!!!!!!no ch.j by to strzelił w dupe takie czjniki niech sobie wsadzą złodzieje zasrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!my płacimy za tych co wogole nie korzystaja!!!!!!!!!co za kraj na wszystkim cie okradną.... ku...wa i nowu cisnienie mi sie podniosło :|

Gość Przestań opowiadac bajki ...
wkurza mnie jak ktos oszukuje, no rzeczywiście ty sie podgrzewasz bez opamietania, a ktos ma za ciebie płacić, jestes wyjatkowo głupia i beszczelna

Gość nie radze kombinować
bo bedziesz tyle płacić jak ciebie schwyca, a na pewno schwyca, że szkoda mowić. Kazdy by tak oszukiwał. Nie mow że oszczedzasz, bo to smieszne

Gość a ma ktoś inne pomysły