Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hollywood star

Jakie macie pozostalosci po ciazy?

Polecane posty

Gość eeee tam
4 mies. po ciazy to NIC! Wtedy to jeszcze sie cialo regeneruje. Pogadaj o tym za rok, wtedy juz sie fajnie wyglada (jak ktos o to dba)

Gość maliszenka
JA mam jedno dziecko. Przytyłam w ciąży 20 kg. Teraz mam lepszą wage niż pezd ciąża. Ale mam rozstepy na brzuchu i udach. wYPADAJA MI WŁOSY, ALE UŻYWAM SZAMPONU Z CZARNEJ RZEPY FIRMY EVA I BARDZO FAJNIE WIDAC POPRAWE.

Gość obserwaacje
Z moch obserwacji wynika, ze wiele kobiet wygląda lepiej po urodzeniu dziecka niż przed. Wynika to z tego, że właśnie wtedy biorą się za siebie i zaczynają ćwiczyć, a wcześniej tego nie robiły. Jest mała grupa, która nie musi robić prawie nic i wraca do normy. Jednak większośc musi się troszkę postarać, efekty naprawdę mogą być b. dobre. Jestem instruktorką fitness i wiem oczym mówię.

Gość maliszenka
Być może masz racje. Ale ja nie ćwicze wogóle. No chyba, że skakanie wokół dziecka to ćwiczenia:P Dziecko mi zapewnia wystarczajaca gimnastykę. Mówią, że cały tłuszcz jaki sie nagromadziło w ciąży idzie do mleka matki wiec moze dlatego tak ładnie teraz wygladam, bo mój synek wszystko ze mnie wypił:)