Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimat

Co to za zachowanie ex?

Polecane posty

Gość klimat

Dlaczego jak jest wszystko ok to ma mnie gdzies, nie odzywa sie, a jak ma jakis problem, cos jest nie tak to pisze do mnie, jaki to ja jestem bliski nawet wbrew jej woli, ze tak ja rozumiem jak nikt inny, daje gluche ;-/

Gość klimat
Tzn. ex to ONA, a ja jestem ON :D

Gość desperadox
olej ta cipke smieszna

Gość wiesz cooo
ja tak kiedys robilam jak mialam problemy z obecnym facetem.dzwonilam do ex zeby temu zrobic na zlosc...straszna zdzira ze mnie byla:P

Gość ja Ci odpowiem..............
dlaczego jak wszystko jest ok, Ty masz ją gdzieś, nie odzywasz się. a jak masz jakiś problem, coś nie tak to piszesz do niej [może nie to, że jest bliska nawet wbrew Twojej woli] albo dajesz głuche. ja Ci powiem dlaczego: dlatego, że oboje nie potrafimy się dogadać. kochamy jednakowo, cały czas, ale unosimy się dumą. skąd możesz wiedzieć co u mnie?, skoro Cię nie ma wtedy, kiedy najbardziej mógłbyś mi pomóc? skąd możesz wiedzieć czy nie mam teraz jakiegoś wielkiego kłopotu? - przecież Cię tu nie ma. skąd mogę wiedzieć, czy mogę na Ciebie liczyć, kiedy zadzwonię? skąd mogę wiedzieć, że jestem Ci bliska? skąd mogę wiedzieć, to wszystko....? :(

Gość klimat
Bo Ci to juz mowilem :-PPPPPPPPP

Gość ja Ci odpowiem..............
Kiedy? :O

a ja uwazam, ze jak jets ok to tez trzeba pisac a nie ona sie odzywa jak ma problem, czyli coo nie ma nikogo to do ciebie, bo ty poduszka? nie daj sie uprzedmiotowac:)