Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gf

wafelki kukuruku/kukuryku wspomnienia z dzieciństwa

Polecane posty

Gość bezzz
mam nawet jeszcze gdzieś siostry zeszyt z tymi naklejkami albumu nie można było dostać

Gość cividdd
ejj ludzie ja też zbierałam naklejki z KUKURUKU!1 przez wiele lat nie mogłam sobie tego przypomnieć, do czego te naklejki dodawali.. az zobaczylam reklame kukuruku:))!!!! naklejki+album=kukuruku:)) a zbierał ktoś naklejki z gum do żucia BARBIE?? tam tez dawali Album, pamietam do dzis ze były takie egzemplarze naklejek co ich nigdzie nie można było dostac i pamietam ze brakowalo mi w albumie chyba z 2,3 naklejek tylko:)) nie pamietam czy wyslalam potem uzupelnione czy nie, chyba nie:)) ale frajda na maxa była!!

Gość dominisia24
a ja nazbierałam cały album z naklejkami z gum Barbie i pewnego słonecznego, letniego dnia jakiś sobie pan przywiózł mi paczkę - a tam...... piękna lalka Barbie. I tak oto wygrałam coś pierwszy raz w życiu:)

Gość He he he he czas
nawet pankracego pamiętam, rysowało się historyjki o pankracym i do tv wysyłało. Pokazywali wybrane. Tydzień rysowałem i wysłałem, mojej nie pokazali 😭 :D Oglądałem słynny ostatni odcinek :D Albo Tik Tak z ciocią Klocią, Krzysiem, Moniką i Kulfonem. Piosenki Fasolek i największy hit Natalii Kukulskiej "Puszek okruszek". Masa tego było. Moja dwuletnia siostrzenica uwielbia te piosenki, a jak nie puści się jej zuzi to jest taki ryk.. syrena :