Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kaca moralnego

Przespałam się z facetem za pieniądze

Polecane posty

Gość hej Karinko
jesteś ze Śląska?

Gość MaleńkaM
mam kaca moralnego to k......przespac sie za pieniadze,wejsc w zycie rodzinie.....Boze jak tak mozna.....nie mozna jej nazwac nawet kobieta...

Gość bongo
Dla mnie jestes zwykła kurewką.

Gość SIDAAA
Odezwały się te co miesięcznie wyciągają łapy po kasę od swoich facetów, narzeczonych, kochanków, jak zwał tak zwał... niby za nic... mało że dziwki to jeszcze HIPOKRYTKI !!!! No ale one się nie kurwią, one się kochają . Ciekawe czy robiłyby to gdyby facet nie przynosił kasy ??? Pewnie poszukałyby takiego co przynosi (czyt. płaci).

Gość ciętana..
sidaa- nie wiem ale coś poprzestawiało Ci się w głowie bo mylisz pojęcią. Ktoś kto jest w związku z mężem , narzeczonym nie jest dziwką nie przesadzaj !!!

Gość SIDAAA
niech Ci facet którego "kochasz" przez dłuższy czas nie da grosza to miłość zapewne szybko zblednie,,,, ona z nim chodziła przez godzine może mniej potem poszli do łóżka, on dał jej kase na utrzymanie ale po godzinie może więcej doszła do wniosku że poznała go bardziej i to nie jest ten wymarzony więc z nim zerwała,, czy jest dziwką ??? NIE !!! ona po prostu kręciła z nim krócej niż te inne moralizatorki o jedynie słusznych opiniach...

Gość grzyby po deszczu
Nie rozumiem dlaczego masz kaca moralnego. Tyle lasek puszcza sie po dyskotekach i to za darmo... A w ogole to jak go znalazlas ze chcial ci zaplacic 500 zl? Mi przewaznie dawali 300 za numerek a i tak uwazalam ze dostaje duzo:) Tak wiec wykorzystuj go ile wlezie!!!!!!!! Pozdrawiam i trzymaj sie!

Gość z innej strony
ja place 300 zl za kilka godzin seksu, dziewczyna dostaje telefon dzien wczesniej i ma byc gotowa. zawsze jest umalowana, pachnaca, po lewatywie (bo lubie anala). robi kolacje, pijemy wino albo jakies drinki. wsysztko u niej w mieszkaniu, ze ktore w polowie place. kazdy spotkanie to 300zl. zazwyczaj przychodze do niej 4 razy w miesiacu, bo na wiecej nie mam czasu. pytalem ja kiedys jak sie czuje, powiedziala mi szczerze, ze ja powinienem sie czuc gorzej. zabolalo, ale miala racje. z drugiej strony, gdyby nie ja, moze trafilaby gorzej. poza seksem niz nas nie laczy, nie opowiadam jej o zonie i dzieciach o pracy i takich pierdolach. po seksie ogladamy telewizje.

Gość SIDAAA ty wywracasz
kota ogonem, ale fakt nie zawsze dluzsze chodzenie pokazuje, ze dziewczyna jest porzadna, ale jedno jest pewne w 1 dzien nie da sie poznac nawet troche. Niektorzy zaczynaja od szybkiego seksu i sa w szczesliwych zwiazkach potem. a jesli chodzi o kurwienie, jak kobiete jest w zwiazku i spi z facetem wolnym to jest dziwka, kurwa,szmata, jak jest wolna ale spi z facetem w zwiazku to tez jest kurwa i szmata, jak oboje sa wolni i sie seksuja to wszystko jest ok, robia to na co maja ochote razem, nikt nikogo nie zmusza

Gość SIDAAA
To jest tylko inny punkt widzenia... ale ciekawy, nie ? :)

Gość hej Karinko
ciekawy? raczej usiłujący byc ciekawym punktem widzenia, a niestety jest tylko chorym wymysłem.. no bo co by tu wymyśleć? Twoja matka jest dziwką bo spi z twoim ojcem i spłodzila ciebie?

Gość xyzed
Rozumię cię.Po prostu dawno nic ciepłego w ustach nie miałaś ;) A ile rat do spłaty ci pozostało? ;)

Gość troche to przerazajace
ta tam blondi i karina... tak sie zastanawiam. czy swoim coreczkom tez by polecaly ten zawod? bo jesli nie, to ja bym radzil zamknac paszcze i miec na uwadze ze czytaja to forum takze glupie nastolatki! a tak ogolnie dla mnie dziwka zarabiajaca 6-7tys zl i nie majaca zadnego majatku to poprostu idiotka. nota bene, nikt Ci nie da 800zl bo nic nie umiesz dziewczyno:) zapomnij:) masz 8 letnia wyrwe w zyciorysie i pewnie zero doswiadczenia zawodowego:) moze nawet nie umiesz faxu wyslac, a co dopiero pismo napisac:) za co niby te 800zl? w normalnym swiecie masz 20-25 lat, zaczynasz prace, dostajesz 800-1200 netto na start, zdobywasz doswiadczenie, uczysz sie, bije Ci staz i zarabiasz coraz wiecej:) niech nikt mi tutaj nie truje ze w dzisiejszym swiecie po przepracowaniu kilku lat nie bedzie zarabial wiecej, bo to znaczy ze jest fujara i nie wie, ze podwyzke sie dostaje przez zmiane pracodawcy :D

Gość no wiesz co
ja też nie umiem faxu wysłać, bo nigdy tego nie robiłam - co wy macie z tym faxem, gdzie nie czytam dyskusji o bezrobociu to wiecznie ten argument o faxie :O - pracuję od 5 lat

Gość sidaaa
Jeśli nie widzisz różnicy między byciem z facetem dla wygody(czyt. kasy) bez zobowiązań a byciem z nim bo przysięgałaś mu wierność do końca życia na dobre i na złe w obliczu prawa i boga, rodząc mu dzieci i wspierać go w zdrowiu i chorobie jak choćby przytoczona przez ciebie matka, to w pisaniu chorych wymysłów jestes lepsza....

Gość szczęśliwy pośladek
No cóż właśnie zostałaś dziwką.

Gość hej karinko
"Odezwały się te co miesięcznie wyciągają łapy po kasę od swoich facetów, narzeczonych, kochanków, jak zwał tak zwał... niby za nic... mało że dziwki to jeszcze HIPOKRYTKI !!!!" wydawalo mi sie ze piszesz też o małżeństwie..czy źle odczytałam?

Gość SIDAAA
a w którym miejscu ?

Gość
Krzyżyk na drogę. W \"Achaji\" dziwki tatuowano na twarzy. Zajebisty pomysł. Przynajmniej żaden uczciwy facet by się nie naciął... Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że kazda (prawie) jako powód swych pierwszych kroków w karierze prostytutki podaje jakieś traumatyczne przeżycie, albo brak kasy. Każdy miał w życiu traumę i każdy nie ma dość pieniędzy. Albo kac moralny po fakcie :D. Alo teksty typu \"płacą mi za to co lubię\" \"małżeństwo to ukryte kurestwo itd\". Rany jakież żałosne próby ratowania dobrego wizerunku chociaż we własnych oczach jeśli nie reszty społeczeństwa. Arabusy bombami chcą skłonić niewiernych do tolerancji wobec islamu, a dziwki pluciem na żony chcą skłonić społeczeństwo do okazania im respektu i sympatii. Kapitalne. Dajcie księdzu to was rozgrzeszy, a po śmierci św. Piotr za \"laskę\" wpuści do raju...

Gość misja
ale frustrat, lol...

Z jednej strony coś głaszcze, z drugiej strony coś wali... Wytrąciłaś mnie z równowagi.

Gość bez sensu gada
"przespałam się z facetem..." "pieniądze potrzebowałem..." Założyciel topiku jest obojnakiem!!!

\"Arabusy bombami chcą skłonić niewiernych do tolerancji wobec islamu, a dziwki pluciem na żony chcą skłonić społeczeństwo do okazania im respektu i sympatii. Kapitalne.\" dobre i prawdziwe !

Gość a ja się boję że
dam się wciągnąć w to... pokusa kasy jest duża. Ostatnio pozanałam sponsora, który bardzo chętnie sie mną zajmie. Jest mną zachwycony chce płacić za mieszknie, zabierać w delegacje i robi prezenciki(narazie jako znajomy). Będzie płacić... to też prostytucja..chyba nie warto w to wchodzić jeśli mam faceta, który mnie podobno kocha? Ja jestem z tych co zarabiają 800 zł. Troszkę się waham, że rano nie mogłabym spojrzećw lustro, ale jeśli mogłabym sobie dorobić do pensji rozwiązałoby się wiele moich problemów... Jeśli jeszt jeszcze ktoś z wiernych czytelników tego topiku to błagam o jakieś argumenty... Mam wrażenie że sama myśl o takiej możliwości czyni mnie dziwką...

Gość a ja się boję że
prześpię się z tym....

prosze Cie nie rób tego ...jezeli on Cie kocha to go nie zdradź.prosze Cie ...

Gość a ja się boję że
podobno kocha.. nawet to czuję, ale tak jak mówię pokusa jest duża bo sponsor jest bardzo fajnym człowiekiem choć ma żonę rodzinę itp. Myślę sobie też, że co mi po wacikach za 300$ i perfumach jak będę miała poczucie zepsucia do końca życia...Zwłaszcza, że mamy razem wyjechac w przyszłym roku do Anglii..Chyba nie warto...może ja mam niskie poczucie wartości bo mój sponsor skutecznie mnie dowartościowuje i widzi we mnie kobietę, która myśli działa angażuje się w pracę itp. Ma dużo cech, których nie ma mój facet np. mówi mi o tym że pieknie wyglądam albo że mam duzo seksu w sobie że mnie ubóstwia....

Gość Antonio25
Żony to często też dziwki, nawet gorzej - kurwy. Bo kurwa to zestaw cech charakteru. Moja zaczęła mnie totalnie olewać, nie liczyć się z moim zdaniem, awanturować się non-stop - bo ją rodzice tak podburzają. No to ja ograniczyłem jej ilość kasy - no to z kolei natychmiast skończyła się jej "miłość". Już tylko rozwód i alimenty (na nią!?!!!) - a wszystko ku radości jej rodziców. I niech mi ktoś powie, że to nie kurwa?!

antonio25---------->miałeś pecha. a ja się boję że----->kochasz swojego mężczyznę?może po prostu nad tym się zastanów.