Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość dupek jestes
kobiety też mają swoje potrzeby i też lubią seks :) O kurewkach które dają fotki i oddają sie kolegom po kolei nie rozmawiam bo nie znam takich :) Mogę tylko powiedzieć że dla mnei to jest normalne że z kimś sie spotykam i po kilku miesiącach rozpoczynamy współzycie jesli czuję że go kocham :) To świadoma decyzja:) Ale po rpostu krew mnie zalewa jak sobie pomyślę że taki koleś z którym sie kocham i jestem np.2 lata po jakimś czasie szukałby dziewicy bo tylko taka nadaje sie na żonę!Dla mnei to właśnie kastracja umysłowa:) W dodatku autokastracja!

Niech każdy szuka takiego partnera jak mu odpowiada, są mężczyźni którzy czuliby się poniżeni żeniąc się z niedziewicą..

Gość misia pysssia
z kimś mnie mylisz, ja mam 19lat i jestem 100% nieśmiganą dziewicą,panną ....

Gość midix
jedni chcą dziewice bo ta nie pozna sie na facecie nawet jeżeli będzie przeciętny a nawet kiepski w łożku,będzie myślala że poprostu że tak ma być .Jak facet się boi to szuka dziewicy bo ona nigdy nie powie że jest cienias ,bo nie ma porównania i nie ma wymagań.Nawet jak zaprzeczysz to i tak jest prawda.

Gość misia pysssia
ja nie wyjdę za takiego prostaka,co za ulubiony sport obrał sobie seks z panienkami.... po co?? żeby mi jakieś chorubska poprzekazywał??dzięki!!! mąż to się wyszumieć bedzie musiał ze mna, a nie takiego już wyszumianego, zużytego, wymemłanego sobie brać, co to albo już mu się nie chce,albo się tak przezwyczaił,że przestać nie może - obleśne typy z was,pustaki - bleeee...!

Gość do midix
gratuluję myślenia :) Poważnie, czyli ci którzy chcą niedziewice to super cacy i w ogóle the best. No graaatuluję. A nie pomyślałaś, że niedziewica to żadno wyzwanie !! Spróbuj sobie doprowadzić do szaleństwa z rozkoszy dziewice i nie :) I co !!!!! Taaak, właśnie, z niedziewicami to pesta, i to właśnie cieniasy chcą takie, bo ci co są pewni wlasnych umiejętności biorą się za w wyzwania:)

Gość misia pysssia
midix święta racja!! moja koleżanka - niedziewica mówiła mi,że dopóki sypiała tylko z jednym,to myslała,że jest w porządku,nawet jakąś tam przyjemność odczówałą :-p, ale jak posmakowała innych, to dopiero się okazało,że jeden drugiemu nie równy, też i w dosłownym tego słowa znaczeniu :-D

jestemw wieku autotra topiku i jak postanowiłem sięóżęńć to znalazłem sobie 18 letnią dziewicę i wszystko układa mi się jak należy.

Gość do Faceeta
Faceet to gratuluję :) Tylko ze przez najblizszych 5 lat trudno wam bedzie stworzyc zwiazek partmnerski - za duza roznica wieku a nie kazda 18-latka jest dojrzala :) Chyba ze trzymasz ja krotko na smyczy ....

Gość misia pysssia
a ja nie twierdzę,że brać sobie należy niedziewicę,czy dziewice,tylko taką z którą facet chce sie zestarzeć,która nie tylko wygląda,ale przede wszystkim ma coś w głowie no i potrafi szczerze kochać- niezależnie od stanu błony dziewiczej!! A z resztą wy to sobie możecie brać.....heheheh! na kolana i błagać ewentualnie o jakiś gest przychylny,a nie brać sobie bedą .... łehehehe!

Gość do midix
markooo a co ja do kur** napisałem:O, czytanie ze zrozumieniem to chyba nie twoja mocna strona:O toż piszę, że tylko cieniasy niepewni swoich znoloności biorą się za niedziewice, bo taką to tylko dotkną a już jęczy :P prawdziwy pewnie swego faceci biorą się za wyzwania jakimi sa niewątpilwie dziewicie:)

Gość nienawidzee
Nienawidze takiego toku myslenia!Przeczytalam ten topik i z checia walnęłabym wszystkim facetom w mordę !

Gość misia pysssia
DZIEWICE są tylko dla PRAWICZKÓW!!!! jak się jeden z drugim powstrzymać nie mógł, to wara teraz od cudownych błonek!!! nie dla waszych "farfocli wymydlonych" one!!!

Gość misia pysssia
A mi się zawsze wydawało,że bierze się ślub dla miłości,a nie dla wyzwania..... świat na psy schodzi...

Gość ja mam takie szczęście
do piotrka a przyznasz się przyszłej zonie ze kochałes sie z wieloma kobietami bez uczucia???? jesli tak i ona sie zgodzi z Toba byc to ok ale jesli to przed nia zataisz to znaczy ze wstydzisz sie swojej przeszłosci. jestes dziwny i tyle. masz wymagania chcesz zony a co mozesz dac wzamian oprócz kasy i utrzymania? uczucie? nie wiadomo czy jestes zdolny do kochania i wierności. myslisz ze na stare lata sie nauczysz tego ? watpię.

JA PIERDOLĘ. Przeczytałam 4 strony topiku. Serio, przerzucam się na dziewczyny. Któraś zainteresowana? :P Nie wiedziałam że można mieć TAK nasrane w głowie. :o

Gość misia pysssia
faceci "wyszumiewający się" poprzez notoryczne współżycie z panienkami są denni i puści - nie ma nawet na co spoglądać...

Gość misia pysssia
dziewica na żonę - jakie to zacofane myślenie...