Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suri

Tutaj sprzedajemy suknie ślubne!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość EdytaG
Mam do sprzedania suknie. Delikatna i piekna suknia slubna firmy Classa, model C-370, biala, po profesjonalnym czyszczeniu, wyglada zupelnie jak nowa, zalozona tylko raz na wlasnym slubie. Rozmiar 36-38, wzrost 157-160+5cm obcas. Kupiona w Salonie Classy w Katowicach. Gorset caly z delikatnej koronki, spódnica z kreszowanego jedwabiu i tiulu, oraz wstawkami z tej samej koronki co na gorsecie, spódnica posiada piekny tren, który mozna podpiac w trakcie tanca. Do sukienki moge dorzucic: welon, halke na dwóch kolach oraz delikatny stroik do włosów. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam do przymiarki. Cena kompletu 1400zl - do negocjacji. Dodatkowe zdjecia moge przeslac mailem. Mój adres: gaduwa@poczta.onet.pl, GG: 5443007, tel.511 062 789 http://www.komisslubny.pl/index.php?module=oferty&oid=24831&limit_od=0&limit_do=21

Gość Anuuullaaa
ja220984 Anuuullaaa-jaka jest cena za to cudeńko ? Cena do ustalenia. zapraszam na gg lub proszę o maila :)

Gość Karolina_82
Witam:) Mam do sprzedania przepiekna gotycka suknie slubna model LENA z kolekcji Angel 2008. Suknia jest rozmiaru 36/38 na wzrost 167cm + 5cm obcas. Suknia jest dwuczesciowa. Gorset jest lekko przeswitujacy z koloronki koloru capuccino w motywy kwiatowe zdobiony krysztalakmi i koralikami, z tylu ozdobnie wiazany. Ma wszyste miseczki B/C (nie potrzeba zakladac pod niego biustonosza). Spodnica jest na halce z kolem z tafty koloru ekri i koronki tej co na gorsecie. Ma podpinany tren ktory sie bardzo elegancko prezentuje w kosciele a potem na sali weselnej jest podpinany i nie przeszkadza w tancu. Spodnica jest pieknie zdobiona kwiatami z tiulu, koralikami i krysztalkami. Pieknie sie mieni zarowno w dziennym swietle jak i potem na sali weselnej. Suknia jest w stanie idealnym. Byla uzywana tylko raz i jest po czyszczeniu chemicznym w profesjonalnej pralni. Do sukni moge gratis dolaczyc: -koronkowe rekawiczki, -welon dlugosci 80cm, -ozdobny diadem na glowe. Suknia byla kupowana w czestochowskim salonie Bellissima i kosztowala 3000zl ( +500zl dodatki) Jezeli bylby ktos zainteresowany to zdjecia przesle na maila. Moj mail : kanusia1@o2.pl Suknie mozna przymierzyc w Czestochowie. Cena do negocjacji.

Suknia Ślubna NA SPRZEDAŻ!! Jednoczęściowa suknia ślubna firmy MsModa, w delikatnym kolorze ecri. Suknia jest zdobiona mieniącymi się, delikatnymi kryształkami, cekinkami (wzory, kwiatki). Ma doczepiane ramiączko, regulowana i wiązana z tyłu. Suknia była profesjonalnie czyszczona. Bardzo wygodna, lekka! W tańcu fantastyczna, dobrze wyprofilowana. Stan sukni jest idealny, serdecznie zapraszam! Miała tylko jedną właścicielkę Rozmiar sukni graniczy pomiędzy 36-38, na wzrost 165cm + obcas 5cm.

Gość eloonka
Sprzedam piękną, białą suknię ślubną model MIRACLE z kolekcji MYSTIC, zakupioną we wrześniu 2008 roku w salonie CYMBELINE w Krakowie. Rozmiar sukni to 38 (możliwość regulacji-sznurowana z tyłu). Suknia z tafty,bez trenu, uszyta na wzrost 168 cm plus 6 cm obcas, posiada wszyte ramiączka, które można wyciągnąć i nie stresować się, że coś może się obsunąć w tańcu. Polecam ją szczególnie, gdyż jest klasyczna i elegancka, a na dodatek super wygodna. Suknia po profesjonalnym czyszczeniu, stan idealny!! Dodaję do niej gratis halkę i koronkowe bolerko. Cena: jedyne 1300 zł!!! Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy eloonka@wp.pl Naprawdę warto! Posiadam również do sprzedania piękne białe szpilki firmy Ryłko z kolekcji ślubnej. Rozmiar: 36,5 (choć zwykle noszę 37). Cena: 80 zł!! Zapraszam na przymiarkę! Zdjęcia tutaj: http://abcslubu.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?t=3737

Gość mag26_28
Po 9 maja będę miała do sprzedania hiszpańską suknię bagdad z kolekcji St. Patric. Sukienka jest bardzo lekka(a o to mi chodziło- żebym nie musiała dźwigać tony materiału ), bardzo efektowna- każda kobieta w niej błyszczy, do tego ma w sobie to "coś", co odróznia ją od innych sukienek. Wybierając suknie z katalogu nie zwróciłam na nią uwagi, ale przymierzyłam ją sugerując się podpowiedzią sprzedawczyni. I to był strzał w dziesiątkę!!! Suknia wygląda rewelacyjnie i o niebo lepiej niż na kościstej modelce. Suknia będzi miała rozmiar 36 (ale te rozmiary hiszpańskie są zaniżone, bo ja zwykle nosze rozmiar 38) biust- 75 B talia- 66-68 biodra- 90 Suknia będzie na osobę około 160. Ja sama mam 161 do tego buciki myślę na 6 cm obcasie. Suknia w salonie kosztowała 3600 zł. Cena kupna- do negocjacji. Link do sukni wklejam tutaj- http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=bagdad Acha, jestem z województwa łodzkiego.

Gość mag26_28
Zapomniałam dodac,że suknia będzie śnieżnobiała

Cześć dziewczyny :) mam do sprzedania śliczną białą suknię Agnes 1566 z dodatkami :) Suknia jest bardzo kobieca i elegancka. Mocno wyszczupla sylwetkę. Jest bardzo wygodna i rewelacyjnie leży, aż szkoda że można ją założyć tylko raz hihi :) Suknia na rozmiar 38 165cm wzrostu + obcasik :) Suknia ma tren z możliwością podpięcia na dwa sposoby Dziewczyny będziecie zadowolone !! Bardzo polecam!! http://www.slubnytarg.pl/ks/11848.jpg

Gość asieks_ wl
Sprzedam suknie ślubną w rozmiarze 46-48!!!!! Ekri, z koronk, model z 2007 roku. Cena 600 zł

Gość asieks_ wl
sprzedam suknię ekri w rozmiarze 46-48. Cena 600 zł. zainteresowanych prosze o kontakt e-mailowy

Gość eloonka
Biała suknia Miracle z salonu Cymbeline - KRAKÓW Sprzedam suknię Miracle z salonu Cymbeline Rozmiar 38 (ale jest sznurowana,więc pasuje na 36 i 40 ) Wzrost: 168 plus ok 6 cm obcas Szczegóły tutaj: http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t= 2462 Zapraszam na przymiarkę do Krakowa! Więcej szczegółów i zdjęć mogę przesłać na maila

Gość sliczna suknia
sprzedam

Gość piękna suknia
http://www.voila.pl/461/t3jm8/?1 rozmiar 38 -40, z tyłu sznurowana, materiał w ślicznie mieniące kryształki na pięknym hafcie, suknia ma cieniutkie ramiączka, które można schowac, więcej informacji i zdjęćna maila jaefka@o2.pl cena 1000 zł (sklepowa - 2800 zł)

Gość camilla200009
a ma ktos do sprzedania suknie urszuli mateji kolor bialy 640 rozmiar 34/36 kupie!! klikowa09@op.pl

Gość eloonka
Biała suknia Miracle z salonu Cymbeline - KRAKÓW Sprzedam suknię Miracle z salonu Cymbeline Rozmiar 38 (ale jest sznurowana,więc pasuje na 36 i 40 ) Wzrost: 168 plus ok 6 cm obcas Szczegóły tutaj: http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t= 2462 Zapraszam na przymiarkę do Krakowa! Więcej szczegółów i zdjęć mogę przesłać na maila

Gość bbbeatka
kupię suknie la sposa mecenas rozmiar 36 proszę o kontakt GG: 2459075

Gość cbn
SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ ecru wyszywana kryształkami Svarowskiego (2008 rok) Za jedyne 950 PLN! Rozmiar 38/40, długośc 165 cm + 5 cm obcas Suknia jest jednoczęściowa na suwak, w idealnym stanie (brak plam i uszkodzeń) noszona raz, po profesjonalnym czyszczeniu chemicznym. Zakładki w talii cudownie wyszczuplają sylwetkę. Do sukni koronkowe bolerko i halka gratis! Zainteresownym prześlę zdjęcia na maila