Gość Monika Napisano Czerwiec 4, 2019 Polecam Aptekę od Serca,miła obsługa, zawsze pomagają w razie wątpliwości. leki nie drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadwiga Napisano Czerwiec 4, 2019 Ja mam tylko zaufanie do apteki "Apteka od serca" nazwa tej apteki jest adekwatna do działania. Panie pracujące w aptece wykonują swoją pracę z sercem, są życzliwe i pomocne. Przynajmniej tak jest na Saskiej Kępie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka Napisano Lipiec 1, 2019 Też moge polecic apteke od serca zajrzalam tam bo akurat bylam w poblizu. Troche mnie zaskoczylo jak wiele na tych samych produktach przeplacalam przez lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysia Napisano Sierpień 8, 2019 Dokladnie! Apteka od Serca, pod tym wzgledem nie ma sobie rownych ceny maja super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ada Napisano Wrzesień 22, 2019 Hej dziewczyny A co w Aptece od Serca kupujecie? Leki czy kosmetyki? Ostatnio widziałam że można tam wyłapać nowości kosmetyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidia Napisano Październik 16, 2019 ja jakiś czas temu przerzuciłam sie na apteke od serca. konkurencyjne ceny no i zawsze wszystko jest, nie trezba latać z miejsca na miejsce także duży plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gośćgoscgosc Napisano Styczeń 1, 2020 Najlepiej wychodzi w aptece aptekarza, bo apteka to więcej jak lek. Kocham to ,bo w aptece aptekarza mgr. farm. osobiście wydaje lek i nie trzeba ciągnąć za język,przy wydawaniu leku zadba i wyedukuje o prawidłowym przyjmowaniu i dawkowaniu,o jakiej porze i interakcjach z innymi lekami,suplementami ,jedzeniem.To wszystko ma wielki związek w terapii lekowej i udanym procesie leczenia. W innych przypadkach mozesz brać leki za lekami i nic lepiej z takiego traktowania nie wychodzi , bo INTERAKCJE LEKÓW Z POKARMEM ,suplememtami i nieprawidłowo przyjmowane. Trudno to wiedzieć samemu ,ale jak umiesz wybrać aptekę aptekarza , to masz problem z głowy ,bo to bezcenna edukacja dla pacjenta oferowana w dodatku za darmo i takie leczenie leci z GÓRKI i mało kosztuje. Nie kupuje KREMÓW Z MASOWEJ PRODUKCJI, ale uwielbiam te robione w aptece I zamawiam dla całej rodziny , składy ekologiczne ,to prawdziwe perełki dla zdrowego potraktowania i pielęgnowania SKÓRY LUDZKIEJ i TRAKTOWANIA SWOJEGO ZDROWIA poważnie , bez toksycznych substancji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Czerwiec 1, 2021 DOZ wychodzi tanio. Teraz też mają tą promocję dla seniorów. Jak zrobią zakupy między 8 a 12 to jest na wszystkie leki rabat 20%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach