Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila27

JESZEM TAKA WSCIEKLA ZE JUZ NIE DAJE RADY

Polecane posty

Gość drożdżyk
to może jakieś antywłamaniopwe zabezpieczenia - zawsze to lepiej mieć kratę za oknem niż nie spac po nocach ze strachu; ja muszę powiedziec , że jak jeszcze mieszkałam z rodzicami w domu z ogrodem , to i pies był w ogrodzie , i brama zamknieta , ale na parterze i tak nigdy bym nie zasnęła - bałam się , że nagle zobaczę czyjś łeb w oknie i nie zdążę dobiec do telefonu

no wlasnie ja tez tak mam ale moj costy jego to wali a ja po nocach nie bede spac !!!!!!kur....a w co ja sie wpakowalam ale to tak jest jak na gwalt szukasz mieszkania

to ja ci powiem ze ja w polsce tez mam dom z ogrodem i tez sie niekiedy balam ze ktos przyjdzie i nas napadnie ale jak spalam na dole to zawsze sobie myslalam ze sa rodzice i jakos to bedzie wiesz jak to dziecko ..ale teraz mam pelna dupe z tym mieszkaniem po nocach nie spie tak sie tym martwie

Gość drożdżyk
może jakby pies był w domu , to byś się bezpieczniej poczuła

wiesz ja tam jeszcze nie spalam ale juz wiem jak to bedzie ale najgorsze jest to ze kazdy ku..a moz ci w okna zagladac a szczegolnie te bachory!!!!!jak ostatnio tam bylismy podloge robic to centralnie przeszly przez jeden taras i w kuchni mi pod nosem chodzily

Gość dyro pyro
do Lila 25 jesteś rozpieszczonym bachorem,pewnie nie kiwnęłaś palcem żeby znalezc jakies mieszkanie wszystko zalatwil twoj facet a ty tylko potrafisz marudzic,a on sie naszukal dlatego wie co to znaczy i nie chce mu sie zmieniac bo to kupa latania,znam takie lale jak ty,sa nie dostrawienia