Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieca pani

Jak waszym zdaniem powinna wyglądać...

Polecane posty

Gość Kobieca pani

K O B I E T A ??????????????????????????????? Niby głupie to pytanie ale moim zdaniem coś tu jest nie tak. Rozumiem że o gustach sie nie dyskutuje ale jadąc dzis pociagiem potem tramwajem widziałam nie jedna kobietę jedne są zadbane i takie kobiecie aż miło się patrzy a niekóre wzorują się na chłopczury tzn....Takie piekne bużki szpeca moim zdaniem dredy ochydztwoooooooo albo z drugiej strony włosy obcięte na łyso na nogach trampki, torbka po came kostki i ciemny ubiór. Moim zdaniem ale to jest tylko moje zdanie i prosze nie krytykujcie mnie kobieta powinna ubierac się kobieco i tak samo wyglądać. Kobieco to znaczy jakos tak schludnie z ładną fryzurą. Nie wiem jak takie dredziary i chłopczury mogą sie podbać facetom. Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie a każdy ma do tego prawo. A wy jak sądzicie??????????

Gość buka poka
Ja też nie lubię dredów, włosów na jeża, czarnych dżinsów i takich wysokich sznurowanych butów, zapomniałam jak się nazywają. Do włosów na jeża trzeba mieć idealne rysy twarzy, choć znam kilka kobiet które ładnie wyglądają w takiej fryzurce. Z drugiej strony śmiwszą mnie też wystrojone paniusie na spacerze w parku. Wysokie obcasiki, makijaż i fryzura od fryzjera na parkowych alejkach wyglądaja nie na miejscu.

Gość Kobieca pani
no naprzyklad tak moga wyglądać i ona moim zdaniem jest kobieca i sie ładnie prezentuje. Zgadzam sie z ze w praku wystrojone kobiety wygladaja smiesznie ale wiadomo sa rozne ubrania na rozne okazje...chodzi o to zeby sie nie lansowaly na chlopczury czy na dredziarski styl bo to przeciez nie podkresla ich urody a wrecz szpeci.... porazka

Każdy ma swój styl :) Ja nosze niemal tylko spódniczki, pantofle na niewysokiej szpileczce i sweterki z dekoltem :) Ale nie przeszkadzają mi dziewczyny w innym stylu. Bo kazdy jest inny i w czym innym dobrze wygląda i się czuje :) Byłoby nudno, gdyby kazdy wyglądał tak samo ;) A mężczyźni... cóż... jedni uwielbiają chude, inni grube, inni sportowe itp.

glany! ja mam normalne, kobiece włosy, ubieram się różnie, ale jednak nie jestem wyobwieszana jakimiś szmatami, mam normalne ciuchy. Ale za to glany uwielbiam :P mam białe :) a co do innych kobiet, to dla mnie mogą miec dredy, łyse główki, cieme ubrania czy mocno podrysowane czarna kredką oczy. Ale tych różowych laluni nie zniosę :P choc żadnej z nich nie powiedziałabym, że nie wygląda jak kobieta. Każdy ma swój styl (ten różowy styl wdaje mi się być własnie nie \"swój\", bo odnoszę wrażenie, że wszystkie panienki tylko patrzą na inne i upodobniają się do innych, żeby być modną). pozdrawiam i jednocześnie podnoszę topik ;)

Gość Kobieca pani
masz rację jednak ja uważam że można wyglądać inaczej a kobieco za każdym razem. Bo takie chłopczury czy dredziary moim zdaniem nie podkreslaja swojej urody tylko sie szpoeca. ale to jest moje zdanie nie podlegajace dyskusjii....

Katarina, zgadzam się z Tobą byleby taka dziewucha nie puszczała na całe gardło wiązanką na środku rynku zaśmiewając się w głos, bo to wygląda przykro, kiedy dziewczyna tak się wyraża... sama klnę, ale jednak jakoś tak umierkowanie i ludzie mówią, że robię to z prawdziwą gracją :P nie wiem jak to możliwe, ale tak mówią :D

autorko, skoro umieściłaś ten topik na forum, to Twoje zdanie podlega właśnie dyskusji ;) ale jednocześnie szanujemy je :D

Gość Kobieca pani
chciałam zaznaczyc ze kobiety tak ubierajace sie nie przeszkadzaja mi ja tylko wyrazam swoje zdanie i rozumiem doskonale ze kazdy ma swoj styl ale kazdy styl powinien w przypadku kobiet podkreslac urode prawda??? czy powinien szpecic??? kobiety chca sie podbac mezczyznom czy nie???

Gość Kobieca pani
chodzilo mi oto ze dyskutowac mozemy ale ja i tak zdania nie zmienie.... a czy smiesznie bede wygladam dla tych ktorzy inaczej sie nosza nie sadze bo nosze sie tak samo jak ty opisalas wiec ty tez mozesz smiesznie wygladac...

Przede wszystkim każdemu co innego się podoba ;) Dla nich twoj styl może być śmieszny niekobiecy i szpecący :D Zresztą wypowiadasz się jakbyś była pustą panienką, której zalezy na zdaniu innych, na tym by faceci się na ciebie gapili bez przerwy :O To raczej śmieszne i przykre :O

wiesz, nie każda dziewczyna robi wszystko, żeby podobać się facetom. Ja np. wolę podobać się samej sobie, choć akurat nie należę do grona dziewczyn, które Ciebie wprawiają w takie zdumienie. Tak czy owak mężczyźnie przecież nie mogą dobierać kobiet ze względu na ich styl. No i są przeciez faceci metalowcy, którzy kochają swoje kobiety metalówy ;) tak jak kazdy ma swój styl, każdy ma swój gust. I charakter, który jestjednak decydującym czynnikiem w doborze partnera :)

Gość Kobieca pani
Nie załozylam topiku po to abyś mnie oceniała zreszta marnie Ci to idzie bo jak mozesz mnie ocenic skoro mnie nie znasz osobiście....Przedewszystkim ja musze sie dobrze czuc w swojej skorze a od wiekow wiadomo ze kazda kobieta chce sie podbac swojemu mezczyznie...dlatego daruj sobie te teskty o tym ze jestem pusta....

Gość Kobieca pani
czy to jest pankówa czy metalówa tak poprostu jest....nie mowie zeby robic wszystko by sie im podbac....wy macie jakies takie dzikie zdolnosci do wyolbrzymiania rzeczy....zanujące

Wiesz żałosna to jest dyskusja z tobą :O Podobaj się komu chcesz - życze powodzenia :D Następnym razem nim założysz topik na forum dyskusyjnym to pamiętaj, że ktos może miec inne zdanie niż ty ;) Szczególnie, że twoje nie podlega dyskusji :P

Gość o Boziuniu
Katarinka sie pojawiła i znowu miesza , obraża bleeeee , dziewczyno czy ty nie masz jakiegoś życia osobistego ? Takiego wiesz , prawdziwego a nie wirtualnego ? łeeeeeee ohyda

Gość Kobieca pani
dziwnie sie tutaj dyskutuje bo kazda dyskusja na tym forum konczy sie kłótnia i wyzwiskami......ja wyraziłam swoje zdanie a tutaj teraz wszyscy na mnie najeżdżają.....to przykre

oj w takim razie zwracam honor :D ale może faktycznie skończmy te drętwe jałowe podywagowywania :P kobieta to kobieta koniec

Gość dobrały sie dwie cipki grochow
i sobie przytakują!!!!

Gość bo akurat mają rację
:-0