Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gf

wafelki kukuruku/kukuryku wspomnienia z dzieciństwa

Polecane posty

Gość gumy Chabel
a to pamietacie? --------------- boys boys boys, sabrina na golasa, boys boys boys, cycuchy ma do pasa, boys boys boys. latala samolotem, boys boys boys, ruchala sie z pilotem . hahahaha

Gość katarreeettee
ale naprawde niektorzy rodzice byli tak nad gorliwi w zbieraniu tych naklejek ze głowa mała!!!

Gość katarreeettee
dobre hehe:-) a z kuku ruku to było jeszcze tak KUKU RUKU TO JEST NOWE CÓDO Z MASY KAKAOWEJ A WAŁĘSA POSMAKOWAŁ I ODRAZU ZWYMIOTOWAŁ:-)

Gość gumy Chabel
no dla rodzicow to tez bylo cos ---- kolorowe, ladne, nowe to wynagradzali sobie szare dziecinstwo

Gość katarreeettee
dokładnie tak jak mowisz

Gość katarreeettee
dokładnie tak jak mowisz

Gość katarreeettee
pamietam jeszcze gumy dynastia:-) z postaciami z filmu ale one nie zrobiły takiej furory jak szabel:-)

Gość kobietka taka 9_ 9
lol ja też pamiętam i te wafelki i gumy i te kapselki :D to były czasy aż się normalnie rozmarzyłam ...

Gość kobietka taka 9_ 9
acha te karteczki co ktoś wyżej wspomniał :D to było :D w albumie miałam wymieniałam sie :D

Gość markon
ja pamiętam butelki z kapslem z porcelany, defilady z kwiatkami z papieru i po nich pączki i oranżadę z GS-u, flipsy

Gość malzonka
Piekne czasy:) Te albumy z barbi tez zbieralam. Kolezanka wyslala i dostala taka plasitkowa maske na twarz:) Jak to zobaczylam to zrezygnowalam z dalszego zbieractwa.

Gość marszmi
a czy ktos z Was pamieta napój Kaskada :) w takich litrowych ciemnych butelkach o smaku Fanty :)

Gość diupa...
hehe sporo bylo tych Gadzetow, zbieralo sie te naklejki z kukuruku spiewalo te piosenki pozmieniane:)), rakotworcze gumy turbo z samochodami, historyjki donaldowe, soczek w woreczku ze slomka, heh i masa innych rzeczy o jaaa te wspomnienia....

Gość tutturuuttu
puszek okruszek, dyskoteka pana dzeka, laleczka z saskiej porcelany i inne hity:)) mis coralogol, mis uszatek, reksio, siedzialo sie calymi dniami na polu, gralo sie w kapsle, w chowanego.... a teraz dzieciaki jzu niemaja takich hitow jak my:)) teraz to komputer i jakies dziwactwa.... oj maja nam czego zazdroscic:))

Gość diupa...
a pamietacie buty Relaxy? to byla masakra, niechcialy sie slizgac i wycinalismy im podeszwy zeby mialy lepszy poslizg i swieczka smarowalismy heheh

Gość marszmi
a do Relaxow zalozone rajstopki z welny- najczesciej byly bez paluszkow , mama zszywala je na palcach , strasznie gryzly

Gość złośniczka
Kukuruku:D

Gość Anq25
Aż się łezka w oku kręci.....kupowalismy cale kartony tych wafelków..niezapomniany smak...

Gość Anq25
Firma specjalizująca się w produkcji wafli poszukuje przedstawicieli Grecka firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wafli, croissantów czekoladowych i pakowanych snacków poszukuje przedstawicieli i pośredników handlowych. Bingo sa 131-139 New Spaton Av. 15344 Gerakas Attikis Greece kontakt: Margeti Jenny tel: +30-210-660-36-00 fax: +30-210-660-37-29 e-mail: j.margeti@bingo.gr www.bingo.gr języki: angielski, grecki :D

Gość Anq25
Na ich stronie w ofercie nadal widnieje kukuruku:D takw iec nic straconego na powrot do dziecinstwa...

Gość magda19840
ja też pamiętam te wafelki ale za dawno to było żebym pamiętała producenta ja zbierałam te naklejki co były w środku i już miałam wysłać ale jedna pieprzona naklejka mi brakowała z takim motylkiem i ja nawet ją pięknie namalowałam i huj nie mogłam wysłać ale byłam zła ale tak było ze wszystkimi tymi konkursami ja pamiętam naklejki z gum kucyki pony tone tej gumy wyżułam i nic nie udało sie nazbierać tyle żeby wysłać

Gość anetka 26..
a w piwnicy wigry 3:D

ja pamietam kukuruku (zbieralam ale nie dalam rady calego albumu), te gumy z barbi ale to to tak srednio zbieralam, moze z 1/4 albumu mialam, kapsle, starfoods, smoczki na szyje, karteczki, jeszcze u mnie zbieralismy karty telefoniczne (byly takie fajne ze stworami, te nam sie najbardziej podobaly ale te z widokami tez zbieralismy). jak sobie teraz przypomne jak latalismy przy kazdym publicznym telefonie i patrzylysmy czy ktos zuzytej karty tam nie zostawil :D czasmi sie pytalo ludzi jak konczyli rozmawiac :D to byly czasy :)

hehe ach te wspomnienia :) Kukuruku to jest nowe trutka w masie kakaowej-u nas taka wercja była jeszcze z cd ale nie pamietamPamiętam dobrze gumy donald kultowe były-kulki, rozpuszczalne wogle pierwsze slodycze z zachodu.Ktos pytal p dez Limara -tez mialam -ładnie pachniały.To metalowe coś pstrykające się nazywało pstrykatka--ech to był gadzet:)Oranżadki w woreczku tez były na topie.Vibovit jest do tej pory ale teraz w róznyxh wersjach smakowych, -kiedyś to był naprawde hit:)

Gość QCooPoznan
Reklama wafelka Kukuruku

Gość dyrvjh
Pamiętam gumę Turbo i lody casate...;) I snacki (takie chrupki) w paczce można było znaleźc taki kupon (czy coś) i ja wygrałam maskotkę...mam ją do dziś ;)