Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość jesień incognito
w podstawówce na przyklad, oswajać i pilnować aż do osiągnięcia pełnoletności :P

Gość a co to
\"zatrzymią\" weź facet! żadna inteligentna kobieta cię nie zechce :):):):):):):)

Gość kruszynka82
haha brak okazji:)smieszne czlowieku zdziwił bys sie bo okazji jest naprawde bardzo duzo....a ja czekam :)

Gość masochistka
jak można powiedzieć o kobiecie per szmata??? Jak śmiesz? Masz pojęcie co mówisz? Kim jesteś by tak pisać?

Ostatnio mi się laska trafiła która z dumą mówi że \"ona to już nie jest dziewicą\" wypierdoliłem przy najbliższej okazji i spierdalaj dziwko.

Gość kruszynka82
tylko ludzie mało inteligentni mogą uzywac takiego słownictwa:(co to w ogóle za okreslenie szmata??

Gość I tak z kurwami trzeba robić

każda kobieta woli... razem wchodzic w te sfery sexu..... poznawac ten swiat z ukochanym mezczyzna... a nie takim zbruzganym i nic nie wrtym jak Ty!!!

Gość kruszynka82
jestem dumna ze jestem dziewicą :):):):):):):):):)

to cio Ty mozesz byc \"nieczysty\" a ona musi byc dziewica???? niby to z ujakiej okazji....? nie rozumiem..... Żal mi Cie..........

Gość a ja jestem dumny że moja żona
była dla mnie dziewicą

Gość masochistka
a ja chcę prawiczka. Tylko taki jest mnie godzien. Nie chcę jakiegoś faceta, który lata za spódnicami. Kiedyś takiego miałam. Wykorzystałam i spławiłam, głupi jeszcze się chwalił jakie ma powodzenie i ile kobiet zaliczył. Użyłam i wyrzuciłam. Żałosny. I jak ci się to podoba?

oki... dziewice a wy wolicie doświadczonych mężczyzn???? czy takich dla ktorych byscie byly pierwszymi kochankami??? razem byscie poznawali tajemnice seksu i rozkoszy???

Gość kruszynka82
prawiczka:)

Gość tikirikitak
a myślisz że dziewica nie będzie bała się że jakiegoś grzyba złapałeś czy coś jak tyle kobiet już miałeś? a jak niby nazywają się faceci którzy żadnej okazjii nie przepuszczą? szmatony?

Gość tamtaramta
Płytkie masz myślenie Piotrusiu. Myślisz, żeś taki mądry, nadupczyłeś się, zbrzydło Ci, to teraz za żonkę weźmiesz dziewicę....chyba ją będziesz musiał zamknąć w wieży po każda normalna osoba która bierze ślub z tym "pierwszym" po iluś latach zastanawia się jakby to było z kimś innym. Tego nie przeskoczysz, i co Ci przyjdzie z dziewicy ? W " gablotce " se ją wystawisz ?

Gość jesień incognito
Mopiaszcze nie szmatony :-0

Gość masochistka
dlaczego? znam takich, którzy ŚWIADOMIE a nie z braku okazji zatrzymali dziewictwo dla ukochanej. I takiego chcę. Brzydzą mnie inni.

Gość Bym się źle czuł
w takim związku gdybym wiedział że kobieta wianek oddała komuś innemu a ja mam się z nią żenić i brać obowiązki na siebie.

Gość jesień incognito
obowiązki ? :-0

Gość jesień incognito
Osłabiacie mnie ludzie :-0

Gość masochistka
tamtaramta no właśnie kiedyśto dziewictwo zdawało egzamin u kobiet. Faktycznie dziewica zastanawiała się10 razy zanim zdradzała, ale czasy się zmieniły. Teraz zewsząt emenuje sex i niejedna małżeńska dziewica się nad tym zastanawia.

Taka używana laska to za straty moralne powinna przyszłemu mężowi przynajmiej samochód kupić. bo tyle jest warte dziewictwo

Gość masochistka
masz rację nie bierz. wianek rulez mężczyzna bez wianka to obowiązek bez przyjemności rozdizewiczania. Nie opłaca się brać!!!

Gość tamtaramta
haha straty moralne ? hehe to co powinien kupic żonce mąż gdy dupczy się po agencjach ?