Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suri

Tutaj sprzedajemy suknie ślubne!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość chanellll
hahaha, slubno wieczorowa, ktos ma inwencje tworcza !!! :P

Gość przechodzien
a co moze byc na slub,a zarazem na jakies przyjecie idiotko przeciez dziewczyna ma to wyraznie zaznaczone w aukcji:(

Gość aserara
kupie girlandy z sztucznych kwiatów i ozdoby ślubne annadros@interia.pl

Gość chanellll
a ubralabys taka WIECZOROWA suknie ??? :P:P:P jezeli tak to gratulacje za wyborny gust, buahahahhaha

Gość pytamipytam
a przepraszam ty pewie nosisz te targowy za 100zl !!to pochwal sie swoja jak jestes taka madra mi ta suknia sie bardzo podoba ale ja juz po slubie a na sylwka czy inna imprezke sie nie wybieram:)

Gość widzisz i nie...
no i to sa uroki pokazywania na tym forum sukni do sprzedazy !!chanellll jak nie masz do sprzedania sukni to po kiego tu wlazisz nie zasmiecaj tego topiku a suknia pasuje zarowno jako balowa jak i na slub u ciebie jako wieczorowe nosi sie tylko bordo heee...

Witam,mam do sprzedania białą suknię ślubną, z opadającymi ramiączkami, 1-częściowa, na kole, z trenem. Góra sukni jak również lewy bok wyszyte są koralikami. Ubrana była w sierpniu, po czyszczeniu. Możliwość przymiarki. Rozmiar 34 Wzrost 160-165 cm Do tego mogę oddać gratis: diadem welon buty rozm. 37 Sukienkę można zobaczyć na stronie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97cc6d16ab7d4eb3.html lub allegro.pl/item487155179_niepowtarzalna_suknia_slubna.html Cena 850 zł.Zapraszam.

Gość chanellll
ale ja nie krytykuje sukni jako takiej, tylko poszukujac sukni slubnej doczytalam w ogloszeniu ze jest to slubno wieczorowa, wiec polecialam na allegro sprawdzac jakaz to suknia slubna moze byc i wieczorowa. i nie pisze czy mi sie podoba czy nie, tylko ze to jakas kompletna bzdura sprzedawc suknie slubna jako wieczorowa. owszem, suknia jest slubna, i jak sie komus spodoba i dogada sie z laska na cene, to ok, ale nie piep...cie mi tu glupot ze ktoras z was zalozylaby taka suknie na sylwestra czy na inna impreze. bo jezeli tak to zrobilaby z siebie posmiewisko i tyle :P

Gość eloonka
Biała suknia Miracle z salonu Cymbeline - KRAKÓW :) Sprzedam suknię Miracle z salonu Cymbeline :) Rozmiar 38 (ale jest sznurowana,więc pasuje na 36 i 40 ) Wzrost: 168 plus ok 6 cm obcas Szczegóły tutaj: http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=2462 Zapraszam na przymiarkę do Krakowa! Więcej szczegółów i zdjęć mogę przesłać na maila :)

Gość A moze ma ktos
Suknie Pronaias model Donaire?

Gość a ja poszukuje
Sukni Pronovias model donaire. Ma ktos?

Gość Pronovias-Donaire
Po 25.07.2009 bede miała do sprzedania snieżnobiałą, falbaniastą suknię firmy Pronovias model Donaire - w hiszpańskim stylu - z obnizonym stanem - pięknie zdobiona, lekka i romantyczna:) z pięknym trenem, który podpina się pod spód i nie tworzy tzw. "kuperka" Polecam!!! Cena do negocjacji!!! link do ogłoszenia: http://www.we-dwoje.pl/hiszpanska;suknia;-;pronovias;-;donaire,ogloszenie,21714.html

Gość Amellka24
Po 25.07.2009 bede miała do sprzedania snieżnobiałą, falbaniastą suknię firmy Pronovias model Donaire - w hiszpańskim stylu - z obnizonym stanem - pięknie zdobiona, lekka i romantyczna:) z pięknym trenem, który podpina się pod spód i nie tworzy tzw. "kuperka" Polecam!!! Cena do negocjacji!!! Zapraszam na wiosne na przymairke do Tarnowa:) link do ogłoszenia: http://www.we-dwoje.pl/hiszpanska;suknia;-;pronovias;-;donaire,ogloszenie,21714.html

Gość Pronovias-Donaire
W powyzszym linku prosze pousuwac spacje i bedzie hulało:) Kontak: amelka24@o2.pl

Gość Pronovias-Donaire
W powyzszym linku prosze pousuwac spacje i bedzie hulało:) Kontak: amelka24@o2.pl

Gość sukniatarnow
Tarnów i okolice +++++++++++SPRZEDAM PIEKNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ++++++++ , firmy Sweetheart zakupiona w Krakowie, rozmiar 36, wzrost około 167, można skracać i zwężać. Suknia jest biała, jednoczęściowa, w stanie idealnym, bez żadnych zniszczeń, wyprana w profesjonalnej pralni. W skład kompletu do sukni dodaję przepiekny welon, halkę, kwiat do włosów, profesjonalny pokrowiec oraz buty. To naprawdę okazja! Zainteresowanym osobom wyślę zdjęcia na maila. ZAPRASZAM DO PRZYMIARKI!!+++++ sukniatarnow@o2.pl

Gość sukniatarnow
Tarnów i okolice (woj.małopolskie) +++++++++++SPRZEDAM PIEKNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ++++++++ , firmy Sweetheart zakupiona w Krakowie, rozmiar 36, wzrost około 167, można skracać i zwężać. Suknia jest biała, jednoczęściowa, w stanie idealnym, bez żadnych zniszczeń, wyprana w profesjonalnej pralni. W skład kompletu do sukni dodaję przepiekny welon, halkę, kwiat do włosów, profesjonalny pokrowiec oraz buty. To naprawdę okazja! Zainteresowanym osobom wyślę zdjęcia na maila. ZAPRASZAM DO PRZYMIARKI!!+++++ sukniatarnow@o2.pl

To ja bym poprosiła zdjęcia, jeśli można tak niezobowiązująco na razie:-)

Gość ja220984
Anuuullaaa-jaka jest cena za to cudeńko:)?

Gość ja 220984
Anuuullaaa-jaka jest cena za to cudeńko:)??

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość bciabcia
ECRU, praktycznie standardowy rozmiar 38. Podaję swoje wymiary: - wzrost - 171 cm + obcas 5 cm - obwód biustu - 92 cm (miseczka B/ C) - obwód pasa - 70/72 cm - obwód bioder - 94/96 cm W skład sukni wchodzi: - halka która umozliwia regulowanie wielkości koła; spódnica; gorset. Do sukni dołączam welon, kwiatek do włosów i podwiązkę Bardzo dobrze się ją nosi i swobodnie tańczy. Zapłaciłam za nią 2.500 zł . Czekam na Twoją propozycję rozsądnej ceny. Sukienkę można mierzyć w Mszczonowie bądź w Skierniewicach tel. 788 55 77 30

Ładna z was parka;-) Sukienka też piękna:-)