Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkk

czasami chcialabym zeby ktos mnie ostro zgwalcl!!!

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkk

tez tak macie opiszcie moze jakas ostra historie

Gość ewelinna
ales ty głupia. jakiś inny głupek to przeczyta i skrzywdzi inna kobiete bo "baby same się o to prosza". Pomysl od czasu do czasu.

Gość walec
sluchaj, skad jestes?? jak z malopolski to nawiazemy kontakt i cie moge brutalnie zerznac w krakowie jak chcesz. bede do twojej dyspozycji. tym bardziej ze taki gwalcik tez mnie podnieca. dobra jestes, takich kobiet nam trzeba

Gość ostry29
ej szmato, takie teksty to kieruj do swojego chlopaka a nie na forum ja rozumiem czysty akt plciowy bez zbednych pytan, ale nie z kims kogo nie znasz, albo b malo znasz, znajdz se chlopa po prostu i sie z nim zwiaz, jak zaczniecie uprawiac seks to mu w pewnym momencie powiesz, ze lubisz czasem ostry seks bez zbednych pytan i bez gry wstepnej, jak gosc bedzie wporzo to tak cie zgwalci jak tylko bedziesz chciala, ostro i do konca

Alez wy prosci ludzie jestescie i bez polotu :p Toz dziewczyna ma taka FANTAZJE !! Takie fantazje przychodza, podnieca i odchodza.. A generalnie sa wlasnie po to zeby podniecac :) Niekoniecznie ma to cokolwiek wspolnego z tym jaki ona lubi seks, bo napewno nie chcialaby byc brutalnie zgwalcona naprawde.. Podnieca ja fakt ze mezczyzna/mezczyzni biora ja bez jej przyzwolenia.. W pewnym sensie potwierdzaloby to jej atrakcyjnosc ... Tyle tych swinstw na forum czytacie a dalej nic nie rozumiecie ..;)

Gość lecz się
albo masz owulację wtedy potrzebujemy mocniej:p

Gość Grzegorz323f
spoko :D:D to chyba normalne ale straszną chcice masz :D

Gość patryk17wrocław
ja Cię moge zgwałcić

Gość ja spadam
ło boziu!!!! ludzie spadajcie na imprezy się wyszaleć, a nie gnijcie przed tymi komputerami! adios! :)

Gość dzoli
to pędź za róg i wołaj - czy tu gwałcą

a za dwa tygodnie napisze ,ze ja ktos zgwałcił :O weś sie czasami dziewczyno zastanów :O tyle kobiet dałoby tyle ,żeby cofnac czas i zapomnieć o krzywdzie :O

No cóż, ja ostatnio widziałam go pierwszy raz i to był mój ostatni(więcej tego nie obejrze)... A autorka tego topiku naprawdę powinna go obejrzeć, bo jej wypowiedź bynajmniej nie mówi, że to tylko fantazja, ale poprostu chęć na tego typu incydent...

mnie sie tyeż od czasu do czasu taka zachciewajka zdaża;) no to jestem zboczona .i bez wyobrazni . ktoś coś doda?:(a i jeszcze prowokuję wyznaniami na forum do gwałtu

Gość przejdz sie noca
po Gdansku - Nowym Porcie i masz jak w banku

za takie\"nieodwracalne\" to dziękuję . pozostaję w strefie wyobrazni:D. ale jeśli chodzi o samą reżyserkę i grę aktorów , to super ! tylko ,że oni byli wtedy małżeństwem:)ale pieprzyk

Gość ktorzy byli malzenstwem