Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

wszystkiemu winne sa matki polki,ktore swoich synusiow wychowuja w przekonaniu,ze zostaly zapylone przez aniolki,i w ogole w przekonaniu,ze seks nie istnieje. potem taki synus wyrasta i mysli,ze tylko dziwki lubia seks,a inne kobiety nie maja potrzeb w normalnych krajach od malego jest wychowanie seksualne i rodzice normalnie mowia o seksie,podkreslajac,ze wszyscy w zwiazku maja takie same prawa

Gość nienawidzee
Na szczescie Polki nie daja soba tak pomiatac :) I stad te inwektywy ze dziwki, ze takie siakie.....Po prostu nie mozecie sie wy wielbiciele dziewic pogodzic z tym ze kobiety tez czegos WYMAGAJA, tez maja jakies PRAWA! To was boli o wiele bardziej niz obecnosc innnego penetratora przed wami :P

Gość misia pysssia
Ty nawet na starą raszplę z wypadająca macicą nie zasługujesz - dla mnie byłby to obciach za takiego wyjść - nie dość,że zużytego,to jeszcze pustaka - bleee!!

Gość ja Ci powiem
WSZYSCY PIERDOLICIE GłUPOTY. JAK JUż KTOś SIE BZYKAł TO PóźNIEJ Z "ŁóżKA" BY NIE WYłAZIł CAłY CZAS A JAK KTOś SIE NIE BZYKAł TO NIECH SIE NIE WYPOWIADA CZY TO JEST FAJNE I CIEKAWE CZY NIE. KTOś SIE NIE BZYKA ROZUMIEM I SZNUJE ALE NIECH WYPOWIDA SIE TYLKO NA TEMAT TEGO JAK FAJNIE BYć DZIEWICą ALBO PRAWICZKIEM A NIE O SEXIE. TAKIE OSOBY RAZ SIE BZYKNA I ZMIENIAJA ZDANIE O 180*. późNIEJ IM NIE PRZESZKADZA CZY TO żONATY CZY MężATA CZY DZIEWICA CZY NIE. A NAJGORSZE JEST TO żE NIEKTóRZY TO PSA ALBO SUKE NAWET DORWIą I WYBZYKAJą. cHORZY JESTEśCIE

No i wychodzi, kto tu siedzi. A ja próbowałam rozmawiać z taką osobą. Brzydzę się tobą, Markooooo. Jesteś szmatą.

Gość ja Ci powiem
A PO SLUBIE KURWA ROZCZAROWANIE I PRETENSJE DO BOGA BO ZA MAłY KUTAS ALBO ZA GłęBOKA POCHWA:)

Gość misia pysssia
taaa! niech sobie pomażą na kafe, niech sobie deklarują,ze tylko z dziewicą,a potem i tak wezmą pierwszą lepszą,która ich zechce.... tak to jest z głąbami!!

co to w ogole za glupi przyklad-laska z totalnej nedzy,nie majaca innego wyjscia,szczegolnie jesli rodzice nawet jej nie zapytaja o zgode a z drugiej strony facet,ktory -nawet jesli bedzie dobry dla takiej zony-z gory traktuje ja jak towar

Gość misia pysssia
pojeby, patykiem by was nie ruszyła żadna dziewica!

Gość heheyyehehe
Ludzie pokroju Markoo czy Pawla tutaj sie wymadrzaja a w rzeczywistosci beda sie spotykac z dziewczynami ktore ich owina wokol palca a oni beda im stopy lizac byle tylko ich nie zostawily! Taka prawda :) A na kafe dalej beda pisac jakie to nieskazitelne partnerki wybiora na zony :) A ich kobiety za ich plecami beda dawac dupki do woli :P

Gość heheyyehehe
Kasiazosia wspołczuję ;D

Taka jest natura popierdolonych męskich dziwek, szmat. NIE prawdziwych facetów. :)

natura facetow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwne,ze w cywilizowanych krajach natury facetow i kobiet sa takie same!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 zaloze sie,ze twoja matka usluguje tatusiowi cale zycie i ma z tego tylko.....zylaki na nogach i taka sama zone bys chcial,ktora zrobi wszystko,co kobieta powinna,a tobie pozwalajac na wszystko,co twoja meska natura ci kaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sredniowiecze minelo jeli ty sie tlumaczysz swoja meska natura,to ja ci powiem:mnie sie bzykac chce czesciej niz niejednemu facetowi.wiec moja natura tez taka sama!!!!!!!!! i jesli tobie wolno wyzyc swoje instynkty i potem byc tatusiem rodziny,to mnie tez!

Gość heheyyehehe
Markoo kobiety nie zakładają postów dla imbecyli typu 'szukam prawiczka na męża" :)

Jesteś dziwką Markooooo :D czy ci się to określenie podoba czy nie... sam się określiłeś swoimi czynami. ;)

kiedys na stosie palili kobiety jak przez chwile mezusiowi nie uslugiwaly tak jak sobie zyczyl, a faceci mogli robic co tylko chcieli! kretynie,wiec jakbys zyl wtedy to tez bys pewnie podpalal stosy? zacznij wreszcie myslec sam,a nie tak jak ciemne masy

Gość nienawidzee
A skoro ty nie potrafisz szerzej myslec i uparles sie jak rolnik z pierdziszewa na zonke -dziewicę bo inne kryteria sa poza zasiegiem twojego wykastrowanego umyslu to juz twoj problem :) A teraz wypierdzielaj stad najlepiej do kosciola szukac porządnej dziewczyny :P