Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz

czy słusznie boję się reakcji ewentualnej dziewczyny?

Polecane posty

Gość powiedz

mam 22 lata a nigdy nie mialem dziewczyny, nie calowalem sie, nie uprawialem seksu

Gość slodka233
myslę ze nie.Dziewczyna nie patrzy na to w ten sposob ze zle zareaguje.Ja sama nie uprawialam nigdy seksu.A mam 23 lata.Czekam na tego jedynego...

Gość powiedz
boje sie ze sie zdziwi i zapyta dlaczego i nie bede wiedzial co powiedziec

Gość slodka233
bo nie trafiles do tej pory na wyjatkowa dziewczyne.Jakosc sie liczy-nie ilosc:)

Gość powiedz
nie jestem pyskaty

Gość wesola dziewczynka
ja mam 24 i mam pierwszego chłopaka i co? dziewictwo straciłam w wieku 22 lat i nigdy mi to do głowy nie przyszło żeby się tego wstydzić bo niby czego

Gość DO AUTORA
zmien szybko swoje zycie. W Twoim wieku mialem ten sam problem, teraz jestem dwa lata starszy i NIC sie nie zmienilo. Wiec dzialaj...

Gość Jarosław Kaczyński_
Ja mam 57 lat i również nigdy niemiałem dziewczyny, nie całowałem się, ani nie uprawiałem sexu No nielicząc tych kilku stosunków z kotem :-P

kurde nie liczy sie to,ze sie nie mialo dziouchy przed tem..... a sex coz..najwazniejszy nie jest... zresztą jak cie naprawde pokocha to nie zwazy,ze jest twoją pierwszą dziewczyna...glowa do gory....

Gość slodka233
mysle ze nic na siłę.Kazdy jest inny i na każdego przyjdzie czas...

to zależy kogo to topik bo jak jukena-to jesteś a jeżeli innej osoby to wierze w umiejętność twojego dialogu

Gość powiedz powiedz czemu
????????????????

Gość powiedz
ja mam powiedziec czemu? czemu do tej pory sie nie calowalem? itd?

No właśnie nie wiem czemu... jestem tylko trochę brzydszy od diabła, daję 🌻 i 😘, jestem kulturalny i zabawny, a żadna mnie nie chce :(

no dobra...:D wszystko zależy z kim sie zwiążesz nikt nie da reki uciąć za jej zachowanie ale należy myśleć pozytywnie...pierwszy raz ,pierwsze pocałunki-mniej czy bardziej udane..tak naprawde to jak będziesz juz sie kochał to wszystkiego sie nauczysz-i nie powinno ci to sprawić trudności pierwsza reakcja-jeżeli to będzie dziewczyna w twoim wieku i mająca gore 2 partnerów to powinna pamiętać swoje początki...a o wyrku i tak będzie dopiero myśleć- jak obdarzy cie uczuciem ....albo gorsza wersja, której nie dopuszczam;)

Gość ostry29
olej to ja co prawda sie calowalem ale nie mialem dziewczyny w lozku, obecnie mam nowa dziewcyne ona o tym wie i nic sie nie dzieje, po prostu jest madra

Gość powiedz
ale pewnie jednak dziewczyna sie zdziwi...wy byscie sie zdziwily? pytalbyscie?

Gość powiedz
no nie wiem czy dla kazdego jasne

Jeżeli się stresujesz tym, że wszystko będzie dla Ciebie nowe i świeże i tym, że nie jesteś zmanierowany, to naprawdę niepotrzebnie. Zobaczysz - fajnie będzie. ;)

można to sobie wytłumaczyć bez pytania...po pierwsze po co stawiać 2 osobę w krepującej sytuacji a jak by mnie tak ciekawość zżerała to pierw bym cie upiła i na luzie posłuchała twojej historii:)

Gość powiedz
no ja wlasnie kiedys po pijanemu to za duzo opowiadalem ,teraz staram sie trzymac jezyk za zebami i mi sie nawet udaje uparciuch ze mnie