Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snr

Co on na tą bluzkę?

Polecane posty

Był sobie taki chłopak, chodził ze mną do klasy, nie ma co ukrywać, na masę mi się podobał i wogóle:P A teraz to już mi wisi:)) Kupiłam sobie taką piękną bluzkę, bardzo mi się podoba, naprawdę, ale ma z tyłu wyszytego smoka...A na niego wołają smok...No i zastanawiam się - chyba nic sobie nie pomyśli? Bo bluzka jest naprawdę fajna, ale ten smok rzuca się w oczy:P Nie za bardzo chciałabym, żeby ktoś od razu sobie myślał, jaka to ja jestem w nim zakochana (nawet on). Nawet jeśli jestem:P A co wy myślicie:P?

Gość ze masz 13 lat
albo 15 :O

Gość ale zachowujesz sie jak
12 latka :O

Gość jesień incognito
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale nie masz na czole napisane "kocham smoka" ? To nic nie pomyśli :D

Gość romeczka
hehe , jak miałam jakieś 11-12 lat , nosiłam taką koszulkę - dostałam z zagranicy - na której było napisane "pal" albo "pall" i coś tam jeszcze po angielsku, ale to pal było na samej górze i moja durna koleżanka powiedziała , że naskarży księdzu , że namawiam do palenia i w ogóle że to grzech :P i przestałam nosić ta koszulkę :P

no co Ty !!! nie pomysli tak hehe....dobre!!! no wyobraz sobie,jakby na Ciebie mowili \"kwiatuszek\" i ktos by zalozyl koszulke w kwiatki ,pomyslalabys ze to na Twoja czesc ;

Gość eeee tam
moja kolezanka ma koszulke z pszczólką i pos spodem jest napis "chodź cię bzyknę" :D

Gregia - pogratulowac kultury:oTo miał być topik do pośmiania się, a nie:oJakoś niektórzy potrafili obrócić to w żart:o \"Ale nie masz na czole napisane \"kocham smoka\"?\"Już nie:P