Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ścierwinho

Dlaczego ładne panny nie siadają koło przystojniaków

Polecane posty

Gość Ścierwinho

Taka jest prawda i najbardziej to można zauważyc np w autobusie. Jestem przystojnym facetem adorowanym przez wiele kobiet. Często gdy jednak jade autobusem, metrem czy tramwajem spotkałem sie z taka sytułacją. Często jest tak że siadam na podwójnym siedzeniu i siedze tam sam i zawsze jak nie siądzie jakis stary dziad to jakis pijak albo baba z zakupami. A jak wejdzie jakaś laska to ona woli usiąść właśnie co jest najdziwniejsze koło jakiegos starego pryka albo spoconej baby zamiast koło młodego przystojniaczka. Czemu tak jest

Gość no człoeeeku
haha tez to zauważyłem one chyba sie boja albo chcą udawać takie niedostepne to chodźby miała siedzieć koło jakiegos śmierdzacego ćpuna to i tak siądzie koło niego takie dziwne zjawisko

Gość no wlasnie fredi
jestem kobietą tą fajną i przyznaję Ci rację ! :D

Gość zmęczona
Bo na Was się przyjemnie patrzy, a jak siedzicie obok to jest to raczej niemożliwe ;-)

Gość sdoog
nie wiem czemu tak jest ale dziś miałam osobiście taki dylemat, przez ułamki sekund na decyzję: wsiadłam i wolne było miejsce koło przystojnego, sympatycznego chłopaka w moim wieku, i koło jakiejś starszej, nieciekawie wyglądającej kobiety, miałam chęć usiąść koło przystojniaka, zawahałam się i usiadłam... koło tej pani i teraz uświadamiam sobie że miałam cień wrażenia, ulotną myśl prawie w podświadomości, że to że usiądę koło tego faceta może źle o mnie świadczyć

Gość Grzegorz323f
pewnie im chodzi o to ze boją się jakiej kolwiek konfrontacji z rówieśnikiem płci przeciwnej :D:D bo skutkiem tego same by się spociły :>D:D po prostu się wstydzą :D więc się nie dziw bo to normalne ;) poza tym jwesli jesteś taki przystojny jak mówisz to Cie rozumiem bo to normalne ze dziewczyna jak Cie niezna i jej się podobasz to wolała b y raczej swojego pierwszego spotkania z Tobą przeliczyć w autobusie ...pozdrawiam

Gość Fajni faceci nie jeżdzą MPK
:o poza tym skoro kobietyb wolą siedzieć obok kogoś "smierdzącego" to zastanów się moze jeszcze raz nad sobą:o

Gość panna xyz
moze wygladasz na smierdzacego!!!!!!!!!! heheheheh a fajni faceci maja samochody i nie jezdza ze starymi prykami metrem

Gość Znakowa-zapytaniowa
To prawda, szczerze mówiąc jak wsiadam do autobusu, to wolę usiąść przy 50-latku, niż przy przystojnym chłoptasiu lat 20. No bo tak wyglądałoby, że jakbym się jakoś narzucała :) Choć sądzę, że dziwczyny właśnie częściej powinny podrywać facetów... mamy takie same prawa, a denerwują mnie takie, co mówi, że strasznie jej się podoba X i nic nie robi, żeby go zdobyć :) Nieładnie tak :)

Gość wieprzyca
no właśnie - żeby se nie myślał :) tez mi się tak wydaje , że jak koło takiego usiąde , to będzie sobie myślał , ze na niego lecę i specjalnie tam usiadłam

Gość autobusnik
no tez wlasnie, ja jak mi sie podoba laska i jest kolo niej miejsce to po prostu siadam, ale przewaznie inni mnie ubiegaja, albo laska siedzi z jakas kolezanka

jak sie jedzie kolejka czy autobusem..to sie nie myśli gdzie sie usiądzie..zazwyczaj człowiek wraca z pracy zmęczony czy głodny..to sie ni rozgląda tylko siada tam gdzie jest miejsce...:D a jak sobie chce ktoś popatrzeć to siada sie tak aby był widoczny cały obiekt ..wiec gdzieś na skuśke;) a tak jak sie siedzi obok to nie można nawet faceta zlustrować:D

Gość autobusnik
ciekawska masz calkowita racje, ja siadam z drugiej strony najlepiej tak, zebym siedzial troche za nia. Raz mi sie tak zdazylo, tak wlasnie sobie usiadlem i co sie okazalo? ze laska sama miala na mnie ochote bo widzialem jak sie zachowywala, bylem panem sytuacji, mialem wszystko na widelcu, pozatym lubie obserwowac laseczki, najlepiej zeby one o tym wiedzialy, po mowie ciala rozpoznaje czy lasak wogole ma mnie na jakiejkolwiek liscie ;)

Gość pewnie wali ci z jaj

Gość briggs
mam w chuj podobnie-tak to juz jest że byłoby zbyt oczywiset takie posunięcie według takiej laski a one wolą przedstawienie robić, dodatkowo spojrzy w każdą strone 1000razy ale nie w twoją

Gość briggs
a tak naprwadę to po prostu dupy by chciały dać z miejsca tylko się wstydzą-w związku z tym trzeba ceremoniał zrobic taki zeby wyglądało na cos odwrotnego; i tyle kurwa i chuj

Gość bo twoim zdaniem od razu
ma paść na kolana i sie z tobą bzykać briggs - a może nie patrzy bo ma cie w dupie

Gość nie wiem czy zwrociliscie
uwage ale jak ktos wlasnie szuka miejsca w autobusie to w pierwszej kolejnosci sieda obok osoby tej samej płci a najlepiej jesze w zblizonym wieku (np. dobrze to widac wsrod starszych osob). To takie zachowanie "podświadome" i jauwazam ze raczej dobre, bo po co "prowokowac" sytuacje, moze ta mloda i atrakcyjna jest już mężatką i na nastepnym przystanku wsiadzie jej mąż, itp. ;)

Gość hmm ciekawe
a co powiecie na cos takiego: autobus srednio zaludniony, siedze na jednym z 4 miejsc zwroconych do siebie, stara baba siada nie naprzeciwko (2 miejsca wolne), nie w innej czesci (bylo troche do wyboru) tylko dokladnie kolo mnie. jak to spora czesc starych bab jest troche wiekszych gabarytow i odrazu zaczyna sie rozpychac, potem zwraca mi uwage ze to ja sie rozpycham i generalnie zachowuje sie w stosunku do mnie nieuprzejmie i chamsko, jaka logika nia kierowala zeby usiasc obok mnie? miala tyle miejsc do wyboru, po cholere sie pchala tam gdzie bedzie "ciasno"?

Gość dobra pani
No to chyba ja była! ;) Ale ja jestem chudą i drobną starowinką. :( I lubię siedzieć koło młodych, świeżutkich i jędrnych przystojniaczków! ;) :D

Gość hmm ciekawe
no to napewno nie Ty bylas, bo to byla jakas baba w stylu "wiejskim". a co do mlodych, swiezutkich i jedrnych, to moze chcesz posmakowac? :P

Gość dobra pani
Nigdy nie marnujesz okazji? A gdybym tak naprawdę była wiekową starowinką? ;) Głupio by Ci było, cooooo ??? :P :D

Gość hmm ciekawe
glupio? a niby czemu? zreszta ja tez jakis super mlodziutki nie jestem - 26 lat mam;) ale tak z dojrzala Dama sobie pogawedzic niegrzecznie, a moze nawet ja troche zakrecic, podniecic, przyjemna wizja jak dla mnie:) nie sadzisz? czy Ty marnujesz okazje? - rozumiem ze sadzisz ze pernamentnie zaczepiam kobiety w sieci? mylisz sie, ale Ci przeciez tego nie udowodnie, mozesz mi uwierzyc albo nie:)

ja siadam tak gdzie zauwaze pierwsze wolne miejsce,pozniej moge zalowac ze usiadlam kolo spoconej baby ;) no ale wczesniej nie wiedzialam ze ta kobieta smierdzi;)...Panowie a czy Wy zawsze siadacie obok ladnych pan ? czy jest Wam do obojetne?