Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudidudej

Włosy ni to krecone ni to proste. Kto ma ten problem??

Polecane posty

Gość dudidudej

I jak sobie radzicie? mam dosyc prostowania, ale nie wiem jak obciac takie wlosy zeby fajnie wygladaly, albo jkaich kosmetykow uzywac. (zadne wygladzajace, ani "prostujace" odzywki czy szampony nic nie pomagaja) teraz wywijaja se tu i owdzie i to przewaznie w rozne strony. Takie niby falowane ale nie wyglada to ciekawie:P chcialabym albo proste albo krecone, a nie takie nie wiadomo co!

Uważam ,ze takie włsoy sa śliczne:-) Naturalne, wiele osób chwali moją fryzurę:-) Używam tylko pianki.

Gość mucha fx
ja mam takie włosy to udreka tez nie pomagaja zadne odzywki ani szampony a jak wyprostuje to i tak za chwilke sa pokrecone tez nie wiem co mam z nimi zrobic

🖐️ też jestem posiadaczką takich włosów.Kiedyś z nimi walczyłam,ale poległam ;) Teraz noszę takie jakie są:długie i falujące.Nie stosuję żadnych pianek itp.Nie suszę suszarką.Na specjalne okazje zawijam je na papiloty(archaiczny sposób-ale jaki efekt!) 🌻

Gość swinkowaaaaaaaa 24
ja tez takie mam, najlepiej wygladaja jak sa dlugie :( niestety

Gość ja scielam
zrobilam irokeza i juz nie falowaly. Teraz zapuszczam bo slub za pasem. Nie prostuj i nie krec. Niech zyja naturalne fryzurki :P

ja mam takie włosy, ale nie stanowi to dla mnie problemu:-D podobno mam pierwszy stopień skretu włosa są proste, ale jak wyczuja odrobinę wilgoci w powietrzu, to się robią lokowane:-D