Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość każdy ma prawo do dziewicy
"za pierszym razem" :O:O, chyba "pierwszy raz" to nie tylko zrobienia jej mokro, naturalny ciąg przyczynowo skutkowy, ale fakt, jeśli nie stoi czatno na biały, to szmata się nie domyśli :D :O

Gość kretino
łechtaczkę kiedy na oczy widział ? :-0 szmata to se możesz na swoje znajome mówic, bo widze, że masz to we krwi ale ode mnie wara kurwiarzu, bo mnie nie znasz :-0

Gość Katasiaaaa
Ja mam pytanie do facetow ktorzy sie wyszumieli: dlaczego mogli uprawiac zeks z roznymi dziewczynami ktore nie zostaly ich zonami a na zone chca dziewice??? czy tamte było gorsze?? czy wy sie nimi tylko bawiliscie????

Gość Mężatka23
Mężczyzna który miał wiele kobiet ma wieksze doswiadczenie a co za tym idzie jesli tak długo czekał na odpowiednia kandydatke szanuje sie wie czego chce nie podejmuje pochopnie decyzji i tez trudniej sie angazuje ale jesli sie juz zaangazuje prawdziwie pokocha ozeni sie.A skoro tak łatwo sie nie angazuje to istnieje minim.prawdopodobienstwo ze zakocha sie w innej i opusci rodzine i odejdzie do innej .Dlatego tyle kobiet pragnie faceta który miał szanse sie ozenic który jest twardy meski długo sie nie angazuje.Z kolei kobieta ma wychowywc dzieci ma byc skromna i wierna jesli dziewictwo utraciła z mezem to równiez istnieje min.prawdopodbienstwo ze zdradzi bo bedzie uwazała ze nikt nie zasługuje na to aby sie z nia kochac.I nie zdradzi.To prawdy znane od lat.Dziewictwo kobiety zony zbliza niesamowicie mezczyzna ma szacunek do kobiety bardziej ja kocha i nie chce zostawiac takiej kobiety.Oczywiscie sa rózne odstepstwa ale dziewictwo to ogromny atut.

Gość kretino
męzatka, zgromadzeni tu panowie, w trakcie oczekiwania na noc poślubną przelecą pewnie z tuzin bonusów dodatkowych.

Gość tamtaramta
Mężatko, wszystko co piszesz to tylko stereotyp, mający się nijak to rzeczywistości. Pożyj ze swoim miśkiem 15 lat i pogadamy. Będziecie mieć dzieci, Wasz związek sie zmieni, zresztą sama zobaczysz. Wszystkie mity na temat dziewictwa były tylko po to by chronić przed niechcianą ciążą i chorobami wenerycznymi, by zniechęcać do stosunków przedmałzeńskich oraz by w dawnych czasach nie było problemu z ustaleniem ojcostwa. Dziś mamy inne czasy: antykoncepcję, wolność seksualną i testy na ojcostwo.

Gość Mężatka23
Poza tym nie miejcie dziewczyny żalu do facetów jak sie nie szanujecie i dajecie cos tak cennego komus nieodpowiedniemu ze czesto zostajecie wykorzystane.NIkt was nie bedzie szanował jesli wy same na to pozwolicie!Dziewczyny tez czesto wykorzystuja facetów np naciągaja ich na kase czy tez w inny sposób ale gdyby facet sobie na to nie pozwolił nie byłoby tak

Gość apopleksja
Radio Maryja over :-0

Gość Mężatka23
Moi rodzice mieli ojciec 25 lat matka 21 jak sie pobrali znali sie 10 miesiecy byli dla siebie pierwszymi partnerami.Związek moich rodziców po 25 latach małzenstwa uznaje za udany oboje mówią po tylu latachz e nigdy by nie pomysleli o innym partnerze.Mimo róznych przejsc to nie tylko moi rodzice spójrzcie na inne starsze roczniki

Gość Mezatko23 opowiadasz denne
farmazony bo widzisz zdaza sie i to czesto ze dziewice zwłaszcza te dlugoletnie pozniej zdradzaja tego z kim straciły cnote bo sa bardzo ciekawe jaki bedzie sex i z kims innym

Gość Mężatka23
Nie da sie komus tego wyjascic ani zmusic do zmiany opinii trzeba samemu przez wiele przyjsc aby to pojac. Mam pytanko do kobiet juz wiemy ze faceci mając do wyboru.O podobnych walorach zewn. i wenw. kobiete ale jedna jest dziewica a druga nie wybiora dziewice.TEraz pytanie do kobiet czy mając facet o podb.walorach wewn. i zewn. ale jeden jest kawalerem drugi rozwodnikiem którego byscie wybrały?

Gość Katttarzyna
Kawaler 100razy

Gość Izunia22gfds
Oczywiscie ze kawaler

Gość widzisz jestem z rozwodnikiem
35 letnim i jest porzadnym człowiekiem a to jego żonka go zostawiła dla innego faceta. Co najwazniejsze ex zona mojego faceta była dziewica jak on ją poznał wiec sama widzisz jak to z tymi dziewicami pozniej bywa...

Nie mozna skredlac rozwodnika:) ale zakladadajac ze kawaler i rozwodnik maja bardzo podobne cechy zewnetrzne i wewnetrzne to chyba wybor jest oczywiscty: kawaler:) Ale tak samo jest z dziewicami ...

Gość ktoska
mezatke23 trzeba na egzorcyzmy wysłać, moherowe berety ja opętały :P

Gość Mężatka23
Ja nie powiedziałąm ze facet nie moze byc z niedzeiwica i jej nie kochac tak samo jak kobieta z rozwodnikiem.Ale miłość miłoscia ale po pewnym czasie bedziesz pewnie myslała ze ona dał ślub kościelny innej kobiecie tego tobie juz nie da poza tym bedzie myslała jak to była nią czy cos do niej czuł czy Ciebie bardziej kocha tak samo jak facet mysli o byłych kochankach swojej partnerki czasem tego nie mówi ale czuje sie z tym napewno gorzej chciałby byc jedyny i czesto przy najmniejszych problemach narastaja pretensje wypomninia takie zwiazki dla wielu sa gorsze a jesli ogólnie więcej osób uwaza ze lepiej partnera bez przeszłość a dla kobiety lepszy kawaler to po co mi sie w takie cos plątac Osoby szanujace sie myslą stac mnie na kogos dla kogo bede najwazniejsza jedyna na taka której nalezy sie to co najlepsze.

Gość tylko ZAKOMPLEKSIENI FACECI
chca dziewice bo nie sa pewni siebie i swoich umiejetnosci a wiedzą ze dziewica nie ma porownania jak to jest z kims innym i tak łatwo ich nie skrytykuje i choc sa kiepscy to licza po cichu ze dla nie doswiadczonej dziewicy i tak wydadza sie dobrzy w łózku. To udowodnione z psychologicznego punktu widzenia ze ci co chca tylko dziewice maja kompleksy-taka prawda.

Gość ktoska
wole kawalera choc jak facet ma okolo 30 lat to cos musi być z nim nie tak jesli nie ustabilizował sobie zycia i ciagle skacze na kwiatek i zadna go nie chce a z rozwodnikiem tez podobna sprawa, tez musi być z nimi cos nie tak jesli sie zona z nim rozwiodła wiec najlepiej zostac less :P

Gość Mężatka23
Dlatego śmieszą mnie wpisy kobiet piszacych ze jak facet szuka dziewicy to nie udacznik bo boi sie porównan otóz jest wrecz przeciwnie szanuje sie i uwaza ze stac go na cos lepszego tak samo dziewczyna która wybrałą kawalera tez chce byc jedyna a nie rozmyslałc o byłej swojejgo partnera

Gość agah
Ale pieprzysz kochana. Młodaś, głupia i sądzisz, że wiesz coś o życiu. Dobrze ci ktoś napisał, pogadamy za kilka lat, jak ci się posypie małżeństwo, facet puści się z kochanką albo tylko pożyjesz trochę dłużej na tym świecie. Narazie wali przez ciebie arogancja głupiej laski, co się dorobiła tytułu żony.

Gość do mezatka23
Masz płytkie myslenie bo ja do potwierdzenia miłosci nie potrzebuje slubu koscielnego . Znam swoja wartosc i nie mam kompleksów tak wiec nie musze sie z kims porównywac zwłaszcza z była zoną mojego faceta o której on nawet nie chce słyszec i wspominac bo to ona go zostawiła dla innego. Ja dla niego jestem pod kazym wzgledem lepsza od jego ex.

Gość Mężatka23
Niestety nie kazdy moze sobie pozwolic na to co inni wiec zadowala sie tym co przyniesie los.Jesli np facet jest przystojny i ma powodzenie u kobiet atracyjnych a jesli do tego spotka wyjatkowa atrakcyjna i wartosciawa kobiete to ma wybrac np nieatrakcyjna ale z fajnym charakterem skoro ma szanse na ładna i fajna.To tez nie udacznik bo waszym zdaniem pewnie próbuje udowodniac ze moze miec ładna kobiete?

Gość agah
I wolę rozwodnika, jeśli żona była jego jedyną partnerką, niż przechodzonego kawalera śmierdzącego innymi kobietami.

Gość Mężatka23
Tutaj nie chodzi o to aby facet sie puszczał z kazda szedł do łózka wartosc faceta jest włąsnie wtedy kiedy ona takie kobiety które same mu właza do łózka i sie nie szanuja odrzucic

Tez wolałabym rozwodnika ktory miał 1 lub tylko 2 partnerki niz np. zużytego, przelecianego przez przypadkowe laski kawalera bo takich teraz nie brakuje niestety.

Gość to tylko prowokacja

Gość co za prostactwo żeby
wartość kobiety oceniac tylko i wyłącznie przez to czy ma błonke miedzy nogami czy nie. To zalatuje mi na myslenie średniowieczne.