Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość jesień incognito
tamta coś tam -> naliczymy z zaległymi odsetkami za zwłokę :P

Gość tamtaramta
Ech, marz dalej o dziewicach, ciulu....

Gość Każdy ma prawo do takiej żony
jak chce jednemu btrak dziewictwa nie przeszkadza a drugi czułby się poniżony wiążąc się z taką kobietą

Gość tikirikitak
a zaden zdzir nie będzie ojcem moich dzieci!!!!!!!!!!!!!!

Gość Każdy ma prawo do takiej żony
która nie jest dziewicą

Gość każdy ma prawo do dziewicy
jeśli twierdzsz że każda dziewice jest później ciekawa i prędzej czy później zdradzi, o niedziewicach można powiedzieć, że jeśli przed ślubem z wielu chu*** jadły, po - na pewno jeden im nie wystarczy. argumenty się tutaj doskonale ważą :), więc jeśli tak uważasz o dziewicach, my faceci o szmatach uważaymy jak wyżej :). p.s. szmat za żony się nie bierze :)

Gość masochistka
do gdzieśtu czytałam zgadza się, jest dużo łatwiej ale pojawia sięnowy trend: jak to jest z kimśinnym niż z mężem. A wiecie czemu mężczyźni od wieków chcieli dziewicy? W przyrodzie to nie ma uzasadnienia przecież. Otóż to kwestia kompleksów. Dziewica nie ma porównania, można się przy niej czuć supermęsko bo nigdy nie zamiga jej myśl, że z kimś innym może być lepiej. Czyżby jakieś obawy?? Ale jest też i druga sprawa. Potrzeba widzenia w kobiecie piękna świata, stawianie jej jako boginii. Dlatego musi być piękna, nienaruszona, wyjątkowa. I to jest dobre. Ale wiecie co? W waszym wykonaniu to wynaturzenie. Zabiliście piękno w sobie oddając siebie innym kobietom i szukacie go teraz w innej kobiecie. I wymagacie zapominając, że jesteście brudni i nic wam nie pomoże. Ich czystość nie przejdzie na was.

Gość jesień incognito
No własnie mówię o tych argumentach: obu - Twoim i moim, że to pierdolenie kotka za pomocą młotka. Nie mówiłam, że mój argument jest mojszy, ale że oba równie debilne.

;D piszę to każdemu szukającemu dziewicy--nie szuka się wśród kobiet 20 letnich tylko 17 i 18 tu prawdopodobieństwo znalezienia dziewicy jest większe.

Gość jesień incognito
No mówiłam przecież: poszukać w podstawówce, poznać, oswoić i pilnowac do osiągnięcia pełnoletności

Ja jeszcze nie szukam dziewicy, jeszcze się pobawię ale własnie tak zamierzam kiedyś zrobić. Mając te 28 lat...

masochistka >> i coś dla ciebie sprawa kompleksu mówisz; moim zdaniem ci co mają kompleksy i chcą iść na łatwiznę, wybierają niedziewice; spróbuj sobie rozpalić dziewice za pierwszym razem a niedziewice- która się robi mokra jak ją się tylko tknie :O więc ci co się czują max pewnie chcą dziewice, ci którzy nie sa pewni swych umiejętności , wybiorą tę, co wilgotnienie, automatycznie :O

Gość tamtaramta
18 lotni adziewica ? haha gdzie taką znajdziesz ? szukaj wśród szesnastek

Gość jeden potem wystarczy
bo szukaja takiego ktorym sie nasyca, ciekawe czy piotrek wzial pod uwage ze taka dziewica odda dopiero mu sie w noc poslubna, czyli 2 lata chodzenia + 1 rok narzeczenstwa=3 lata bez seksu ciekawe czy wytrzyma w wiernosci czy na boku bedzie panienki pukal by sobie ulzyc

Gość Mężatka23
Zgadzam sie z facetami mimo ze to smutne tak jest.Ja byłam dziewica do ślubu i wiedziałam ze nikt inny tylko mój mąz ma prawo sie ze mna kochac.A teraz jestesmy po slubie 2 lata ale w zyciu chocby nie wiem co było nie zdradziłabym kogos kto mnie uszanował poczekał na mnie i mimo ze mógł wybrac inna kobiete i z nia sie ozenic wybrał mnie jest cudowny najwspanialszy to mi ofiarował slub koscielny przysiege która mozan ofiarowac tylko raz w zyciu >on jest dumny ze ma zone która sie szanuje i nigdy by mnie nie zdradził ze czekałam tylko na niego

Gość tikirikitak
dla mnie facet który miał dużo kobiet jest nieodpowiedzialny

Gość c n o o t a
no ireflektujesz na teściową czy nie?

Gość jesień incognito
każdy ma prawo -> znaczy dziewina się nie masturbuje myslisz, i nie da się jej łatwo rozpalić ? Co Ty wiesz o kobietach :D Jesli dziewica dojrzała do sexu i jest świadoma własnego ciała, też przy dotknięciu robi się mokra, bejbe :-0

Gość tamtaramta
Mężatko23, Ty sie męża spytaj co na wieczorze kawalerskim z kumplami robili

Gość Mężatka23
Żeby podjąć decyzje o ślubie wcale nie trzeba latami chodzic jesli mezczyzna jest pewny ze to kobieta na życie ze ją kocha nie bedzie musiał odwlekac slubu.

jesień >> sory, ale jest różnica między robieniem się mokro, a osiągnięciem orgazmu przy pełnej penetracji, lady :O:O

Gość ha ha ha ha ha ****
no nie moge, ale super prowokacja a najlepsze że większośc pisze jeden i ten sam gamoń ha ha

Gość kretino
tamta, jak to co ? Rózaniec odmawiali :D

Gość ktoska
a wlasnie ci z kompleksami biara dziwice bo nieobeznane w temacie seksu sa te doswiadczone z kompleksami wysmieja

Gość kretino
"spróbuj sobie rozpalić dziewice za pierwszym razem a niedziewice- która się robi mokra jak ją się tylko tknie " wyjasnij mi bejbe, w którym słowie iałes o penetracji ?

Gość ha ha ha ha ha ****
a najlepsza jest "mezatka23", he he chcialbys glupku zeby takie dziewczyny istnialy co??? niesterty matole takich nie ma to twoj wytwor wyobrazni, biedaczek zal mi cie chcialbys zeby sredniowiecze powrocilo nic z tego... he he

Gość kretino
wspomniałes tam miało być :P ps. zmieniłam nick

Gość tamtaramta
Ale specjalista lasek się znalazł, tak sie na orgazmie zna jak wół na trąbce, hehe filmów to ty może dużo widziałęś ale literatury fachowej nie chciało się czytać.... tylko niewielki procent kobiet ma orgazm pochwowy, reszta ma łechtaczkowy no tak, ale ty nie wiesz co to łechtaczka, bo laski tylko używasz a nie rozpalasz

Gość kretino
hahahah -> istnieją takie dziewczyny, nie przesadzajmy