Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

🖐️ \\_/> Jest slonce tylko cicho,zebym nie zapeszyla... Teraz kawka:-) pralka juz sie kreci i ja powoli sie rozkrecam. Mysle juz o obiedzie brrrr chyba cos szybkiego bo znow pol dnia spedze przy garach. Izabellinka pewno zapracowana,skoro tworzy jakies drobiazgi to napewno sporo czasu to zajmuje,pewno jeszce hurtowe ilosci. Dla wszystkich🌻 🌻 🌻 🌻

Izabellinka pisalysmy prawie rownoczesnie:-) Wszelkie nieobecnosci masz wybaczone jak postawialas ta kawe:-P

Stawiam kawę i dorzucam ciasteczka :) U mnie jest tak piękna pogoda,że chyba wolne wydłużę o spacer. Prawdziwa złota jesień.

Kobiety ja juz padam na pysk:-( a i tak wszystkiego nie zrobilam,ta pogoda nie wykonczy:-P Cale szczescie ze jutro niedziela,do poludnia wiekszy luz a po poludniu musze pakowac meble do wysylki. Obiecalam synowi ze jutro wybiore sie z nim do parku...a moze i gdzies dalej,zobaczymy... W Wy gdzie ....

Witam :) Ja dzis spedziłam bardzo miło dzionek,wybrałam sie z moimi córkami na rowery,bylo super w taką pogode to naprwde cos fantastycznego,dotleniłam sie,poprwiłam humorek :) do pełni szczęścia brak mi tylko męża ale cóż nie można miec wszystkiego :( jak mąż przyjedzie to pewnie słoneczka już nie bedzie,coś za coś hihi Izabelinka, Patyczak odpocznijcie troche.Marketa odezwij się,co z Tobą.

🖐️ \\_/> Ale dzis bedzie pogoda-slonce juz tak mocno swieci,wiec obowiazki na bok i dzis same przyjemnosci. Na obiadek dzis bede miala klopsy,szybkie latwe i smaczne:-) a reszta gdzie sama mam ta kawe pic:-( Milej slonecznej niedzieli dla wszystkich i dla kazdego osobno.🌻 🌻 🌻 🌻

Marketo tak mi przykro,co za draństwo Uciekam zjesc objadek a potem ide z córkami na długi spacer pozdrwaiem 😘😘😘😘

Witam wieczorową porą :) Marketo-strasznie mi przykro.Fajnie Ci : masz króliczki :) Ja kiedyś miałam takiego łobuza ;)

🖐️ Ja tez wczoraj sie dotlenialam maksymalnie bo w tygodniu nie bede miala czasu na takie przyjemnosci a pogoda sprzyjala spacerom. Dzis ide na uroczystosc do szkoly-pasowanie na ucznia,wiec znow do poludnia nic nie zrobie :-P.dobrze ze jutro dziecie ma wolne. Marketo faktycznie jakas banda!!!!Moze jakies klodeczki.U nas dzieki Bogu nie zdarzaja sie takie akcje,musze przyznac ze zdarzalo sie nam spac z otwartymi drzwiami a nie mielismy ogrodzenia:-D Dla wszystkich 🌻 ❤️ 👄

Witam 🖐️ Chyba jestem dzis pierwsza więc korzystajac z okazji zapraszam wszystkich na pyszna kawke tak z rana na dobry dzień. Pozdrawiam trzymajcie sie cieplutko 😘

Gość GAGUSIA35
OOOOOOOOOOO witam moje jochane koleżanki -Marketko co u Ciebie ,kope lat! buziaczki dziewczyny😘

🖐️ Oj dzis mialam mlyn wszyscy byli dzis w domu czyli maz ja i syn.Pogoda sprzyjala pracy wiec pracowali wszyscy.Przywiezlismy kolejny raz wegiel wiec syn mial radoche bo mogl pomagac przy zrzucaniu:-)wiecej szkody niz pozytku ale baaaardzo lubi pomagac. Zakupilam dzis chryzantemy,tak dla ozdoby,wsadze je w duze gliniane donice,oczywiscie pod kolor domu:-P Marketo nie wiem kiedy wyjdzie gazeta bo ja zamawialam ja w szkole i syn ma ja odebrac ale moze bedzie dostepna tak poprostu popytam. A reszta gdzie meldowac sie :-)

Gość GAGUSIA35
Marketko kochana u mnie wszystko do góry nogami-poszłam do studium medycznego na masaż leczniczy,troche mam kłopotów zdrowotnych ale mam nadzieje ze niedługo wszystko wróci do normy-nie moge za bardzo klikac bo mnie reka boli ,ale wpadne tu jak wydobrzeje ,fajnie ze Cie znalazłam a nie wiesz co u kokeliko słychac?

🖐️ Poranna kawka stawiajaca na nogi:-)za oknem jeszcze ciemno wiec nie wiem jaka dzis pogoda bedzie .Pewno jeszcze samcznie spice :-) Ja dzis wybieram sie z mama na buszowanie po sklepach...moze cos upoluje;-)Wczoraj przyszly mi buty z Allegro,ktore kupilam za zawrotna sume 5,50-butki nowe,czasami warto zalicytowac:-D Czekam na araffatki,ktore zamowialam z kolezanka,w sklepie maja 100% drozej. Marketo kliknelam na link.

Witam :) O pogode prosze nie pytac :( Ja wlaśnie pomachałam mojemu mężowi na pożegnanie i znowu zostałam sama :( Marketo będe klikac,mozesz na mnie liczyc 🌼 Patyczak ja codziennie na nogach o 6 ale zanim wygonie moje córki do szkoły to troche musi potrwac :).... życze Ci udanych zakupów. Pozdrawiam buziaczki pa.

No moje drogie to sa juz jawne zdniedbania,gdzie sie podziewacie? Ja dzis nigdzie nie bylam pogoda pokrzyzowala mi plany-deszcz 😠 Popijam herbatke i czekam na ktoraz z Was:-)

hej u mnie tez pada :( czyżby złota jesień juz sie skończyła?

🖐️ Ja z kawunia \\_/> bede ja trzymala w eksprecie zebyscie mialy ciepla jak dolaczycie:-) Sips ta zlota jesien to sie chyba bawi w chowanego 😠 u mnie dzis mokro,ponuro jednym slowem bleee....

Witam,kawka jak najbardziej strasznie zimno dzis o deszczu nie wspomne moze,tak bedzie lepiej. Mimo szarego ponurego dnia zycze duzo usmiechu

\\_/> Kto ma ochote brac a i do tego mam jeszcze ciasteczka:-) Marketo co z Toba? Izabellinka do raportu ;-) Patrze przez okno moze nie bedzie padac,jakies prace w ogrodzie mnie nie omina i prasowanie :-( sips chyba wysle ci wszystko kurierem;-) Moja tesciowa wrocila z winobrania i znow zaczely sie telefony-byl miesiac spokoju,cudowny miesiac.A tak to klocimy sie z jej powodu z m.Powinna byla tam zostac na stale!!! Kwiatuszki odzywajcie sie 🌻

Witam,to moze ja znów skorzystam z kawki :) kobietki a co to za bunt ja i Patyczak mamy same dzwigac ten topik ???? Patyczak czekam na tego kuriera :D jak sobie tak czytam o tej Twojej tesciowej to bardzo sie ciesze że nie mam kontaktu z moją,teraz dopiero dostrzegam jakie szczęście mnie spotkało :)

W zlej godzinie dzis wspomnialam o tesciowej 😠 nawiedzila nas...maz nie chcial do niej przyjechac to sie zapowiedziala,tzn zadzwonila ze jest w drodze...niby do wnuka-a spedzila z nim dzis 10 min w tym 9 min poswiecila na gadanie jaka wspaniala jest Brygidka-jej wnuczka...szkoda slow i klawiatury-bleee U mnie dzis bylo slonecznie wiec prace ogrodowe na pierwszym planie:-) Kwiatuszki co z Wami-moze herbatak z miodem i cytrynka Was zwabie:-D

oj bidulko co Ty masz z ta tesciową :( piszesz ze prace ogrodowe na pierwszym miejscu,pochwal się troszke tym ogrodem,jakie masz tam roślinki ? drzewa,krzewy ?

Sips mam Cię :D ;) Witam Was dziewczyny ...zaglądam po sąsiedzku ;) mam nadzieję ,ze nie macie nic przeciw temu?

Witaj Hajduś oczywiscie ze nie mamy nic przeciwko :D,dwa razy przecieralam oczy bo myslalam że pomyliłam fora ;)

🖐️ Dobrze Marketo,ze to tylko strajk kompa:-)Oj mi tez przydalaby sie wizyta w Osrodu Zdrowia ale nie mam jakos nastroju ;-) czekam na wyniki z cytologii. A na dzrzewko klikam a jak :-D Sips mmoj ogrodek to tak troszke na spolke z moim tata,ja sama mam tylko traw i malutki skalniaczek z rozchodnikami.Za plotem mam druga dzialke i tam wlasnie uprawiamy to i owo.W duzej mierze to maliny,winogrona ale w tym roku postanowialm miec tez marchew,pomidory,ogorki itd Izabellinka zapracowana na smierc:-( Witam nowa kolezanke,mam nadzieje ze to nie tylko przelotem :-)

🖐️ Kawunia \\_/> chociaz nie wiem czy to dobre rozwiazanie bo i tak spac nie moglam.....tesciowa mnie wykonczy 😠 😭 buntuje przeciwko mnie meza!!!On jest miedzy mlotem a kowadlem,wie ze ja mam racje ale z drugiej strony to jego matka a do tego dochodzi jeszcze jego brat,ktory okazal sie byc wielkim chu***(wybaczcie mi kolezanki moje nerwy) ale juz nie wytrzymuje z ta rodzinkom buuuuu Wybieram sie dzis do miasta moze cos upoluje i uda sie mi poprawic sobie humor....