Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

Gość szkoda ze nie jesteś facetem
juz 3 rok powtarzam druga klase zawodowki stolarskiej w Radomiu.Ostatnio nie zdałem z WF-u :-(

szefowa jest tu caly czas:P tylko jakas dziwna sytuacja sie wywiazala i znowu nikt mnie nie słuchał jak interweniowalam:/

Ups.....czyli się witałam:P Co tam u was dobrego robaczki....od czasu naszej niedoszłej konferencji? Czy tylko ja nie dostrzegam Romana...czy też obiektywnie go nie ma?:P:P

jaki czas???? ja nie mam:> ale ty facecie masz;) bo jak bedziesz mial 40-tke to bedziesz calkiem dobra partia;P a ja w wieku 40 lat bede juz ... hohoohho:D

eee nie przesadzaj Kasiu ;) jakiś czas temu byłem ze starszą kobietą ;) i wcale nie narzekałem...[a wyglądała lepiej niż niejedna 20 ;) ] no poza tym że mnie rzuciła brutalnie ;)

Ależ wy macie poważne miny....Kasia.......masz czasu a czasu......nie biadolimy:D Oboje w wieku 40 - stu lat będziecie równie atrakcyjni....bo atrakcyjności nie ma się wypisanej na twarzy......to stan zagęszczenia aury...wokoł osoby;) Wybaczcie jeśli czasem zamilkne....mój psiak się uparl...i chce się bawić:D

To chodźcie...to jest duże bydełko....Korniś pociągnie za ogon i łapki...Kasia na uszka i nosek....a ja bedę pilnowac...żeby was nie zagryzła:P:P