Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gf

wafelki kukuruku/kukuryku wspomnienia z dzieciństwa

Polecane posty

teraz dzieciaki mają gum na potęgę i wszystkich nie znają. My nie mieliśmy takich rarytasów, ale dzięki temu mamy co wspominać z sentymentem;)

calosc dokladnie szla tak kukuruku to jest nowe cudo z masy kakaowej, to najlepszy smak na Ziemi moze zmiescic sie w kieszeni, kukuruku jest chrupiace w szkole w lesie i na lace, najsmaczniejsze w swiecie tanie kukuruku powiedz mamie :D pyyyyyyyyychaaaaaaaaaaaaaaaa bylo

Ha! Kukuruku i turbo i donaldsy i gumy kulki i pierwsze gumy rozpuszczalne... :D I do tego starfoods orzechowe i wspomniany napój w folii, którą strasznie ciężko było przebić tą rurką. I vibovit ale taki oryginalny, pomarańczowy w saszetkach. Poza tym do czytania: Ulica Sezamkowa, potem Ciuchcia... Buli w tv i Brygada RR :D

Gość ja pytam
turbo można do dzisiaj kupić ;)

Gość slawko z kutno
kuku-ruku jest trujące, i kosztuje 2 tysiące, nadziewane cheroiną i od tego dzieci giną... w kutnie sie to spiewało... pozdrawiam;] zarombisty był

Gość BayLise
a ja pamietam gumy barbie z naklejka w srodku zbieralo sie do albumu i ciezko bylo o jedna naklejke a jak mi sie juz trafilo ze caly album okleilam to wycofali te gumy i konkurs tez znikl :(:(:(

Gość sajgonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja pamietam lody calypso, na opakowaniu glowa murzynka

Gość dacior
a czy ktoś pamięta jak nazywała sie ta bajka, z której postacie były na opakowania wafelków kukuruku?

Kukuruku to jest nowe, cudo z masy kakakowej, to najlepszy smak na ziemi, moze zmiescic sie w kieszeni :P pamietam kukuruku, soczkiw woreczkach, ktore pilo sie przez slomke, gumy turbo, gumy donald, gumy z naklejkami barbie.. dezodoranty fa ;) itd itp.;) moja pierwsza barbie kupiana za pieniadze z komunii w pewexie..ach co to byly za czasy ;))) hehehe

BayLise, ja uzbieralam caly album naklejek barbie..wyslalam, i przyslali mi jakies takie duze nalejki barbie.. i tyle.. haha ;) a tyle sie nazbieralam

Gość Bartek Ścinawa
pewnie chcielibyscie przypomniec sobie tamta reklame?;) oto link... Powrot do mlodosci:P http://www.hajpa.pl/f/2429/Blok,reklamowy,z,roku,1991,Wafle,Kuku,Ruku,,Nucrema Ty pamietasz kukuruku?:P Pozdrawiam:)

Gość vojtas e36
kuku ruku to były kozaki wśród wafersów turbo też były ok ale były też gumy o nieciekawym smaku ale miały fajne naklejki TOXIC CRUSAIDERS pamietam pamietam

Gość katarreeettee
te gumy z barbi to były gumy CHANEL:-) tak sie nazywały:-)

Gość gumy Chabel
te z lakami barbie. byl album i w moim rejonie ciezko bylo dostac lalke barbie z rakieta do tenisa. tylko tej brakowalo do kompletu wszytkim haha

Gość katarreeettee
a tak w ogole dla czego juz nie ma tych gum Donald:-( przeciez były smaczne nie rozumiem dalej by zarabiali kupe szmalu na nich

Gość katarreeettee
o własnie chabel:-) pomyliło mi sie:-) ja mialam ta naklejke z rakietą:-) rodzice mieli sklep w tedy i sie zagladało pod opakowanie:-_) i udało sie:-) wysłałam album a oni w zamian przysłali mi 2 naklejki z postaciami tych lalek i długopis chabel hahahah:-) to sie wysilili:-)

czasy mojego dzieciństwa echhh,ja pamiętam jak latało sie na religię do kościoła bo księża rozdawali gumy ,oliwę i masło słone

Gość katarreeettee
tez były fajne z czarnymi włosami to byl ich znak rozpoznawczy:-)