Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska_przy_kosci_

A ja mam wiecej cialka, duze powodzenie i nie chce tego zmieniac!

Polecane posty

Gość laska_przy_kosci_

Do kazdej dziewczynki co ma wiecej cialka apeluje : nie odchudzajcie sie !!! :) Ja sie nie odchudzam, akceptuje siebie i jest super, a faceci za mna lataja. Kazdy ktory zwraca na mnie uwage mowi ze wygladam dobrze, jak kobieta, a nie wieszak, na dodatek jestem niewysoka i zebym taka pozostala bo jak schudne to bede brzydsza :P Nie odchudzamy sie te ktore maja wiecej cialka !!!!!!!! :) Grunt to siebie akceptowac , wtedy ze wszystkim latwiej !!

Gość puszysta onaaaa
moi znajomi wszyscy mówią, ze gybym schudła to juz nie byłabym tym kim jestem:) tez siebie akceptuje, moj facet mnie uwielbia, rodzina kocha, wszystko mi w zyciu sie udaje! co wiecej chciec?:)

Gość laska_przy_kosci_
i bardzo dobrze, ja moze nie jestem puszysta, ani nie mam nadwagi ale wiecej cialka niz moje kolezanki ktore sa szkapy :P

Gość puszysta onaaaa
a ja jestem puszysta i tez siebie lubie! O! nikt mi w tym nie przeszkodzi :)

tak sobie tlumaczcie! prawda jest inna! lepiej byc zgrabna niz miec opony! nie wiem kogo wy tu chcecie przekonac ,jesli probujecie sie pocieszyc to ok!

Gość laska_przy_kosci_
ale ja nie mam opon, mam 162 cm i waze 59 kg :]

Gość puszysta onaaaa
a ja mam i mam cie w dupie ;)

jak masz 1.62 i wazysz 59 to nie jestes przy kosci!! tylko masz normalna wage i figure!!!!! i to jest ok ! przy kosci znaczy ze masz za duzo tu i owdzie!!!

Gość eacet
bycie zgrabną to nie znaczy być chudą najzgrabniejsze to te które mają na czym siedzieć i czym oddychać i wcięcie w tali ..... są milutkie i nieobijam sobie miednicy heh

Gość aadhdgd
No i dobrze jak wam z tym dobrze. Natomiast w szczerość tego apelu uwierzyłabym, gdyby brzmiał on: "dziewczyny akceptujcie siebie". A tak to wygląda na to, że rzecz w tym, żeby inne dziewczyny nie wyglądały lepiej od ciebie. Wierze, że masz powodzienie, powodzenie to kwestia sex appealu i otwartości, n e wymiarów. Niemniej jednak w powszechnym społecznym odbiorze szczupła dziewczna = ładna, odnosząca sukcesy, mądra. I tego nei zmienisz.

Gość eacet
bycie zgrabną to nie znaczy być chudą najzgrabniejsze to te które mają na czym siedzieć i czym oddychać i wcięcie w tali ..... są milutkie i nieobijam sobie miednicy heh

Gość puszysta onaaaa
nie wierzycie ze puszyste moga byc piekne? zapraszam www.xl-pozytywnie.pl znajdziecie tam puszyste modelki:)

Gość kelwin klajn
dziewczyna powinna wazyc kolo 50 kilo, reszta to spaslaki....

Gość lakonicznie
nie naleze do chudzielcow grubasow tez ;) ale jak ide korytarzem faceci wolaja za mna ULA LA to mi wystarczy

Gość a co jest ladnego w tlustym
ciele? wiadomo ze gibka zgrabna kobieta to jest to!!! jesli ma oczywiscie biust! i fajny tyleczek! grube sie pocieszaja tu

Gość laska_przy_kosci_
no moze i nie jestem przy kosci, ale mam wiecej ciala i nie prawda ze szczupla moze odniesc sukces, kazda moze!

Gość dsoi
czemu szczuple kobiety nazywacie wieszakami? widac, ze im zazdroscicie, skoro je przezywacie. taka prawda.

Gość laska_przy_kosci_
a z tego co wiem i spotykam facetow zaden nie lubi wieszakow ;)

Gość dsoi
i ciekawe, jak wygladaja ci faceci, ktorzy podobno sie wami interesuja? tez grubasy?

Gość puszysta onaaaa
a dlaczego szczupłe nazywaja puszyste grubymi? ha!!!! tak smao jak grube nazywaja chude wieszakami ;)

Gość laska_przy_kosci_
bo te szczuple zazwyczaj nie maja ani dupy ani cyckow i na dodatek ciagle narzekaja ze sa grube haha , wiem bo mam takie kolezanki i to mnie najbardziej wkurza :] a wcale im nie zazdroszcze bo jestem zadowolona z siebie ;]

Gość puszysta onaaaa
mojemy do sekti troche barkuje:P jest dobrze zbudowany, ma prawie 2 metry wzrostu, jest przystojny i wkurza mnie jak laski sie do niego lepią 😡 na szczeście kocha tlyko mnie ;)

Gość dsoi
ale szczuple o siebie *DBAJĄ* i wiedza, ze nie wystarczy tylko "akceptowac siebie". Trzeba cos wiecej.

Gość laska_przy_kosci_
dsoi --> jak dotad nie umowilam sie z ani jednym grubasem, bo zwracam uwage akurat na wysokich i szczuplych ;)

Gość lakonicznie
nie wiem jak was ale mnie konkretnie wkurzaja zakupy w sklepach sa same rozmiary 36-38 a kupic cos 40 albo 42 to wyzwanie

Gość maczoman
ja kocham chudzinki i za nic nie wymienię mojej ani na takaz bmi powyżej 20, a fe!

Gość laska_przy_kosci_
dsoi --> ja tez dbam o siebie, po prostu mam taka budowe ciala i wiem ze gdybym zaczela sie teraz odchudzac masakrycznie to i biust by mi zmalal (mam 80 b ) i cala twarz by mi sie zapadla :P bo juz kiedys tak mialam po operacji. A to ze ma sie wiecej ciala to nie znaczy ze nie dba sie o siebie, jezdze na rowerze, tancze - tak po prostu wygladam ;]

Gość dsoi
laska_przy_kosci_ - ale u Ciebie nie jest tak zle, jest masz 1.62 i 59kilo wagi. mi chodzi o te naprawde gruuuube.

Gość maczoman
grubsze to te z bmi powyzej 20, grube to te z bmi powyzej 22, otyłe to te z 25

Gość chanelka...
nie mam nic przeciwko kobieta kotre maja troche wiecej cialka ale sama pilnuje wagi i wiem ,ze jka nawet troszeczke przytylam to odrazu sie odchudzlam,bo nie lubie tuszy,lubie szczuple dziewczyny :)