Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szszszszsz

oboje z mezem marzymy o chlopcu, a jestesmy pewni na 100 procent, ze to bedzie

Polecane posty

ja w poprzedniej ciazy- bylam pewa ze bedzie dziewczyna- bo u nas same dziewczynki sie rodzily - chociaz marzylam o chlopcu- byly maz sie uparl ze to bedzie chlopak- jak mi lekarz powiedzial ze dzidzius ma siusiaczka az usiadlam z wrazenia- teraz bardzo bysmy chcieli miec dziewczynke- zuzie- no lae co bedzie to bedzie:)

ja wiedzialam od poczatku ze bedzie chlopak :) - czulam to, moj maz tez byl pewien ze bedzie syn no i jest :) zreszta mialam typowo dla chlopca zachcianki-kwasne, ostre na widok i zapach slodkiego mialam odruchy...

Gość davidka
Ja marzyłam że druga będzie córka,ale sobie "nie wymarzyłam" a teraz za nic w świecie nie zamieniłabym Go na dziewczynkę:) ....no chyba że trzecia będzie;) szkoda że pewności nie ma 100% bo moja kuzynka ma 3 synów i teraz była w ciąży 4 raz i właśnie dziś rano urodziła 4 syna!!!!!!!!!!!! BIEDNA!!!

evi- ja w poprzedniej ciazy zajadalam sie bita smietana i wszystkim co slodkie i faciet sie urodzil- wiec nie bardzo wierze w rozne rzypuszczenia na podstawie wygladu i diety slyszalam jednak ze ponoc dziewczynka jest wtedy gdy dzidziusia \"robilo\" sie nie w dzien jajeczkowania tylko wczesniej i plemniczki musialy sobie poczekac- bo mojego mezusia raczej czekaly wiec moze jednak bedzie Zuzia:D