Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOT_PASKOWY

Jestem cyniczną męską szowinistyczną świnią cit

Polecane posty

Gość błohohoho
no i chyba przeszli :D :D :D

Gość próżna..
i czego oczekujesz? publicznego linczu czy uwiebienia? 🖐️

Gość błohohoho
:D :D :D :D :D

Gość próżna..
kot, chyba żartujesz. tutaj konkretów? sam nie jesteś konkretny, rzuciłeś hasłem, aby sprowokować i zwrócić na siebie uwagę damskiej publiczności. może marzy Ci się sława na miarę innych męskich kafeteriuszy. ale to raz dwa nie przychodzi. cóż z tego, że iszesz, że z ciebie męska szowinistyczna swinia? to jakis powod do dumy? haczyk na zwabienie kogos? i jakich kobkretow? kretynski topik 🖐️

Femme Fatal założyłaś sobie nicka specjalnie dla potrzeb tego tematu, nie moja wina, że nie czujesz się usatysfakcjonowana. To chyba jednak Ty liczyłaś, że Twoja deklaracja wystarczy, abyś znalazła się w epicentrum uwagi ;) Może i brakuje mi inteligencji, ale jak Ty możesz to ocenić po kilkunastu zdaniach tutaj? Chcesz się zmierzyć, sprawdzić? - nie sądzę - chcesz dokopać dając upust swojej frustracji ;) A tak zupełnie na marginesie, nie musisz się ukrywać pod dodatkowymi nickami :classic_cool:

Gość nie zgadniesz kto
Kocie nie przejmuj sie :) Ja zawsze wywęsze fajnego faceta :) a Ty według mnie takowym jesteś :))) Po prostu z famme fatal nie te fale :P Niektóre kobiety są złośliwe :)

Gość a kim jest femme fatale
?? jakas znan osoba na forum?

Gość Ile masz wiosenek QCIACZKU

Ciekawie jakimi nickami?Nick który założyłam odzwierciadla moje uczucia i nastawienie do otaczajacego świata!Nie założyłam go wyłącznie na potrzeby tego forum, ale niestety wiem juz, że nie przyda mi sie on w przyszłości, gdyż nie zamierzam uczestniczyć w tym co się tutaj wyprawia;)nie ukrywam się pod innymi nickami, obserwuję to forum sporadycznie, w celu wyszukania jakiś osób z którymi mozna porozmawiac na wszytkie tematy(ludzi inteligentnych), udzielam się sporadycznie więc nie zależy mi być w centrum zainteresowania-to nie moja kwestia ;(ah a w kwestii inteligencji, nie zanegowałam tego, że jesteś inteligentny-przeciwnie wydajesz mi sie wartościową osobą ;)chodziło mi ogólnie o całe forum kafeterii ;0 sorry jeśli zrozumiałeś moje słowa na opak!

amancie wszechczasów, klonie czy poszywaczu:jak zwał tak zwał-wyczuwam sentyment do starych kawałków-jesteś na dobrej drodze :)

Gość kotka..mrau
strzep sobie konia albo zostaw komputer i idz znajdz sobie kobiete pedrylu