Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość Piotrrrek
Owszem nie brakuje kawalerów wykorzystujacych naiwne i łatwe panienki ale to działa w obie strony skoro takie sa dzisiejsze dziewczyny ze daja sie wykorzystac

Gość Piotrrrek
Poza tym ja nie kochałem sie z dziewczynami które poznałem np w pubie czy na dyskotece tylko takie które dłuzej znaęłm i które chciałem aby były porzadniejsze i czekały z tym do slubu doceniłbym je.Ja niczego im nie obiecywałem nie wyznałęm miłosci a skoro kobieta mimo tego ze maswiadosmosc ze facet jej nawet nie kocha a mimo tego chce z nim isc do łozka dla mnie jest szamta

Gość Z DZIEWICAMI BYWA POZNIEJ
ROZNIE CZESTO GDY STRACA CNOTE Z JEDYNYM PARTNEREM KORCI JE ZEBY SPROBOWAC SEXU Z KIMS INNYM, NOWYM I CZESTO CIEKAWOSC ZWYCIEZA I TO NIE RAZ

Gość Piotrrrek
Taka która nie musi kochac aby isc do łózka moze równie dobrze poznac kogos podczas (załózmy ze jest mezatka ) małzenstwa i z nim sie puscic smutne ale prawdziwe.Kobieta która pozostanie dziewca do ślubu uwaza ze tylko z mezem sie moze kochac a z byle facetem nawet gdy go pokocha

Gość do calamity
piotruś, dziecko wracaj do swojego świata wyobraźni - i nie PROWOKUJ tutaj już więcej 🖐️

Gość to tylko prowokacja

Gość Piotrusiiu
Zadna dziewica nie chce ogiera. Ja bym sie brzydzila faceta co mial wiele lasek i chodzil sobie z kazda do lozka. Musisz spuscic z tonu i wybierac wsrod takich jak ty. Dziewice sie cenia, nie pojda z byle kim do lozka, sorry:(

Gość Piotrrrek
Owszem czesto jest tak z dziewicami które sie pusciły przed slubem czesto szukaja nadal wystarczy ze sie zakochaja i z innym tez bez slubu sie pokochaja.Ale jak kobieta czeka do ślubu to jej nie wystarczy pokochac musi partner byc na całe zycie i jej mezem.Wiec kobieta w małzenstwie dziewica nie tylko musiałaby kochac ale rózniez miec kolejnego meza aby sie puscic.Poza tym dziewcce zdradzaja o wiele rzadziej i nawet jesli bym trafił zle to przynajmniej wiedziałbym ze zamisat szmaty wziąłęm czysta kobiete

Gość Martik
Tak dziewica to coś żadko spotykanegow dzisiejszych czasach. A ta historia Piotrrrka przypomina mi opowieści z życia mojego męża który miał 31 lat jak mnie poznał a ja miałam 19lat i byłam dziewicą . On też był doświadczony w te klocki ale kiedy sie poznaliśmy wiedzieliśmy że to jest to i będziemy już zawsze razem.Wytrwałość w czekaniu na tą swoją połówke popłaca. i wiem że facet zanim będzie gotowy do ślubu i bycia całe życie tylko z jedną musi się wyszalec tylko że niektórzy nigdy się nie wyszaleją i to jest ten szczegół którego trudno być pewnym ale ja jestem. Powodzenia życze i nic na siłe :)

Gość Piotrrrek
Ja nie chodziłem z byle kim do łózka tylko z kobietami z którymi byłem w zwiazku np pół roku czy rok.Nie miewałem przygodnego seksu co w dzisiejszych czasach zdarza sie nierzadko kobietom.Poza tym uprawiałem seks z zabezpieczeniem z prezerwatywa nigdy nie chciałbymbym narazic swej zony na ryzyko zarazenia

Gość taki jeden koles
trzeba odróznic nie dziewice od puszczalskich to ważne. Co innego stanowi grupa kobiet które maja 20 latlub ponad i były w 1 zwiazku i zakochały sie ale niestety facet je zostawił lub poprostu ogólnie zwiazek nie wypalił i juz. Przeciez to normalne ze one tez mialy potrzeby seksualne zwlaszcza jak maja po 20 pare lat. Co najwazniejsze ze czesto te dzieczyny byly w zwiazkach kilku letnich i to normalne ze z czasem pojawił sie seks. Inna sytuacja jest z kobietami ktore spia z kim popadnie i pchaja sie do łozka kazdemu napotkanemu gostkowi. Czesto poprostu zaliczaja nowch facetów. Ta grupe kobiet to prawdziwe puszczalskie i jesli juz to je powinniscie krytykowac za rzeczywista rozwiazlosc.

Gość Piotrrrek
Ja zdania nie zmienie w imie czego ja mam brac za zone niedziewice to ze komus sie nie udało to nie mój problem ja chce kobiete tylko dla mnie czysta

Gość tamtaram
Nie rozumiem czemu mężatka przeciwstawia dziewice niedziewice kawalerom rozwodnikom, przecież to nie tożsame. Kawaler może mieć bardzo bogate doświadczenia łądnie ujmując, a rozwodnik może być tym który czekał na pierwszy raz do ślubu a z różnych powodów rozstał sie ze swoją żoną. Co ma piernik do wiatraka ? Że niby kawaler jest "czystszy" od rozwodnika bo może stanąć pod ołtarzem ?

Gość taki jednen koleśśś
W koncu madra wypowiedż . Popieram Cię : taki jeden koles

Gość Piotrek tu żadna nie jest
zainteresoana twoja proozycja . Idz szukac kandydatki na zone w gimnazjum . Tam znajdziesz dziewczyne o odpowiednim dla ciebie poziomie intelektualnym i oczywiscie dziewice. Bo na licealistki to juz jestes za bardzo infantylny. Tylko uwazaj bo prokurator moze sie tym zajac. :-D

Gość tamtaram
Zresztą cała kwestia czystości sprowadza sie do tego czy traktujemy seks jako dowód miłości czy jedynie sport poprawiający nasze samopoczucie. Jeśli robimy to z miłości, prawdziwie kochając, to w czym nasza wina, że obiekt uczuć okazał się tylko " tymczasowym użytkownikiem" ?! W końcu to on raczej założył z góry czy będzie nadal kontynuował tą znajomość a nie panna która z nim się przespała. Jakoś nie słyszałam jeszcze historii o pannach, które porzucają swoich chłopaków po tym jak poszły z nimi do łózka, a odwrotna wersja jest dość częsta.....

Gość Piotrek tu juz nikt nie chce
czytac twoich infantylnych wypocin ktore wygladaja jakby wypowiadał je 17 latek a nie 27 letni meżczyzna :-O Piotrek- jestes conięty w rozwoju...???

Gość tamtaram
Piotrek onanizuje sie wyobrażajac sobie seks z dziewicą. To jego jedyna fantazja erotyczna. Szkoda, że niemożliwa do zrealizowania.

Gość co za prostactwo żeby
wartość kobiety oceniac tylko i wyłącznie poprzez to czy ma błonke miedzy nogami czy nie. To zalatuje mi na myslenie średniowieczne.

Gość przecież to
PROWOKACJA :-D 🖐️

Gość ty glupia mezatko23
nie wierze ze istnieja az tak glupie i naiwne kobiety, no nie wierze....naprawde NIE CHCE MI SIE WIERZYC ty naprawde sadzisz ze to jest ok, jesli ty przed twoim mezem nie mialas zadnego innego mezczyzny, ale twoj mezulek z rozkosza kokosil sie w tysiacach lozek??? NAPRAWDE CI TO NIE PRZESZKADZA???? SORRY ALE NA TWOIM MIEJSCU BEDAC DZIEWICA CHCIALABYM TYLKO I WYLACZNIE!!!!!!!!!!!! TYLKO I WYLACZNIE PRAWICZKA PRAWICZKA I JESZCZE RAZ PRAWICZKA. Oddalas swoje dziewictwo przechodzonemu chloptasiowi, to smutne!!!!!!!!!!! Glupia babo zal mi cie jestes beznadziejna

Gość dupek jestes
debilu po co zalozyles 2 topiki o tym samym temacie? nikt z toba chyab nie wytrzymuje perfekcjonisto skoro na necie szukasz zony debilu!

Gość ty glupia mezatko23
a zreszta i tak jestem pewna ze wszystkie te kobiety ktore sie tutaj "wypowiadaly" (oczywiscie te wypowiedzi pseudo Radio Maryja itp.) sa wytworem chorej wyobrazni pryszczatego autora tego topiku!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dupek jestes
debilu skretynialy a co bedzie jak kobieta okaze sie oziebla drewniana kloda w lozku? pojdziesz na dziwy?

Gość Marcooooo
Dziewictwo nie jest mitem tylko czymś rzeczywistym