Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Heyka ze słonecznej W-wy! :-D Melduje się z rana i życzę całej gromadce miłego dzionka! 🌻 Jadę dzisiaj dopieszczać siostrzeńca-3miesięczne słodkie ciasteczko! 😍 Pozdowionka! 🌻

Heyka wszystkim! :-D A co się z Wami dzieje,że nie zaglądacie??? Ja od rana siedzę nad książkami, tylko nauka i nauka! Od jutra do niedzieli egzaminy....na szczęście już ostatnie! Obym je zdała........! Pozdrawiam !!! 🌻 🌻 🌻

Gość Dallia
Powodzenia Leno :)

Witam cieplutko :) Nie odzywałem się, przez prawie dni 5, ponieważ szanowny dostawca Internetu się “zbiesił” i połączenie ze światem zerwał (dopóki miałem \"osiedlówkę\" to żadnych problemów z Internetem nie było, a od czasu przejęcia usługi przez ogólnopolskiego molocha - są tylko problemy) więc WYBACZCIE MI moją kafeteryjną absencję :) , która może się jeszcze pojawić nie raz... :/ Na sajmprzód sprawy wysokiej wagi: 1. @...lena - wielgachne gratulejszyn!!! za zdane egzaminy z zeszłego tygodnia i liczę na to, iż będę Ci mógł pogratulować ponownie, po tym że weekendzie - innej opcji nie widzę ;) Łam długopisy, język i co tylko trzeba aby Twoje obecne zmartwienie - radością uwieńczone zostało! POWODZENIA!!!! Trzymam kciuki :) 2. @Marketa_cz - nie daj się chorobie!, napisz jej natychmiastowe wypowiedzenie, zwolnij z etatu - cokolwiek aby Ci dała spokój, bo zapowiada się ładny weekend. Zresztą - z tego co wiem, to wprowadzono ogólnopolski zakaz chorowania w dniach najbliższych i nie masz innego wyjścia ;) - a tak na serio to życzę zdrowia, urwij łeb okrutnej Hydrze i ciesz się dobrym samopoczuciem w dniach najbliższych i nie tylko. :) Teraz sprawy mniej ważkie: 1. Co do mego grypska - już jest dobrze, gorączka spadła, kości nie bolą, jedynie lekki katarek - zresztą jutro idę do pracy, bo mi się urlop skończył. Żeby było śmieszniej, na dzień dobry - delegacyją mnie straszą, na najbliższych dni cztery!!! Do Zakopanego jechać muszę!!! I JAK TU WYZDROWIEĆ??? myśląc, że wszyscy w sobotę i niedzielę wylegiwać się będą a ja pracować zmuszony zostałem.... :) :) z drugiej strony wiem, że moja delegacja może przynieść jedynie pozytywne efekty gdyby ktoś, kiedyś, potrzebował pomocy. \"...twardym trzeba być a nie miętkim...\" :) 2.@Marketko_cz - napis coś więcej o stworzeniu, które na spacer wyprowadzać musisz - o swoim psiaku. Ja byłem zmuszony pożegnać mojego 16 letniego, psiego członka rodziny, w lutym roku pańskiego 2005 i teraz zazdroszczę wszystkim \"posiadaczom\" ich pupilów. Napisz jak możesz, czy jest rasowy (lub wielorasowy - czym mój Bari się szczycił). Napisz cokolwiek na jego temat. To na pewno poprawi Ci humor i zaspokoi moją niezdrową ciekawość. Przez 31 lat mojego życia pies był członkiem rodziny i od lat dwóch mi tego strasznie brakuje... :( 3.@ ...lena: \"....Lekarza odbębniłam,nie jest aż tak źle,będę żyć!!!...\" - Inaczej być po prostu nie może moja Pani i basta!!! P.s. Jeżeli możesz to napisz - niewiedzącemu - co do egzaminów, o jaką szkołę chodzi (o ile to nie tajemnica) :)

szkoda ze nie możemy edytować swoich postów - za wszystkie błędy przepraszam. :) Mości @Dallia - w swoich wypowiedziach napisz słów troszkęe więcej - please ;)

Relaksując się teraz, czekając na Wasze wypowiedzi - słucham muzyki T.Nalepy i R. Riedla :)... a jak jest u Was??? Pozdrawiam cieplutko

Gość Dallia
Witam :) Ja ostatnio mam dużo pracy, żyję w stresie, boję się że nie zdążę czegoś zrobić a mało mam czasu. A tu jak na złość wszystko się komplikuje :( Postaram się w przyszłości pisać więcej. Kolejny tydzień będzie jeszcze ciężki a później już powinno być lepiej. Pozdrawiam

Gość Dallia
Taka ładna pogoda a ja musze pracować :( Miłego dnia życzę wszystkim :)

Gość Dallia
Nawet szybko zleciał czas w pracy. I samopoczucie mi się poprawiło. Porozmawiałam trochę z ludźmi z pracy i jakoś inaczej spojrzałam na wiele spraw. Wierzę, żę wszystko się uda :) Oby :)

Gość Dallia
Hej!!! Dzień był miły i skończył się zbyt szybko. Nie pomogę niestety w sprawie konia trojańskiego. Tez rzadko spotykam się z rodzicami ale nie jesteśmy zbyt silnie ze sobą związani i nawet nie dzwonimy do siebie. Co innego z rodzeństwem, odwiedzamy się często, dzwonimy, smsujemy często. Marketo, ślicznie opisałaś swojego pieska :) Mój mąż od dawna marzy o psie i chyba niedługo postaramy się o jakiegoś. Ja panicznie boję się psów. Nie wiem dlaczego, nigdy nawet nie zostałam ugryziona, nie mam żadnych złych wspomnień ale jak nawet przechodzę obok psa w kagańcu to serce wali mi strasznie, najczęściej przechodzę na drugą stronę ulicy. Matumater, ja chętnie zamieniłabym się z Tobą i pojechała do Zakopanego. Uwielbiam góry. Wybieram się nawet w maju. Lena, mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze :)

Heyka wszystkim!!! :-D 🌻Dallia🌻matumater🌻Marketa_cz🌻 Bardzo Wam dziękuję za telepatyczne wsparcie 😘 Jasne,że przy takim wsparciu się udało wszystko pozaliczać!!! :classic_cool: Tak dla ścisłości : * Po 4 latach nauki skończyłam Technikum Ekonomiczne, *Zrezygnowałam z matury bo mam problem z przyswajaniem jęz.angielskiego,nie chciałam się zbłaźnić!!! *Zaliczyłam próbny egzamin zawodowy,więc podchodzę do egzaminu państowego i sięgam w czerwcu po dyplom Technik-Ekonomista *Matura- może za rok,z jęz.rosyjskim(tylko w ten sposób mam jakieś szanse zdać! Pozdrawiam cieplutko!!! 😘 PS.Wysłałam dziś synka na zieloną szkołę w Góry Świętokrzyskie Już za nim strasznie tęsknię! 😭

🌻 Marketko - To pyszne ciasteczko ma na imię Kacperek, urodził się 30stycznia,ma czarne włoski, niebieskie koraliki zamiast oczek. Jest już teraz smakowitym pączusiem,waży ok.5kg ( urodził się malutki i chudziutki \\waga 2630 dł.49\\)!!! Pozdrowionka🌻 😘

Heyka wszystkim!!! :-D Co tu u nas cichutko się robi, może jak matumater🌻wróci z Zakopca to się trochę rozkręci! 🌻Marketa_cz🌻Dallia🌻piszcie!!! 😘 Pozdrowionka 😍 😘

🌻Marketko...na działeczkę jeździmy tramwajem i autobusem,ok.1godz drogi.Ale jest tam cichutko i spokojnie,w lesie,jest poprostu cudownie...już się rozmarzyłam! Nie mogę się doczekać!!! ;-) A 4 dni na wypoczynku dla synka to i tak dużo,on bardzo tęskni za nami! Ale co ważne jest szczęśliwy! Trochę mi przed chwilą narzekał że kończy mu się kasa (a ja myślałam że 50zł na 4dni mu wystarczy)! A jak Ty spędzasz wolne dni? Mieszkasz chyba w domku,nie w mieszkaniu?! 😘

witam mieszczę się w podanym przedziale wiekowym mogę tu czasami pozaglądać???

Witaj Alex71 🌻 Zaglądaj do nas kiedy tylko masz ochotkę!!! :-D Miło by było coś bliżej wiedzieć o Tobie... Ja mam męża,dwoje dzieci (10 i 7 l.) ....a Ty...??? 😘

Gość Dallia
Hej! Witaj Alex :) Ogarnął mnie jakiś pracowstręt, chyba przez tę pogodę. Ale niech już taka pozostanie, niech się nie zmienia. Lubię słońce :) Niestety wyjeżdżam dopiero w następny weekend a nie w ten. Nic nie szkodzi jednak, mam mnóstwo planów na ten wydłużony weekend :) Oby tylko pogoda dopisała.

@alex71 - jako przewodniczący, a zarazem jedyny członek klanu męskiego który tu zagląda - i jest mile w tym topicu widziany (nie to żebym się chwalił ;) ) witam Cię bardzo serdecznie :)) Witam Panie bardzo serdecznie, a w szczególności Dallię, Marketk'ę, ...lenę i oczywiście alex71!!! Z lekkim opóźnieniem - delegacyję zakończywszy, dotarłem do domu. :) Jestem straaaasznie padnięty więc idę spać. Jutro, jak tylko Morfeusz wypuści mnie z rąk swoich napiszę więcej. Pozdrawiam cieplutko :) P.s. @ ...lena - czyli wszystko poszło tak jak przewidywałem :) GRATULUJĘ pozytywnych wyników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @ Marketka_cz - "...Skąd jesteś?Z okolic Bytomia? ..." - skąd takie wnioski??? Idę sobie pochrapać! ;)

dzięki za powitanie takie bardzo serdeczne poczytam was na spokojnie co by bardziej poznać mazury się kłaniają

dzieciaków u mnie dwójka synek 15 lat córcia 14 lat ale nie jest tak źle idzie wytrzymać

Gość Dallia
Cześć!!! Dzień zapowiada się ładnie :) Świeci słońce :) Ostatni dzień pracy przed długim weekendem :) Miłego dnia :)

hejka trochę was poczytałam i może bardziej poznałam moze powoli topik się rozkręci ja piszę na innym forum takze myślę ze raz na dzień do was też zajrzę miłego dnia bo pogoda jest super

Heyka wszystkim :-D 🌻 Marketko...wrócił w jednym kawałku,szczęśliwy z bagażem pamiątek i wiadomości...nie wiem jak on to robi,że wszystko pamięta,nawet rozmiary dębu Bartek...!!! Za to brudny,wygłodniały i ...zakatarzony...niestety!!! Pozdrawiam gorąco! 😘

Co do mnie,to...odebrałam wczoraj świadectwo szkolne...aż wstyd się przyznać...3,32 średnia...! No, cóż...Mama mi tłumaczy,że powinnam się cieszyć,bo to i tak wielkie osiągnięcie po 4 latach problemów i trosk...walki o jutrzejszy dzień...upadków i wzlotów...chorób...śmierci...rozstań...! Ma kobieta rację...w sumie jestem z siebie dumna... Mąż...on się cieszy,że nie będę weekendów spędzała poza domem... Coś na zasadzie...Miejsce żony i matki jest....!!! No i się rozpisałam...cholera powraca \"to\" znowu ...!!! \"...Nieuchronnie spadam w dól ...\" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dallia
Cześć :) Pogoda narazie ładna :) Korzystam więc i wygrzewam się na słoneczku. Miejmy nadzieję, że prognozy co do pogorszenia się pogody nie sprawdzą się. Lena gratuluje :) Ja długo dokształcałam się zaocznie i też weekendy spędzałam poza domem. Najbardziej przykro w niedzielę ale cóż, żeby mieć pracę musiałam. Chociaż bardzo miło wspominam tamten okres, poznałam mnóstwo fajnych ludzi.

witam w piękne sobotnie popołudnie domek ogarnięty obiadku nie muszę robić bo synek z wycieczki wróci póżno a mąż w trasie i też wróci nad ranem takze sobotnie popołudnie mam wolne i chyba też skorzystam z pieknej pogody jak moje dzieci wracały z biwaków to gotowa byłam włożyć je w ubraniach do pralki co oni tam robią to ja nie wiem a że są ciekawe i bardzo spostrzegawcze to fakt miłego popołudnia

Gość Dallia
Miłej niedzieli :)

Heyka z ranka! :-D Kiepski przedemną tydzień...deprecha się uaktywniła...brrr...zimno! Pozdrawiam! 🌻 Miłego dnia 😘