Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam21latek

Po jakim czasie poszłyscie do łózka z nowym facetem?

Polecane posty

Gość mam21latek

albo tez po jakim czasie i na co sobie pozwalaliście

Gość Jadziu nie znajdziesz
to zależy z którym z pierwszym gdzieś po 2miesiacach..z następnymi po 3 tygodniach

Gość mam21latek
ojej szybko,albo staroświecka jestem

Gość mam duzo latek
to zalezy, im starsza tym inaczej mysli, nieraz jest przeruchana i swojemu nowemu chlopakowi nie da od razu, musi wtedy wiedziec, ze to milosc dopiero wtedy z nim pojdzie do lozka, mimo, ze wczesniej sypiala z innymi bez milosci, a tu nagle okazuje sie, ze ona milosci szuka, ty jestes mloda wiec tak nie myslisz, wiec proponuje w ciagu 1 miesiaca. a jesli chodzi na co sobie pozwalamy? no wiesz swiatlo zgaszone pozycja misjonarska nic wiecej, w koncu nie wiemy czy to jest milosc naszego zycia czy nie i seks bez zadnych udziwnien. najlpiej nie rob nic pochopnie trzymaj chlopaka jak najduzej, az ci sam zacznie gadac o seksie wtedy mu powiedz, ze nie teraz ze za wczesnie dla ciebie, zalezy jak zareaguje jak bedzie sie wkurzal to znaczy ze na seksie mu zalezy a jak nie to albo mu zalezy na tobie, albo to jest jebaka niezly wyjebie cie i pusci w trabe

Gość Jadziu nie znajdziesz
to od wieku zależy naprawdę...

Gość mam21latek
ale jak to zalezy od wieku??? mam21lat! jestem dziewicą!!!a jak czytam o orgazmach 17latek to czuję się staro:o z drugiej strony nie chce żeby tak pomyslał,choć uważam ze jak facet się prześpi z dziewczyna i powie ze jest puszczalska to dno ostatnie a nie fcet,ale nie chcę tez przesadzic z tym czekaniem....

Gość mam duzo latek
prawdziwy facet nie przejmuje sie co mysla inni na ten temat tylko czeka na ta jedyna, prawdziwa kobieta tez tak robi, czekaj az bedzie to ten jedyny innymi sie nie przejmuj

Gość cdsgfert3es
z pierwszym poszlam po 3 mieisacach to byl nas z1 raz...z drugim..?:)pisalismy ponad pol roku smsy..potem 2 spotkania..za 3 razem ppojechalam do neigo i nic....dopiero za 4 razem..kiedy znowu u niego bylam kochalismy sie....w sumie widzialam go wlasnie 3 razy na oczy i za 4 razem sie z nim pzrespalam:)ale nie zaluje jestesmy do dzis ponad rok razem..bardzo sie kochamy..planujemy zareczyny....nie wierze w takie rzeczy ze im dluzje czym lepiej..moja znajoma byla z facetem 8 mieisecy poszla z nim do lozka i ja zostawil:)

Gość fdsweer
to zależy czy sie z nim wczesniej znałas..Jesli chodzicie do tej samej szkoły ,czesto ze sobą rozmawiacie i po jakims czasie zostajecie dopiero parą to jest inaczej gdybyscie sie wcale nie znali..TAcy,ktorzy sie znali jeszcze przed tym jak zostali parą zapewne idą duzo szybciej do łózka..

Gość fdsweer
dziewctwo w wieku 21 lat to nic dziwnego..DZiwne gdybys nie była dziewicą ..Kazda szanujaca sie dziewczyna nie traci dziewctwa przed 20..

Gość mam21latek
czuję sie jak dinozaur:o i tego mu nie powiem będe unikała odp na to pytanie:/

Gość ja mam 23 lata
i tez jeszcze bez seksu i zyje!!!

Gość mam duzo latek
zostawil po 8 miesiacah ale od razu mu sie odwidzialo, czy potem cos sie popsulo? pewnie seks byl beznadziejny, wic po co sie pchac a taki zwiazek bez przyszlosci, jakby seks byl najwazniejszym czynnikiem w zyciu on widocznie szukal doswiadczen spotykal sie z nia 8 miesiecy z innymi tez sie spotykal pieprzyl je wszytskie i sobie trenowal

Gość do ja mam 23 lata
i 21 lat ..ALe pewnie palce was bolą od ostrej masturbacji..Nie szkoda wam palców?

jezu przestańcie!!!! jaki dinozaur???? znam dziewczynę, któa jest po 30, zajebiście atrakcyjna, inteligentna, ustawiona w zyciu i dziewica - i co z tego?? jest wymagajaca i kropka - i ma do tego pełne prawo

Gość ja mam 23 lata
myslisz, ze jak nie uprawiam seksu, to odrazu musze codziennie robic sobie palcowe? :O

Gość mam21latek
trzymajcie się tematu

Gość skoro
masturbowanie samego siebie jest zlem i kazdy to robi to jaka jest roznica w tym, ze faceci i kobiety robia to razem i tu i tu jest to nieczyste, strata nasienia i jajeczka :), pieprzcie sie wiec na calego w kocnu to malo wazne, a wiernosc i czystosc to nic nie warty belkot

Gość mam duzo latek
no wlasnie zawsze temat odbiega albo przez podszywaczy albo przez jakies glupie wpisy, po jakim czasie? po 4 miesiacach i tylko raz

Gość hmmmmmmmmmmmm
po paru dniach no ale nie mam juz 20lat i nie mam na co czekac ;)

Gość mam21latek
tzn ze skoro ja mam21lat to mam na co czekać??niby na co?:) a dwa oprócz sexu nie mam pojecia jak moglibysmy się zaspokajać na razie,głupio to brzmi,ale w tym wieku te całę macanki wydjaą mi się trochę smieszne:p a na sex za wczesnie ehh...napiszcie jak to u was było jak mozecie

Gość cdsgfert3es
a co za roznoica czy sei to zrobi po 20 czy pzred!!ja mialam wtedy 17 lat!!i bylam z tym facetem 3 lata z ktorym 1 raz poszlam do lozka!!po 3 miesioacach z nim sie 1 raz przespalam../

idzie sie do wyra 1 raz jak poczuje sie,ze to juz ..jak człowiek jest dojrzały psychicznie jak i fizycznie..może to być i w wieku 17 lat czy równie dobrze 25....no chyba ,ze ktoś idzie do wyra tylko dla zaspokojenia ciekawości....a następne razy to juz różnie: a to z miłości a to z potrzeby:D

zawsze mnie śmieszyły rozmowy młodych kobiet ,które rozważały czy maja dać na 1 randce a może na 10 czy 15...tak jakby ilość randek świadczyło o tym czy ona sie szanuje....pięknie by było jak by wszyscy łączyli sex z miłością..ale nie zawsze tak jest a wiec autorko topiku idź do łóżka jak poczujesz ,ze to -to i ten;)

Gość mam duzo latek
no wlasnie tylko wtedy idz jak poczujesz, ze to ten a i nie zapomnij o prezerwatywie, zadne globulki nie wchodza w rachube na 1 raz, tylko prezerwatywa, niektorych facetow to zniecheca i sie strasznie burza jak to itd, wtedy sobie odpusc

Gość Robbert
Idź jak najszybciej (jak nie jesteś dziewicą), bo facet sobie pomyśli innemu dupy dawała a ja mam czekać nie wiadomo ile.

Gość malinka24
po 4 dniach! i jesteśmy już ze sobą rok :)